-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Szakik, hova tűntek a rövid evga kártyák a boltokból?
Egy helyen van, egy típus, az is valami garázsbolt aranyárban -
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mans20 #12416 üzenetére
Bocsmár, hogy ha van egy kis szabadidőm 10-12 óra irodai meló után, akkor azt nem ismét a 4 fal között töltöm
Lehet, hogy maga a maghőfok nem hűvösebb, de tuti kevesebb hőt termel a kártya - szimpla fizika - egy mITX konfigban pedig az is számít.
kisza25: Mégy, kipróbálod a piros oldalt, vagy 1060?
-
Mercutio_
félisten
válasz
torreador22 #12360 üzenetére
TV-n pc-nek dedikált (általában hdmi1) bemenet szokott lenni, illetve menüben beállítani, hogy új forrást ha észlel arra váltson.
De lehet a tv topicjában gyorsabban találsz megoldást. -
Mercutio_
félisten
válasz
Dark KillerX #12301 üzenetére
85
-
Mercutio_
félisten
válasz
Joker94Hun #12230 üzenetére
Azt hittem már rég megvetted az 580 utódját.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
phoenix1989 #12041 üzenetére
Persze, senki nem mondta, hogy nincs elírva, de van bolt ahol ennyi difinél még odaadják ha szemfüles voltál, van ahol nem.
-
Mercutio_
félisten
Hoppácska, milyen flame volt amit takarítani kellett?
-
Mercutio_
félisten
válasz
AxBattler #11372 üzenetére
Most egy 75W-os hófehérke van itthon, meg a GTX960 mini, de gépben még egyik se volt
(Utóbbi, mert a Zalman ZM350-FX-en nincs vga tápcsati
)
-
Mercutio_
félisten
válasz
Peat;) #11212 üzenetére
Ez a linkelt giga 960 hőcsöves?
Mennyire hangos a hűtése?
Idle állnak a ventik?Mans20: év vége
úgy rémlett az AMD pont az alsó-közép kategóriát hozzá ki mostanában aztán a felsőt szemben az nvidiával
Ezek a táp nélküli 950-ek csak annyi, hogy picit lassabbak a táposoknál, de a táp hiánya nem okoz semmilyen gondot (mikrolag, stb.)?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Giga GV-N950WF2OC-2GD vs. Asus GTX950-M-2GD5 Mini?
Zaj, ventivezérlés, melegedés fronton melyik milyen?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #11070 üzenetére
Ha bekapcsolnám a Giga B85N Phoenix lapomon az tudna ilyen leszállópálya effektust, még ez hiányzik mellé
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Mivel mITX konfigom van újra veszek egy ilyet, korábban is ez volt, csak karácsony előtt jött a "fejlesszük a gépet " viszketés és mennie kellett, most picit lehiggadtam és hála nektek
rájöttem, hogy
inkább órára, vagy fotós cuccra áldozomegy későbbi fejlesztésre félreteszem a pénzt a strix pedig majd másnak szerez örömöt -
Mercutio_
félisten
válasz
4264adam #9618 üzenetére
És vágjam le 5 lábát a procinak?
Peat: Hellgate London, starcraft 2 és hasonló "modern" játékok, esetleg valami online fejlesztős, kaszabolós, de tényleg annyira nincs időm, hogy évekig elleszek 5 évvel ezelőtti játékokkal. Filmet nem konvertálok, a proci nagyrészt alapon most is, ha lesz amihez erősebb kell ráérek akkor beszerezni
-
Mercutio_
félisten
válasz
kisza25 #9616 üzenetére
Én közben ránéztem az i5 árakra (gondoltam a G3220 helyett az lenne célszerű gtx960 mellé, mert i3 nem akkora ugrás árához képest), és sokkot kaptam
Havi pár óra casual game és netezés + meló (excel, word, pdf-ek), erre elég a G3220 és a benne lévő igp, vagy max egy gtx 750Ti, vagy jó lesz az a strix 960 így is(talán egy G3258 még belefér a büdzsébe, feszemelés nélküli tuninggal)
-
Mercutio_
félisten
Mindenkinek köszönöm a válaszokat
ez esetben a strix lesz a befutó.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Talán erre a GTX960-as kérdésemre itt tudtok választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest