- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13684 üzenetére
egyiket sem teszi senki . szimplán kiváncsiak voltunk hogy sikerült lecserélni ebben semmi rossz sincs. az elődnél valamivel biztosan jobb lesz még hűtésben is bár egy venti az egy venti. de grat hozzá
-
lemusz
addikt
válasz
Trailblazer #13682 üzenetére
Hol van ilyen beszámítási lehetőség és mennyiért számolták be? Egyébként gondolom azért az volt az egyetlen lehetőség, mert volt nekik raktáron, aztán nem nagyon fogyott.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13680 üzenetére
ha igen én inkább ezt vettem volna.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13678 üzenetére
Melyiket vetted?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Trailblazer #13664 üzenetére
Egy rakás sz*r szerintem ez a hűtés. Volt egy 560 Ti-m, ilyen (hasonló) Phantom hűtéssel, 85 fokig vitte.. nem is túl halkan. Aztán lekaptam a burkolatot, felcsiszoltam a hűtő talpát, kapott mínuszba egy kis offsetet, és megállt 70-nél. Ráadásul MX4 volt alatta.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13670 üzenetére
Meglehet. Azért egy ventit megér szerintem
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13667 üzenetére
én egyébként vennék bele egy ventit hátulra(vagy inkább a tetejére) ami kiszívja a meleg levegőt mert így ami elöl van csak be viszi de távozni meg magától kell valahogy kimásznia onnan
általában egyébként is hátra szoktak elsőnek ventit raktni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13667 üzenetére
Nekem hatul egy. Teton kettő. Ha hallom hogy meg emelkedik a hangja a gepnek a tetején lévő ket ventire rá adom az extra fordulatot. Jaratom egy darabig majd ha erzem a kezemen higy huvosebb a levego lekapcsolom. :-) bar ez nem nagyon szokott kelleni. Inkabb csak mikor direkt terheltem meg
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13664 üzenetére
Pedig többet néztem volna ki belőle, egy 960 még nem is fogyaszt sokat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13662 üzenetére
Ilyen hűtéssel pedig szerintem nem kellene így viselkednie, érdekes.
Nem tudom, miért emlékeztem refhűtőre.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13660 üzenetére
Mondjuk a tied refhűtős, ugye?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13653 üzenetére
Ilyet se hallottam meg, hogy a melegben vissza kell venni a tuningbol, mert fagy.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13653 üzenetére
Nincs tuningolva. Lejebb olvashatod. Es ha ezt csinalna akkor melegedne, de nem hiszem hogy ezzel gond lenne.
Nem tudom hogy rendszer memoria vagy sem de a kep elmegy szóval gondolom vga. Ha sima rendszer memoria akor a kep nem menne el szerintem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13626 üzenetére
Persze, teljesen jogos.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13623 üzenetére
40 körül már azért kapni garis Giga WF2OC-t vagy MSI Gaminget, de persze nem akarok a pénztárcádban turkálni, nem az én dolgom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13620 üzenetére
960-960 cserére gondoltam, 1050 Ti-re meg szerintem erősen értelmetlen lenne cserélni azért a plusz pár %-ért.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #13618 üzenetére
Miért nem cseréled le?
-
seremetyevo
újonc
válasz
Trailblazer #13602 üzenetére
Az hogy a virus hogykerült fel telepités követően nem tom,de azt tudom hogy végre sikerült,nem kell kidobnom az ablakon
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #13602 üzenetére
Játékkal rakta a cracket
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #13569 üzenetére
A telepítéskor csinálta. A geforce experience mikor telepítette. Háromszor is.
Utána kézzel letöltöttem, akkor meg nem, simán felment. Fura. -
3800+
őstag
válasz
Trailblazer #13563 üzenetére
Anyum szokott filmet nezni neten... valoszinu onnan szarmazik a virus.
Malwarebytes par perces teljes atellenorzessel megtalalta, es toroltem.
Fenn is hagyom ezek szerint a win 10 virusirtoja annyit er mint kandisznon a csecs.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13532 üzenetére
egy valamit leszedtem végig futott tisztitottam majd ujra indult . nem tudom hatásos volt e.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13529 üzenetére
Igen közben rákerestem. Megprobalom a virrusirtommal leszedni ha sikerül.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Trailblazer #13527 üzenetére
Életemben nem hallodtam erről. Mi ez ?
-
válasz
Trailblazer #13498 üzenetére
Kipróbáltam sokfélét
Gtx950
Rx460/4gb
Gtx 1060/3gb
Rx480/8gb
De ez a 1050ti jött be a legjobban -
válasz
Trailblazer #13496 üzenetére
De mint írtam több is a keretem
És nem hiszem, hogy a 290 vagy a 380x nél melegebb lenne -
válasz
Trailblazer #13487 üzenetére
Ez igaz
De amíg van rx470 is egy ventivel addig nem agódnék
A teljesítményét meg nem befolyásolja a ventik száma
És szvsz inkább 1050ti egy ventivel mint a három kártya közül bármelyik is használtan -
holozis_HUN
addikt
válasz
Trailblazer #13490 üzenetére
Sok értelme van
-
atis1224
tag
válasz
Trailblazer #13473 üzenetére
Ja jogos majd kevesebbet pokerezek
-
Long Man
tag
válasz
Trailblazer #13387 üzenetére
Hát igen, az érem két oldala: Freedom vs. Time
(és ez lehetne egy új, amerikai sci-fi címe is)Ráadásul a GPU csak a képi adattal tud mit kezdeni, a hang kódolása továbbra is software-es.
(báááár, ha belegondolok a CPU is hardware ... tehát így már minden hardveres ...)
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Trailblazer #13323 üzenetére
Ez igaz, de az is van még
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Trailblazer #13315 üzenetére
Nem jó ez sehogy ha oda bemásoltam akkor valami baromságot írt ki.
browserx86 alkalmazás hiba és egy pár 0
Win 10 64 bit -
Tertius
tag
válasz
Trailblazer #13289 üzenetére
Ezekkel az egy ventis kicsi verziókkal van valami baj? Én valami hasonlóra gondoltam magamnak . . .árban is kb ez a max, amit rászánnék.
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #13289 üzenetére
2 ventilatoros kivitel ennyi, 75W ra nem kell komolyabb hűtés , 960 ami 120W is csendben volt 1 hőcsoves kivitellel
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #13239 üzenetére
Rendben,megnézem.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #13237 üzenetére
Másik HDMI kábel sajnos nincs most
Nvidia vezérlőpultban állítgattam és kiderült hogy az 1024x768-al (PC-17Hz) van problémája.
Van olyan segédprogram amivel valahogy betudom állítani hogy megjelenítse azt a felbontást másik Hz-n? Vagy kényszerítse bizonyos játékoknál szintén másik Hz hogy megjelenítse?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Trailblazer #13115 üzenetére
4 modullal ment, de én is úgy gondolom, hogy ez nem memória hiba lesz.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Trailblazer #13065 üzenetére
Amúgy besz@rok, az AC 4 az 1366x768-nak az 1.2 felbontásán (xxx x 9xx) nem megy el totál maxon, pedig mikori és nem is olyan szép
Bezzeg ezen felbontáson Bf3 totál max meg se rezzen... Majd a GTA V, AC Unity és Syndicate dönt, na meg a Rise of the tomb raider
-
mcs
veterán
válasz
Trailblazer #12780 üzenetére
Egy gyárilag gyér vrm kifingatására tökéletesen alkalmas.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12780 üzenetére
Nyilvanvaloan nem a Furmarkra ertette.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #12731 üzenetére
Örök marad, mint a szegénység
Amíg megy a szerver, addig használhatod az accot, amihez hozzá van rendelve a Crew profil.
(#12738) lemusz Az ilyen barinőt bírd sávszélességgel
Ha egyszer is leesik a pinged, szolgáltatót vált
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #12729 üzenetére
Bezony ám
Már kb a dédunokámnak is reggeltem.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #12725 üzenetére
Ez mekkora
Majd összedobok valami lincshangulat keltőt
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12722 üzenetére
Legalabb annyira volt habzo szaju az a nehany hozzaszolasod, mint a tobbi flame vagy hangulatkelto. Semennyire.
Ha valakivel nem ertesz egyet, ignoralod? Hamar ures lesz ugy a forum.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12720 üzenetére
Ironikus modon pont a te hozzaszolasaidat tudnam linkelni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12718 üzenetére
Irt egy negativ velemenyt a kartyarol, ami persze nem tetszett senkinek, majd ti kezdtetek el habzo szajjal flame-elni es kelteni a hangulatot magatoknak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12713 üzenetére
Ha nem tetszik, idegesit masok velemenye, akkor nem kell forumot olvasni.
-
kisza25
félisten
válasz
Trailblazer #12704 üzenetére
mindkettő VGA-ból a 4GB változat ~65k, akkor milyen alma körte
GTX 950-ről váltottam, de volt 960 is több darab
az almát körtével, az CPU vs GPU lenne, vagy a 960 vs 1060 -
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12655 üzenetére
Hol a flame, s hol a war?
-
Long Man
tag
válasz
Trailblazer #12638 üzenetére
Így már némileg több értelme van ...
(de egy mosolyt megért)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #12634 üzenetére
Pont most frissítettem, a dolgok felét nem találom benne.
Semmi, megvan.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #12546 üzenetére
És meglett a hiba oka. Se nem a vga, se nem a driver, egy 3rd party szoftver okozta. Nevezetesen a CleanMem nevű apró programocska, amelyet időtlen idők óta használok, és amely periodikusan végez egy ramtisztítást a háttérben, a task schedulerből lefutván. A megakadások pedig hogy, hogy nem, mindig periodikusan történtek. Így mivel a Win event logjából nem derült ki semmi, számba kellett venni a lehetőségeket, és kézenfekvőnek tűnt ezzel kezdeni a kiiktatást. Bevált...
16 giga ram mellett egyébként sincs már sok létjogosultsága.
-
Long Man
tag
válasz
Trailblazer #12619 üzenetére
Köszönöm, akkor mégegyszer nekifutok StaxRip-nek.
(valóban korlátozottabb a paraméterezhetősége, hiszen az NVENC inkább egy cél hardver/szoftver.
ha az elvárások a lehetőségek határain belül mardnak, akkor óriási a sebesség különbség (kb. több, mint 50x-es) videó kódolásban pl. egy i5 760-hoz képest, amiben nincs grafikus gyorsító)
Ráadásul FullHD-ben, h.264-el csak félgázon (~50-60%) megy a video engine és igazán csak a h.265 pörgeti meg, de abban is tartja a több mint 100 fps-t.KubanitoS:
Igyekeztem pontosan fogalmazni és ezért is írtam, hogy:
"A memóriahasználat teljesen játék és beállításfüggő."Vevő vagyok egy jó vitára/eszmecserére, de nem írtam olyat, hogy "elavult".
pl.: "inkább kompromisszumos, mint jövőálló kártya", máshol meg még jobban árnyaltamNálam egy/két CFX HD5750-et (1GB) váltott a GTX 960 4GB és még így is látványos volt a gyorsulás.
A HD4830-hoz képest tényleg ég és föld lesz a különbség.
(és nem kevés különbség a villanyszámlában) -
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #12595 üzenetére
Így már kerek.
Igazából a pénztárca dönt legtöbbször. Amikor vettem, akkor a hőcsövesek +8-10K felárat jelentett. Idle 36-38 fok (és pörög alapon a venti), megküldve szépen felkúszik. A legdurvább hőfok 80 celsius volt, szekrényben, szellőzés nélkül.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #12592 üzenetére
Nekem is az van. Nincs vele gondom. Annyira kicsi a fűtőteljesítménye, hogy egy papírforgó is szinten tartaná.
Szerk:
(#12593) tomi20100 Vehetnél nagyobb kártyát is, de gondolom, nem véletlen, hogy a 950-eket kérdezted. Nem lesz procilimited -
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #12589 üzenetére
Melyikkel volt rossz tapasztalat?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Trailblazer #12550 üzenetére
Én asszem 14. vagy 15.eit tettem fel. 100% hogy szoftveres gond, több ismerősnél jelentkezett valamiféle kisebb probléma anniversary-s drivereknél.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Trailblazer #12546 üzenetére
Anniversary update fent van? nekem is okozott a legújabb driver problémát fogta magát és egyszer csak aztmondta h ő 100% on pörög és kikellet lépnem mindenből/ kijelentkezés, hogy visszaálljon a rend. telepítsd vissza a régi drivert nekem is segített.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Trailblazer #12542 üzenetére
milyen oprendszer és driver van fent most nálad?
-
Csupingo
veterán
válasz
Trailblazer #12496 üzenetére
... és mcs: Köszike!
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #12473 üzenetére
Hol mennek? 960-ból nem vennék 2GB-t a 4 még mindig 65-től kezdődik.950 Strix is 53xxx normálisabb boltokban,így lehet evga lesz.Az RX 460 miatt jöhetett volna áresés..
-
mcs
veterán
válasz
Trailblazer #11621 üzenetére
Addig is jó hokizást azzal az vacak HD 4600al, legalábbis én nem sokáig szoktam bírni vele.
RX 470re vagy 480ra pályázol? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer #11611 üzenetére
Az ilyen pletykákat pletykaként kell kezelni, nem pedig komolyan venni. Majd ha hivatalosan bejelentik, akkor lehet panaszkodni az árra.
mcs nem is tudom, mi a rosszabb; maga a tény, hogy DVD-írót vettél, vagy hogy Asust.
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #11398 üzenetére
Inkább ne ajánlj. Tapasztalatból az idle 0dB és hőcső hiánya miatt?
Utóbbit talán megértem.
TechN7ne: Csendesebb és többet bír a Gigabyte-om mint az EVGA vagy ASUS volt. Eddig mindig bevált a Giga
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Trailblazer #11398 üzenetére
helyette milyen verzió ajánlott hasonló árfekvésben? Ez pl? [link]
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #11267 üzenetére
Hajrá!
Tomb Raider 2013 remekül fut ezzel. Kicsit még feljebb lehet srófolni a grafot fps esés nélkül. Pici öröm mára
Amúgy meg nem értem a ddu létjogosultságát. Én piros és zöld vonalon is mindig, azaz mindig rendszertelepítéskor felraktam, aztán csak a frissítés ment és sosem okozott ez gondot. Ennek így kell működnie. Egy egykattintásos telepítőcsomaghoz, minek kell (minek kérik) plusz szoftvert futtatni??? Ehh, csak az mélabú dől belőlem, kedvenc játékom korai halála miatt. -
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #11265 üzenetére
Én nem tudom mi a baj. De gondolom nem mindenki az Oculussal nyomul... Részemről mára ennyi. Pár restart, másik fiók, programok letiltása megvolt. Legfeljebb megy majd vissza a régi driver. Ez így nekem nem pálya. ("Régi" ájemdésként ez részemre messze rosszabb, mint a katalizátor legelkapkodottabb verziója. Aztán lehet a véremet venni, bár még sosem szidtam egyik oldal támogatását sem. A dolgok működtek, különösebb fennakadások nélkül. Nyilván nincsenek az egekben az igényeim, de na.)
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #11263 üzenetére
A bevillanás megszűnt. Remek. A Crew működése leállt...
És ne trollkodjak ilyenkor?
Nagyon nem lehet indítani a játékot.
Szerk: Experience-ből sem indítható normálisan. Illetve indul, csak épp le is áll azonnal, ahogy megjelenik. Aknakereső indít.... -
sutyi^
senior tag
válasz
Trailblazer #10964 üzenetére
Roppant hasznos, mivel ilyen állapotban nagyjából soha nincs a képernyő tartalom, ha csak nem valamilyen desktop tartalomról van szó, de ott is csak akkor ha semmilyen popup vagy más vizuális értesítés sincs...
-
GEIL
addikt
válasz
Trailblazer #10763 üzenetére
Lassan 1 éves lesz a Giga 960GTX 2Gb IXOC-m....semmi cicergés....minden baba...zárt házban is max 68 fok volt nyáron dögmelegben.....ilyenkor terhelve is 64 fok körül mozog...pedig nincsen plusz venti a házban...csak a CPU-n lévő gyári hűtő......tök csendes minden....
"kis rövid nyákos egyventis vacak"
-
Benir8
senior tag
válasz
Trailblazer #10650 üzenetére
Elárulom, én márciusba 44kért vettem meg hasznaltan, ami 4 hónapig volt használva és ipon garis.
-
Benir8
senior tag
válasz
Trailblazer #10637 üzenetére
Szerettem ezt a videókártyát, nekem is ilyenem van i3as procival. Asus gpu tweak gyari OC-ra van beállítva nekem, csendes, 70 fok fölé nem is megy.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Trailblazer #10579 üzenetére
A kérdés nem nekem szól. Viszont akiktől olvastam véleményt, azt összefoglalva bátorkodom reagálni. A hőfok egy jól szellőző házban, kemény játszadozáskor 62 (max) körüli. Hangszigetelt házban mért valaki 68-69 fokot. A zaj meg egyénfüggő. Meg az összrendszer zaja is befolyásoló tényező. Ennek ellenére/fényében is csendesnek mondják. Főleg idle közben
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Trailblazer #10534 üzenetére
Ahhoz képest hogy a Zotac és a EVGA is 71 fokos terhelve miért is lenne rossz?
Főleg ez maximum terhelés alatt értendő, átlagosan 60-65 fok között mozog, játék és program függő!
Az hogy csendes lesz mert lekacsolja valamelyiknek a ventilátort, és a többi sem forog a gépben?(processzor hűtő, szívó és kifújó ventilátorok).
Csak mert azokat elnyomja a kártyáét, ennél is.
Nálam meg az nem tetszik hogy eme kártyák amiket te említesz idle 49 fokosak, nekem meg 32. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Trailblazer #10519 üzenetére
Azért nem ennyire vészes a dolog, egy kis Bios írással tökéletessé lehet tenni a Giga WF2 hűtést, úgy hogy idle állapotban csendes és terhelve 71-72 max a hőfok!
-
Atomantiii
addikt
válasz
Trailblazer #10519 üzenetére
Értem, köszi, maradnék az nvidiánál mert van egy műholdas program ami csak nvidia alatt fut, ezért keresgélek, de akkor elgondolkozom a 960-as verzión.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Trailblazer #10516 üzenetére
Köszi, ugyanez a kérdés a GTX 950-re is. Mert még nincs eldöntve a dolog.
Tehát ez vagy ez a másik verzió az ajánlott?
Mert még nem döntöttem el, hogy van-e értelme megvenni a 960-at vagy sem.
-
Long Man
tag
válasz
Trailblazer #10500 üzenetére
és használja a videókártya hardveres gyorsítását?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Trailblazer #10427 üzenetére
Nekem is ez lett most.
Kártyának nem lesz baja tőle?
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #6211 üzenetére
Illetve a BO3 topicban nagy javulást tapasztalnak
-
fauv
őstag
válasz
Trailblazer #6174 üzenetére
Nézd mindenki úgy csinálja, ahogy kedve van, de igazából ez akkor lenne érthető, ha a hőmérsékletek indokolják.
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #6171 üzenetére
Ami teljesen hülyeség, főleg abban a házban.
-
mcs
veterán
válasz
Trailblazer #5997 üzenetére
Azé figyeljétek, milyen kemény difi van a rev 1 és 1.1 között: 8+6 pin és 2x6 pines tápcsatlakozók.
-
fauv
őstag
válasz
Trailblazer #5888 üzenetére
Úgy legyen, ezt kívánom
-
kisza25
félisten
válasz
Trailblazer #5691 üzenetére
melyik giga wf1, vagy wf2?
ja már látom wf2, szerintem is remekül hűt -
fauv
őstag
válasz
Trailblazer #5711 üzenetére
igaz.
-
mcs
veterán
válasz
Trailblazer #5704 üzenetére
A ramokat azért hűtsd le valahogy. Nekem amíg bent volt az alsó házventim, sose szemeteltek 8000en, viszont az új tápom miatt már nem fér be, így legutóbb huzamosabb nyúzás után köptek már egy jókora fekete pacát Fire Strike alatt.
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #5704 üzenetére
Bőségesen mert az olyan Tuning is csak 5fpst jelent az alaphoz képest
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #5702 üzenetére
Más orajelekkel dolgozott, próbáld ki 1570/2000el mennyit kapsz arra egyéni venti profilt alkalmazz mert 65°C felett a boost 2 vissza vesz
-
fauv
őstag
válasz
Trailblazer #5698 üzenetére
Nem lehet, hogy a régi asus kártyád alap boostja 1400 körül volt alapon ez a kártya meg nem? Pl az enyém is 1392 alapon
-
válasz
Trailblazer #5695 üzenetére
ez volt:[link]
-
válasz
Trailblazer #5691 üzenetére
Ez érdekes,mert én Giga WF-ról váltottam ASUS STRIX 4GB-ra és nekem meg az ASUS halkabb sokkal.Biztos, hogy más dolgok is közrejátszanak,mert én évente kb. 4-5 alkalommal cserélek VGA-t és már ráállt a fülem a zajokra
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Trailblazer #5689 üzenetére
és most boldogabb lettél egy 4gb-s karival?
Kíváncsi lennék rá hogy milyen pozitív tapasztalataid vannak eddig vele 2gbhez képest.
-
fauv
őstag
válasz
Trailblazer #5687 üzenetére
Üdv a klubban, grat hozzá !
-
4264adam
veterán
válasz
Trailblazer #5685 üzenetére
Gratulálok hozzá
Az Asic értékkel ne foglalkozz csúcsra tuningolt 960 is csak +5FPS-t dob a minimumra amiért nem éri meg ott használni.
-
Fidoka74
csendes tag
válasz
Trailblazer #5658 üzenetére
Elnézést..., akkor ismét:
Tehát 4 GB-os GTX 960, teljes chip...:https://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_n960oc_4gd_gtx960_4gb_gddr5_oc_pcie/1208939
Csonkolt, már eleve agyonrahúzottan ugyanez a GPU chip : https://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_n950xtreme_2gd_gtx950_2gb_gddr5_pcie/1252573
Lényeg a lényeg, 8 ezer forint van a két kártya között...., Jó éjt "szakértők"!
. -
Hmmm1
aktív tag
válasz
Trailblazer #5647 üzenetére
Ja igaz, hát majdnem egyre megy, legalább is nekem perpill. Meg lehet értékileg is.
pcx-en szintén nem kapkodják magukat, iponon ritkán, ha van, de ott meg a többi hardver, proci sokkal drágább. -
Grafirka
őstag
válasz
Trailblazer #5598 üzenetére
Leszamitva, hogy az Asus csak 2 GB, volt barmi egyeb hatranya is ? ( Homerseklet , zajszint , stb )
-
aDév
csendes tag
válasz
mi a különbség az általad linkelt gigabyte és az általam kinézett között?[link]
Egy jó 400 wattos táp elég lesz neki? Van 6pines csatija. Kinél mennyit zabál játék közbe?
-
saen
veterán
válasz
Én nemrég vettem ilyet a fórum ajánlása alapján, nekem bejön. Bár én nem tuningolok, meg nem minden játékban tudom kiiratni az FPS-t, de tetszik. NBA 2k16 megy stabil 60fps-en full hd-n (ez a kivétel) high-on, illetve Witcher 3 is megy high-on, de itt tippre nincs 60 fps. Ami viszont biztos, még Witcher alatt is csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest