- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Szia, most már a régi és az új driverrel is csinálja ezt a screen tearinget. Az a furcsa, hogy ha kikapcsolom a Vsyncet, akkor eltűnik a hiba. Anélkül sem szaggat a játék, viszont simábbnak tűnik a GTA5. Windowsban 1080p és 60 hz van beállítva, a játékban pedig 1080p és 59 hz a maximum.
-
4264adam
veterán
Ugye tudod, hogy nem az ekkora felbontás különbségről beszéltem?
Itt a HD/FHD/QHD/4K-ról van szó
Amit te mutatsz csekély pixel szám különbség.
Attól, hogy neked van egy 2 magos géped, az 2016-ban nem összehasonlítási alap játékokban. Felesleges a HT-t mutatnod. 2 maggal minden CPU limites
-
oszkarfincs
aktív tag
Kerestem videót a screen tearing-re, tényleg ilyesmi volt, bár nálam csak néhány sornyi pixel csúszott el (több játéknál tapasztaltam). Nem értem, hogy a driver frissítés ezt miért rontotta el, mindenesetre a visszaállítás megoldotta. Viszont legközelebb már fogom tudni, hogy hol keressem a megoldást. Köszi.
-
Long Man
tag
99,999 %-ban hasonlóan látjuk
Tényleg eszméletlen gyors az NVENC, mind h.264, mind h.265 vonalon.
(ráadásul még jobb is h.265-ben, mint a GTX980)Tudnál ajánlani a MediaCoder-nél (StaxRip-nél) jobb/szebb/kevésbé pilótavizsgás kódoló programot, ami jól használja ki a az NVENC-et és felhasználóbarát/abb a felülete?
-
laychi
veterán
Bent volt a gépház az asztal és a fal közt,nem volt szellőzés,ezért ment fel így a hőmérő higanyszála,azóta megváltoztak a körülmények
Eggyébként +200-220MHz tuningnál előfordul,hogy jobban melegszik
Végig ki van fizetve a kártya,miért használjam alapon?AMD-t ne offolj ide,sokaknak vérzik az ínye tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest