- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Long Man #13790 üzenetére
Igen, általában és is akkor cserélem, ha egy új játék már nem hajlandó a régi driverrel elindulni. Mostanában csak a bf1 volt ilyen, azon kívül semmi gond nem volt a kártyához kapott több mint 2 éves 353.06-os verzióval.
Szerettem is nagyon, csak most egy másik játék új változata szórakozott, azt hittem a régi driver miatt, azért frissítettem, de kiderült, hogy nem az a gond, a játék nagyon bugos még. Sebaj, már nem teszem vissza a régit, de ilyenkor azért mindig megjegyzem a számomra hibátlan változat verziószámát. Azért se szeretem cserélgetni, mert már futottam bele tdr hibába is régebben. Sorra rossz volt 3-4 új driver, a régi jóval meg nem indult az opengl-es wolfenstein.
-
Grafirka
őstag
válasz
Long Man #13765 üzenetére
Sajnos ez a valosag.
ezelott nehany evvel a GTX680 / 690 sorozatu kartyaknal lehetsegs volt egyfajta
hack ami segitsegevel quadro driverrel mukodhettek es latvanyos sebessegnovekedest lehetett elerni solid works, autocad, arhicad , maya, stb programok alatt.Ennek az NV bizonyara nem orvend es mindent megtesz hogy ne forduljon elo gyakran. -
törölt tag
válasz
Long Man #13764 üzenetére
Köszi szépen.
Közben még elizélgettem ezzel 2 órát
Úgy tűnik, hogy az AA beállítások rontják a minőséget és a teljesítményt is. Ha letiltom az összes AA beállítást, akkor a játékok is simábban mennek és jobban is néznek ki. Lehet ilyen, hogy egy javító opció nem javít, hanem ront?
A beállításokban most mindent úgy állítottam be, hogy vagy kikapcsoltam, vagy majd az applikácó eldönti a beállításokat. Illetve a játékokban is megnéztem a beállításokat, hogy minden szinkronban legyen.
Dishonored nem sokat javult, Shadow of Mordor megdöbbentően szép, Skyrim most már simábban fut, a Rise of the Tomb Raiderben pedig nyertem 10-15 FPS-t úgy, hogy a minőség nem lett rosszabb. Itt viszont kapok egy hibaüzit, ki akartam próbálni a DX12-t, de ezt kapom, van erre valami megoldás?:
-
Long Man
tag
válasz
Long Man #13764 üzenetére
Mégegy gondolat a videokártyák sebességéről ... :
Felerősítette a Titan sorozat teljesítményét az NVIDIA
"... a nagy teljesítményt biztosító meghajtókat a játékosoknak szánt VGA-k nem kaphatják meg."
Ahogy mondani szokták:
NO COMMENT.
-
törölt tag
válasz
Long Man #13762 üzenetére
Általában 2-3 éves vagy régebbi játékokkal játszom, még jó darabig szerintem ez így lesz. Köszönjük a Steam támogatását.
Itt általában a legnagyobb ajánlott kártya a GTX970 szokott lenni, de inkább a GTX660 vagy 460.
Gondolkoztam cserén én is, hogy végre kilépjek a 2 gigás vga kártyák árnyékából (most épp 950), de eddig nem volt még rá szükség / igény. Ha viszont a fenti beállítások lennének a jók, akkor tényleg váltanom kellene, de szerintem még nem ez a helyzet, mert összességében romlott a megjelenítés minősége. Néhány esetben hagytam, hogy az applikáció döntse el a beállítást vagy kikapcsoltam dolgokat, de több variáció létezhet itt is.
Néhány beállítást nem tudom még pontosan micsoda, vagy milyen hatása van, szerintem ezeket majd egyesével kipróbálom ha lesz kis időm, mert szeretném megérteni ez hogyan működik.
Amiken most kísérletezek: TES Skyrim, TESO TU, Rise of the Tomb Raider, Shadow of Mordor, Dishonored
De egyébként most vettem meg a Classic Doom csomagot.
Szóval próbálkozom még.
-
törölt tag
válasz
Long Man #13760 üzenetére
6-7 játékot próbáltam, egyértelmű javulás van kontrasztban és élességben, szinte újjászülettek a játékok néhány részletben. De néhány esetben nagyon nagy a változás sajnos negatív irányba. Általánosságban úgy tűnik hogy kopárabb lett minden játék. A Dishonored egyenesen elvesztette a valósághű jellegét, a textúrák szinte nincsenek is, minden sima, kopár, néha a 3D jelleg sem látszódik igazán.
Egyedül az Elder Scrolls online az, ahol nagyon minimális változás történt.Ez nem tudom miért van, még nem látom az összefüggéseket és nem minden tűnik konzisztensnek. Tegnap 2 órát szöszöltem ezzel, ma csak egyet. Amikor a drivert telepítettem, akkor azt hiszem nem tiszta telepítés volt, bár mielőtt bármit is állítottam volna, visszaállítottam az eredeti állapotot.
Szerintem várok már kicsit a következő driverig, hátha több időm lesz rá + addig még keresek több infót. -
törölt tag
válasz
Long Man #13756 üzenetére
Megcsináltam ezeken a videókon lévő beállításokat, néhány dolog változott:
+++
-a környezeti fények sokkal szebbek
-stabilabb fps számok (bár nem volt cél az fps növelése)
-mintha minden játék kicsit gördülékenyebben menne
-a textúrák sokkal élesebbek és kontrasztosabbak lettekde sajnos van több negatív hatás:
---
-Skyrim alatt a víz borzasztóan néz ki
-Skyrim alatt az fps stabil 60, de a kép majdnem "hullámzó", mintha rendszeres időközönként begyorsulna majd visszalassulna, mintha egy rosszul feldolgozott videót néznék
-Rise of the Tomb Raider teljesen szétesett, már sima high beállításon sem megy rendesen, nagyon darabos, eddig a 2-3 éves játékokkal nem volt baj
-bár stabilabbnak tűnnek a játékok, lomhábbnak is, minta nem minden képkockát látnék, bár egyáltalán nem szaggat, oldalazó mozgásnál viszont mintha darabos lenne kicsit
-közelről némelyik textúra életlen
-a belső világítások vízszintes csíkot húznak, mintha lens flare lenneSzóval egyelőre úgy tűnik, hogy nem feltétlen lett minden jobb, de nem tudom mitől lettek jobbak vagy rosszabbak a dolgok.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Long Man #13412 üzenetére
A szoftverrel nincs semmi baj, ugyanis tiszta friss W10-en ugyan ez van, W7-en is. Semmi vírus és malware nincs a gépen, többször ráküldtem ilyen dolgokat vizsgálatra. Procihasználat bekapcsolás után 0-2%, egérmozgás függő. Semmi sem eszi a háttérben a procit. Hőfok rendben. Ram még elég. Szerencsére GTA V alatr megvan az a beállítás, ahol a GPU 95% körül megy, a proci is akörül és megvan az 55-60 fps. Na de a CPU-n nagy dolgot kell feláldozni, kb 1 méterrel előttem töltenek be a textúrák rendesen a distance scaling miatt. Mondjuk lehet ram tesztet futtatni kellene. Esetleg CPU tesztet, hogy minden rendben van-e vele. Jah driverek legfrissebbek, BIOS legfrisebb.
Szóval szerintem nem user error, nem vagyok annyira átlag felhasználó.
I5-3330 és a GTX 960 4gb 8gb ram társaságában szerintem nem egy élettelen elképzelés. Azért sok esetben (beállítás függő) hamarabb elmegy a kártya, vagy egyszinten marad a kihaaználtság. SZVSZ ez a kártya mellé kell egy i5-3470/3570, 8gb rammal. Meg 1600x900 felbűntás, a jó grafikához, bár full HD-t annyira nem vágom, hogy milyen vele, tájékozódok youtubeon.
Nem lesz semmi paradicsomdobálás, nem kell flameelni, nyugodt hangnemben a megoldást, a legjobb utat megkeresni, ezálltal másoknak is segítséget nyújtani
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Long Man #13395 üzenetére
Primal most jön le nekem.
DOOm maxon? pedig neki kell egy i7-es és egy GTX 970-es. Hmm, akkor úgy néz kia a far Cry Primal maxon fog menni HD-ban, 60 fps-sel
Nekem fontos a 60 fps, azért látom akkor lejjebb kell venni. Hát nem tudom. Lehet maradok 1600x900-nál. B izttos több fps lenne, bár a procit nem tudom, az nekem gyanús, hogy van valami, szerintem nem kellene ennyire kihasználnia 1-1 játéknak.
Mondjuk GTA V gépigénye is fura, HD7870 elvileg elég neki a maxra, hát nekem a 960 megakad a fullban simán
-
válasz
Long Man #13161 üzenetére
Szerintem meg jó eséllyel, a GPU-Z gabalyodott össze a legújabb driverrel. Nálam jó értékeket mutat, viszont az értékek melletti sáv üres, holott ott futnia kellene a kis piros csíknak, mutatva az esetleges kiugrásokat. Egyébként megnéztem az értékeket a HWiNFO32-vel is, ott is jók, legalább is nálam.
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Long Man #13118 üzenetére
non ECC-sek a ramok... és a hiba még mindig előjön
az 1001 éj hasonlat találó, sírva röhögök
hát nem tudom merre indulja, lehet ide még nem írtam le, de ha nem megfelelő sorrendben töltöm fel a ram slotokat akkor el se indul a gép (ez gyári feature
), tehát ezt nem tudom letesztelni...
cégnél az IT-s kolléga javasolta, hogy mindenek előtt húzzak egy friss wint, így jobb híján most az lesz a következő lépés
-
AXisBOLD
addikt
-
Csupingo
veterán
válasz
Long Man #12708 üzenetére
A Doors 10 az tetszett. Nincs is itt semmi gond, csak valakiknek nem túl reálisak az elvárásaik. Egy középkategóriás kártyától sose lehetett elvárni, hogy mindent maxon futtasson. Akkor mi értelme lenne a csilliókba kerülő vga-knak? Szerencsére azért egész jól lehet variálni a beállításokkal, így a gyengébb kártyákkal is lehet élvezhetően játszani.
-
-
MrDerekas
addikt
válasz
Long Man #12647 üzenetére
Teljesen jól látod. Plusz, például ezért van az Experience-ben a beépített hátsó ajtó, hogy kinyerjék az ilyen statisztikai adatokat is(!!!!)
Mondjuk nem rosszak ezek az optimalizált beállítások a kényelmesebb hétvégi gémereknek. Egy csúszka húzogatás iktatva. Elég sokat játszom az épp kedvenc játékkal, mire elkezdem optimalizálni a magam számára én is. Meg szerintem az a tartalék is helytálló lehet
-
-FLY->
őstag
válasz
Long Man #12610 üzenetére
Persze, hogy kompromisszumos, hiszen régi számteches léptékkel. Pont a középkategóriában kellene folyamatosan cserélgetni a VGA-kat ahhoz, hogy mindig meg lehessen gyúrni a grafikát. 1060-ban talán van kicsivel több időtállóság, mint az idáig megjelent 60-as végűekben, de ne felejtsük el, hogy nem 70k indulóára volt-van.
Jelenleg nincs utódja a 950-960 vonalnak anyagilag, bárhonnan is nézzük az 1060 nem alternatíva. -
Barton
senior tag
válasz
Long Man #12625 üzenetére
Ennyiért már RX 470 4GB lehet kapni!
http://hardverapro.hu/apro/rx_470_sapphire_oc_11256-00-20g_4gbgddr5
-
KubanitoS
veterán
válasz
Most hirtelen a GTA 5 jut eszembe. Ott érezhetően jobban teljesít a 4 gigás 960-as, mint a kettő. A másik kijelentéseddel, miszerint a GTX960 már most elavult, csak annyiban vitatkoznék, hogy a kedves kérdező egy Ati HD4830-ról fog váltani. A különbség ég és föld lesz. Nem mindenki fog/akar/tud videokártyát cserélni kétévente, csak mert fejlődik a technológia.
(#12611) AXisBOLD: Nehogy már 80 ezerért vegyél GTX 960-at, ez marha nagy átverésszagú, csak magadat szívatod meg vele. A Zotacról annyit, hogy szerintem az semmit sem jelent, hogy az a legmagasabb árfekvésű kártya. Ennyi erővel inkább nézd napi szinten a webshopokat, mert néha előfordul egy-egy 85-87 ezres GTX 1060-as akció. (Ez alaphangon dupla akkora teljesítmény +7-8 ezerért, mint az általad kinézett Zotac.) Ezeket gyorsan el is kapkodják.
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
teljesen jogos felvetések, de 980, 1060-ra már nincs keret, így is 30k-ról indultam, de 50 alatt nem úszom meg ha jó 960-at veszek. Ez utóbbi elég lesz nekem 4GB vrammal, a kompromisszumokkal tisztában vagyok/elfogadtam
.
(#12613) mcs: thx, monitor marad, nem váltom le amíg megfelelően működik.
(#12614) Mans20: jesszus
milyen hang ez, mint egy A/C kültéri egység... na akkor Zotac nem lesz, kár hogy itt Giga kártyát nem teszteltek (használtan ilyenből van a legtöbb), de ezek alapján ténymeg MSI a nyerő vagy még az Asus, az is csendes volt.
szerk: bocs, az Asus-ból az R7 volt halk... -
Devas
őstag
-
Devas
őstag
válasz
En is egy idoben igy gondolkodtam a 2 gb-ot illetoen, ahogy te. Egesz addig a pillanatig, amig olyan jatekokkal nem talalkoztam, ahol a MINIMUM grafikahoz is keves volt a 2 giga 1080p-ben. Mivel kissebb felbontason jatszana az ur, ezert tamogatando a 2 gb vram, mert akkor mar megyeget szepen minimumon. Viszont meg mindig keves a lapka teljesitmenye arra is. Ezert sem tamogatom a low-end nvidia kartyakat annyira. Kiveve ha valaki videot rogzitene, vagy kissebb felbontason jatszana. Nvidia kodoloja a legjobb, utana az intel IGP Quicksyncje. Ezert belepo szintu kartyanal inkabb AMD + freesync kijelzo, es az sem baj ha nem birja a 60 fpst, csak a 45-ot. Itt meg mar ertelmet is nyerhet a 4 gb vram, mivel nem feltetlen a 60 fps a cel. Ha intel a proci, meg mindig van lehetoseg normalis videokat rogziteni.
-
lacus83
senior tag
válasz
Long Man #10751 üzenetére
3 d mark alatt teljesítmény tesztek váltása közben csönd lesz,amit kezdi a tesztet megint csinálja.
Pl mikor Cpu + vga teszt van akkor hallkabb.
Játék és teszt program alatt sem ugyan akkora a cicergés.
2 d alatt eddig nem csinálta.
A betáp csatlakozást még esetleg megpróbálom aztán frame limitet adok neki hátha.
De ez igy akkor sem teljesen okés.
Jah alaplapra már én is gondoltam de mivel extreme lap Z chipes igy passz.
Ismerősöm tavaly adta át Ugy hogy 1 évet csak zacskóban ált bontatlannul mivel beragadt áru lett boltban.
Berendelték, aztán nem mentek érte (72k),én meg kis pénzért elhoztam. -
AVarice
tag
válasz
Long Man #10715 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Még ma megakartam rendelni, de akkor inkább tájékozódom jótállás ügyben.
Az Ipon-ról sok jót nem hallottam/olvastam eddig. Amit még ajánlanak itt fórumon a pcx-en kivül az az aqua vagy ahol eddig vásároltam ezt az a bluechip. Kicsit drágább, de magyarországi jótállással megér egy kis többletet nekem.
-
Peat;)
veterán
válasz
Long Man #10644 üzenetére
Mire erre a témakörre van külön topik a ph!-n így úgy gondolom nem itt a helye. Én itt az nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) vonatkozásában várok társalgást. Ezt vállalom, a moderátor dolga eldönteni melyik vélemény illik jobban egy szakmai fórum arculatába, vagy hogy egyáltalán szükség van-e moderátori tevékenységre.
-
laychi
veterán
válasz
Long Man #10645 üzenetére
Akkor még létezett ez valószínűleg,vissza is vették szerencsére a lapot egy szó nélkül(lehet azóta eltörölték,ebben az esetben biztos sokaknak jól jön ez az információ)
garancia/jótállás...mindegy(akkor is ha nem
) ,aki érteni akarja,az érteni fogja,nem is ez volt a fő mondandója a leírtaknak,hanem,hogy milyen inkorrektek tudnak lenni a vásárlóval a boltok,1 hónapig vagy tovább is húzzák az időt és ott van az ember anélkül a dolog nélkül,amiért nem kevés pénzt kifizetett, és a bosszantó,hogy nem hónapokkal vagy egy évvel később tették ezt a vásárlástól számítva,hanem 1 hónap után szinte teljesen új alkatrésszel.
Igen távollévők/internetes vásárlás esetén 10-ről 14 napra növekedett az elállás joga.
Lényegében beleírtad azt is a válaszodba,ami egy lényegi része a mondandónak,hogy tudatlanok ,mint a kolléga,aki már ellenőrizte azt az alaplap-proci kombót,amit bevittem, illetve szeretik félrevezetni az embert.
Biztos vagyok benne,hogy történt már olyan eset is, hogy akár egy több tízezer vagy esetleg százezer forintos dolog tönkrement és a vásárló bukta az egészet,mert megállapították a nem rendeltetés szerű használatot.Pl anno volt egy fujitsu laptopom,billentyűzete meghibásodott,bevittem szervíbe,és kitalálták,hogy én felnyitottam a laptopot,mert az alján a csavaroknál lévő műanyag furat sérült volt...ezt rögtön felfedezte, ahogy a kezébe adtam...
... akkor elvettem az emberkétől belefújtam a furatba,kiszállt belőle a por és máris érintetlen lett...
Egyébként is karcolódhatott/sérülhetett volna egy övcsattól vagy egy gombtól is,ha ölben használom hűtőpad nélkül,ami akkoriban nem is volt elterjedt.Szóval oda kell figyelni a kedves vásárlóknak,mert könnyen póruljárhatnak...
-
válasz
Long Man #10360 üzenetére
Azt próbáltad levezetni, hogy miért elég a 960-hoz a 2GB VRAM, ez pedig félig sem következik abból, hogy GP104 / 2 = GP106. Ld. még a következőt.
A GTX960-on 2GB mem lóg egy 128-bites buszon, a 970 esetében pedig 3.5GB lóg egy 224-bitesen. A maradék 512MB, ami elérhető egy 32-bites buszon, puszta illúzó, nem érdemes vele számolni.
(#10364) Peat; ) : Most akkor azzal vitatkozol, amit én írtam, vagy azzal, amit Te?
Nyilván van összefüggés - egyes effekteknek kell több VRAM, másoknak nem, viszont a legtöbbet a textúrák eszik. Nekem a 1.5 + 0.5 GB-os 660 pont most kezd ott tartani, hogy a VH textúraszintet egyre inkább nem tudom bekapcsolni, nyilván ez idővel eljön a 2GB-os kártyáknál is.
-
válasz
Long Man #10353 üzenetére
A VRAM-szükséglet egyáltalán nincs egyenes arányban a GPU sebességével. Ettől függetlenül egyelőre nem gyakori eset, hogy a GTX960 kifogy a 2GB-ból, de bármikor jöhet olyan játék, ami a szokottnál nagyobb textúrákat használ, és akkor gond lehet vele. Ahogy a 4GB egyre elterjedtebb, úgy nő ennek a valószínűsége.
-
MaidenFan
tag
válasz
Long Man #10353 üzenetére
Aha értelek én is olvastam ilyesmit hát akkor azt mondom marad még ez a GTX nálam aztán majd idővel meglátom mennyire kell hozzányúlni a géphez de 3 évig nem akarok az év elején vettem teljesen új konfigot "Asus H97M-E, I5 4460, 8Gb Hyper X Savage" Phenom II X4 4 giga ram meg 6850-et cseréltem le, hát ez most teljesen más kategória játékokban úgy érzem, remélem jó lesz ez még
Köszi szépem a gyors választ még egyszer -
Peat;)
veterán
válasz
Long Man #10268 üzenetére
A 970-es eléggé meglepett hogy csak ennyivel jobb, lehet tényleg lassan kifúj a maxwell lendülete, volt pár jó éve és fuss el véle. Az viszont látszódik hogy a 960-as máig eléggé odapörköl a konzoloknak, magasabb grafikával hozza azt a sebességet, furcsa látni mennyire megdőlt az eddigi tendencia, miszerint a konzolok első pár évében csak jóval drágább pc tudta azt amit a konzol, nem véletlenül volt nekem is. Előző gen még anyagilag is megérte, kemény 50 ezres x360 arcade 2008 környékén odapörkölt ár érték arányban...
Jó kis platform lesz a pc, megint megy fel a renoméja így hogy helyzetbe hozták a gyengus új konzolok.
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
Long Man #10082 üzenetére
Köszi!
Az Msi Kombustorral már jó, Booston megy, ami most éppen 1570 Mhz-en és stabilnak tűnik, a memória órajele kevésbé tűnik emelhetőnek, eddig 3742(1871), megy ez feljebb is, de csak óvatoskán akarom. Ez azt jelenti 23 és13%-os az oc eddig Mhz-ben, ami persze fps növekedésben meg nem mondom hány százalék, játéka válogatja.
Egyébként Assettoban simán kellene a 960 4 Gigája alá, de így ha egy kicsit feszülősen is, de meglesz az, amit elvárok ettől a konfigtól. -
D.Orion
veterán
válasz
Long Man #10057 üzenetére
Jaja vágom ezeket a dolgokat. De pl. az tuti, hogy a spéci nvidia effektek ki lesznek kapcsolva a szoftverben. Nekem egyébként 280X van, a fogyasztása döbbenetes. De legalább 40K alatt vettem.
Ha azt mondjátok ti is, hogy frankó a hűtése akkor ez lesz. Asus Direct CU II marketing bullshit hűtője hosszú távon hatalmas csalódás. És a mai napig alig merik tesztekben megemlíteni a hiányosságait a hűtésnek(szponzor...). -
simico
aktív tag
válasz
Long Man #10029 üzenetére
Így van
Ebből mondjuk a Gigabyte WF2 kártyáinál nagyjából csak az első pont teljesül.
2. Érdemi plusz merevséget akkor adna, ha hátlapi rögzítő lemezhez csatlakozna (egyetlen L idomként lenne kialakítva vagy hozzá lenne hegesztve). Ennél egyszerűbb és olcsóbb megoldás egy U idom ami a kártya (a PCI foglalattal ellentétes) élén fut végig és úgy tartja meg a kártyát. Mivel itt a backplate csak a másik oldalon levő hűtőblokkal van összecsavarozva, a káryának igazi érdemi merevítést nem ad. Egyébként sem olyan hosszú és nehéz bármelyik 960-as kártya, hogy a hűtőblokk ne adna elég merevítést.
3. Ez akkor igaz, ha valamilyen jó hőátadó, hővezető anyagon keresztül érintkezik a kártyával, illetve a hátoldalon levő alkatrészekkel. Itt erről szó sincs, a hűtőblokk csavarjait leszámítva semmivel sem érintkezik a backplate, ellenben van egy 2 mm-es légrés a kártya és közte. Aki figyelt fizikaórán, az tudja, hogy a levegő rossz hővezető (például a házak szigetelésére használt mindenféle habosított anyagokban a milliónyi apró légbuborék a lényeg). Ahogy már írtam, egyszerű hőszenzor is simán megmutatta, hogy 63 fokos GPU mellett a backplate felett 5 mm-rel 46 fokos volt a levegő, a backplate felszíne 53 fokos, a backplate alatt a kártya 75 fokos. Itt is linkelve volt olyan teszt ahol hőkamerával is nézték a kártyák hőmérsékletét, ott is világosan látszik milyen hűvős a backplate és alatta a kártya milyen forró. Backplate nélküli kártyánál ugyanazon teszt és körülmények melett a kártya hátoldala a GPU-nál csak 68 fokos volt.
4. 960-ra felesleges a vízhűtés, de azokhoz úgyis saját, speciális backplate van, szóval a hűtőblokkal együtt azt is le kell szerelni
kisza25 felvetése jogos, a kártya mechanikai védelme valóban fennáll. Bár én nem rugdosom a gépet
és alkatrészek sem szoktak potyogni a videókártyára, szóval én a csupasz kártyát preferálom.
Egyébként szerintem mindent elmond, hogy a Gigabyte marketingesei is csak annyit tudtak felhozni a backplate-re, hogy "Glorious black metal back plate inspires passion for gaming."
Egyébként némi hercehurca után végre megszabadultam a zizegős kártyától. Nálam 10 fps mellett is zizegett, szóval semmi varázslat nem segített. Az eddigi csodás ügyfélkezelés után inkább megvárom amíg visszautalják a pénzt és csak utána veszem meg az új kártyát, természetesen máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ÚJ! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16GB
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest