Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Players ma radar szint alatt kell repülni mert egy másik topikban most banánoztak egy tagot
-
cyberkind
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Hát a mostani házam nagyon ott van hűtésben és szellőzésben (is) és imádom nagyon, de szerintem ezt a házcserét addig elnapolom amíg nem váltok platformot és nem veszek itx vagy matx lapot, de még az se biztos mert mozgatva nincs csak itt van mellettem, persze így is húzza a vga és a proci hűtő a lapot mint az ágat a szél.
Egyébként amik tetszene ez a Thermaltake v21 csak a lapomat kukázni kéne amit meg egy ilyen régi platform esetében nem akarom mert ez jó lap de választék nem hiszem, hogy lenne.
Bár lehet bele se férne a vga.
Ugyaninnen az X1 is tetszik, tehát ezek a kicsik.
-
Speed®
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Volt nálam, hatalmas és elcseszett az alsó szint szellőzése. Gyári ventik kukásak benne, ráadásul ha plexi tetős verzió, a felső rész sem szellőzik hű de jól. A frontja meg porszívó méhsejtrács, adott esetben (poros környezet) ritka ronda tud lenni.
Szerintem zsákutca..nem tetszene.
Viszont a 4790K és egy erős VGA sem indokolja feltétlen az ATX méretet..lehet mATXben (sőt) is kompromisszummentes vasat építeni.
Hovatovább, pusztán a súlyos dolgokat azért nem művészet tehermentesíteni, ha ez a fő indok..kis kreativitás kell hozzá és problem solved. -
RazoR
veterán
Miket talál az ember...

"Az RX Vega legyőzte a GTX 1080-at"
"Havi 5 százalékos teljesítménynövekedés figyelhető meg az RX Vega videokártya mérései eredményein."
"Az AMD kártyája kb. 15 százalékot fejlődött az első tesztje óta, ami átlagosan havi 5 százalékos javulást jelent."

-
törölt tag
Megyek Füredre és kibanánozom onnan az egész vízes vb-t a csába!!!
Éljen a rosé na meg tailor trakija! 
-
Cyber te mit csinálsz ?

------------------
Hiába a kőbunkó,nem vagyok Players és a bort sem szeretem (kis mértékben).

-
cyberkind
félisten
Igen, tudom, hogy nagyobb a választék de sajnos ezzel a konfiggal már nehéz mozogni és cserélni amellett, hogy totál hülyeség volna most nem is akarok, így én még ezt néztem ki, erről sok jót írnak mindenhol.
Abból a szempontból előrelépés volna, hogy semmi se húzná a lapot és valamiért nagyon jól szellőzik a gyári ventikkel is.
És szerintem az Core X5 is nagy. :/
-
cyberkind
félisten
Létezik olyan fekvőalaplapos ház ami nem hatalmas de ATX megy bele? Van egy pár szimpi ház de ezekbe mind itx vagy matx megy, én meg a 4790K-val nem mozoghatok annyira szabadon ha netán berendelnék egy ilyet.

-
-
Devid_81
félisten
válasz
üzenetére
Ezzel nincs semmi gond, a fura X hez kepest ez egy csucs kartya

Amugy meg OC-zva a Vegat 2200MHz-ig szerintem siman tudna a Ti szintet is.
Csak azzal a 650Wattos TDP-vel kell valamit kezdeni, oda mar nem lenne eleg a passziv hutes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amugy is miert nezegetjuk ezeket a fake teszteket, nem is ertem...?
Majd Majus 5-e(Q5) utan ha kijon a Vega akkor lathatunk hivatalos teszteket
-
törölt tag
Dx12-ben hasít a Vega! Hozza a ref 1070-et.

Razi&VTom na ne én is kérek valamit onnan. Nem ám kihagytok gané birigád.

-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
Annak a falu hüllőnek küldeném speciálba.

[link] -
törölt tag
A katapult milyet ránt a pilótán!
[link] -
törölt tag
Na én el is kezdem a szörpözést.
Görög heteket játszok METAXAAAAA!
[link] -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Devid_81
üzenetére
en 880Wot mertem a gepemen konnektorbol Dirt3 alatt is. a 800W meg mashogy nem jon ki, csak ha a kartyak 300W folott esznek. 70fok alatti GPU hofokokkal (miota kiegeszitettem a radikat 48 foknal magasabb vizet nem lattam, az nem rossz).
viszont pl amig eleg a 900as orajelu state (tehat nem a legmagasabb, pl prey alatt) ott megall a rendszer 600Won. ezert nem tetszik nekem annyira, hogy megint ugy nez ki pont annyival tuljak tul gyarilag az orajeleket, hogy kozben az egekbe szalljon a fogyasztas.
(#64924) VTom: egs!
-
Devid_81
félisten
válasz
Habugi
üzenetére
Az AMD mashogy ertelmezi ezt a TDP dolgot, ezt tudom, talan Ok vmi elmeleti maximalis fogyasztaskent veszik ezt, de lehet tevedek.

De ettol fuggetlenul szerintem a 300-330Wattot megeszi tap oldalrol majd atlagban a 375W TDP-s.
Es 250Watt korul tippelnek a leghutesesre, annal tobbet nem is igen lehet lehuteni azokkal a porszivokkal.
Gyanitom nem veletlenul csinalnak ket fajtat, a vizhutesest szerintem majd magasabb orajellel akarjak kihozni.
Es arrol amugy nagyon hallgatnak
Lehet azt akarjak majd bevetni a Ti ellen, ami valahol ertheto huzas lenne, mivel ropke egy eves lemaradassal ne csak az 1080 ellen menjenek mar.
-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem is a Ti topikban javasoltak.
Ellotte en nem is gondoltam volna ilyesmire.
Bar ilyesmit lehetne otthonilag is csinalni, mert nem egy nagy cucc az egesz.
Viszont itt nekem sajnos semmi lehetosegem ilyesmit barkacsolni, mert sem otthon, sem munkahelyen nincs egy ertelmes muhelyem, pedig karbantarto vagyok

De az Angolok annyit ertenek a karbantartashoz, hogy ami elromlik abbol ujat vesznek.
Javitas?Huuu az nagyon durva es koltseges, inkabb uj kell
Nah ezert van nekem irodam, muhely helyett

-
törölt tag
Szörpözzetek sokat mert meleg van odakint.
[link]TTomax gyere be a napról.

-
Habugi
addikt
válasz
Devid_81
üzenetére
Ezeknek a gyártó által jelzett TDP-knek már egy ideje nem tulajdonítok túl sok jelentőséget..

Kártyám.., katt ide, Specifications fül, alulról a 3. sor, PowerConsumption..
375W.., da..
375 kib@szott Watt..

Rendelés előtt megláttam és kettőt dobbant a szívem egy helyett, ránéztem a Raven3-ra és fejben/lélekben megkértem h tartson ki..

Megjött, kártya be.., rövid ismerkedés után beállítottam és azóta is ott tartunk hogy ~200W körül eszik, durvábban terhelő játékokban mértem már 220-at is.
Mindezt gyári órajel, -50mV és +20% TDP mellett, gyári léggel, gyak. hűvösebb mindkét VRM és a GPU is mint bármelyik eddigi kártyámon volt.Na kb ennyit ér a feltűntetett 375W.., nem tudom hogyan, tán +50mV és +50% TDP kíséretében tudnék vele megetetni ennyit, Furmark közben..

Csak mert +130-150mV & 50% TDP kombóval már benchelgettem elég sokat és rohadtul nem éri ám el a nevezett értéket.Szóval a lényeg annyi, hogy részemről akkor fogom fogyasztás alapján besorolni az RX-es VEGA-t, amikor az első normálisabb teszt elkészül velük, ahol kimérik h mennyire éhesek.
-
TTomax
félisten
Mai bölcsesség...

-
cyberkind
félisten
Valaki tudna egy leírást dobni, hogy kell Win 10 képfájlt pendrive-ra tenni, hogy arról telepíthessem?
-
Devid_81
félisten
válasz
proci985
üzenetére
375Wattal nem fog elbirni egy ket kilos leghutes sem.
Mar a gyari OC-s Ti-k is 1.5kg korul vannak kartyastol hatlappal mindennel.
Soha nem hittem volna, hogy egyszer VGA holder cuccot is vennem kell.
Sot nem is igazan tudtam, hogy ilyen letezik eddig
De most mar tudom legalabb a hasznaltan vett 980 GTX-em kozul az egyikben mert volt akkora kanyar

De mar hozzam is hullamosan jott amugy eredetileg.
-
Devid_81
félisten
válasz
Firestormhun
üzenetére
Eredetileg a levegosnek 300W TDP-je van/volt nem?
Es itt ezek valoszinuleg a leghutesesek amiket sorban latunk mostanaban, mivel a vizes meg a FE bol sincs kinn.
Es ugy tunik ez lesz a vegso orajel a gamer Veganal, gondolom (inkabb remelem) csak nem akarjak 375W re engedni mint a vizes tesojat.
Ha levegon 1680 MHz a max, akkor vizzel az 1750 egesz jo tipp volt, de akkor mar 400W+ rol beszelunk es oda mar a kis jatekviz is keves a kis single radival.
Ha ebbol valaha lesz X2 vagy akarminek is hivjak majd, akkor annak kell a 2x12-es radi minimum.
-
törölt tag
Szerintem banánozták a Milkaát csak nem mondja.

-
Firestormhun
senior tag
válasz
Devid_81
üzenetére
Nem, az már nem fér bele, PcPer tesztben már 1440-1480MHz közötti órajeleken megesz 280-300W-ot Vega FE. AIO Vega kártyákat AMD is 375W-os fogyasztásra specifikálja, amelyek már stabilabban fogják tartani 1600MHz-et.
Levegőn eddig az összes tesztelt Vega FE kártya kifingott 1680MHz körül.
-
TTomax
félisten
Players?Te vagy az?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a kegyvesztett players