Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem eszik olyan forrón..simán mehet a 4070S, egy 5700Xre váltás pl. megoldja a proci kérdést, aztán le van tudva a jövő év is..Dual amúgy jól sikerült, de pl. a Panther is teljesen okés, ezen nem kell sokat agyalni, az említett árdifit előbb költeném el a procicserére😏
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem vészes azért mind..a Ventus2Xem 1950MHz/950mV mellett (<220W) pl. egész halk, ha 80⁰Cig felengedem. Nem mondom, hogy nem volt jobb megoldás a kezeim közt, de élhető, cserébe nem akkora batár, ez is szempont volt a kiválasztásnál.
-
-
Speed®
titán
válasz
Devid_81
üzenetére
Megvolt
Kissé megszenvedtem a délutánt (érzékenység, idegentest érzés /mintha heggesztettem volna egész nap kb. gyenge üveggel/), fájdalomcsillapító kellett hazaérve, aztán pár óra szundi, már kezd múlni a fátyolosság, segítenek a cseppek. Azt már most látom, hogy jobb, mint a szemüveggel, ha tovább javul (várhatóan igen), akkor az utolsó fillérig megérte és bánom, hogy nem előbb ugrottam neki. 10+ éve volt tré a távollátásom
-
Speed®
titán
válasz
proci985
üzenetére
400€ sok egy 3900Xért (de ha kell, szólj ;p), 500 alatt mennek a 3950Xek..meg is remegett az ujjam nemrég, de elengedtem a hűtő miatt. Nálad viszont minden adott, hogy ordenárét lépj előre, a felhasználói szokásaid miatt biztosan lőnék egy 3950Xet kéz alól, aztán újabb hosszú évekre megoldva a procitéma.
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Én, 1st gen óta ryzsázva, 10+ CPUt tesztelve/használva: 🧐
Szvsz váltson, mindenkinek jobb lesz. 10600KF egész jó áron van (<70k), hasonló teljesítményű, ha nem zavarja a fogyasztás.. -
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Összevesztek az Alza előtt, kié legyen a 2080TI..nincs ebben semmi különös.
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
Devid_81
üzenetére
Semmi húsvéti locsolkodás, jelen árakon nókomplett vásárolni

Normalizálódásig RX470, unaloműzésnek vettem egy 3900Xet
Nem akartam 100 felett kiadni érte (115 volt), de kiadta a matek,
elment a 2700am 55ért, a 2700Xet meg viszik nemsokára 60ért,
azt pironkodva írom le, hogy a bekeráruk összesen 80 volt anno,
de néha ilyen is van, nem baj, ha néha nem bukunk a hobbinkon,
könnyebb önigazolást találni, mikor épp hülyeségekre költünk ;p -
Speed®
titán
Ha így megy tovább, haszonnal adom el a V56 Pulset..nem adtam el amikor az 5700XT meglett, most jutott eszembe a fene nagy válság közepette ;p
-
Speed®
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gond van vele = spóroltak. Tervezést, méretezést, újragyártást, időt, bármit. A végeredmény meg blama, a nevetséges volumenű launch után közvetlenül. Szerencse, hogy nem vagyok early adopter, most biztos szétvágna az ideg :S
-
Speed®
titán
válasz
keIdor
üzenetére
Én csipázom az AMDt, de tényleg (CPU/VGA most is az), meg a Sonyt is (telóm is), de hogy ezt a trógerságot csak ők tudták összehozni, hihetetlen. Tudta mindenki, hogy komoly vas kerül bele, lesz fogyasztás/melegedés, erre a hűtésen spóroltak. Értem én, hogy tervezett elavulás, de valaki benézett pár évet

-
Speed®
titán
Tessenek parancsolni.
-
Speed®
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
És valahol ez lenne a normális..no nem az, hogy eltérő/drágább cuccra cserélik, hanem hogy leszarják a sajtfecnit, amennyiben egyébként egy adott cucc még garis státuszban leledzik.
Egyébként nekem is küldtek quad-kit cserét anno DDR3 korszakban szó nélkül, az lifetime garis volt, csak egy nevenincs webbót 1 évvel adta el, mosták kezüket, mikor bejelentkeztem a garis igénnyel. Corsairékkel meg 6 nap alatt megvolt postafordultával.. szóval van hova fejlődni még itthon ezügyben (is)
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
650Ft felett az USD árfolyama

2080TIra 300at rápótolok, deal
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ma született bariknak..nagyon felületes.
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Vettem volna mindkettőt, szólhattál volna
-
Speed®
titán
válasz
TTomax
üzenetére
FS2020/HZD..most komolyan egy frissen megjelent láthatóan komoly optimalizációs gondokkal küszködő, ill. egy híresen elbaszott konzolport alapján akadtál ki, ami két egyforma konfigon is képes eltérően futni, ha épp méltatik egyáltalán?
Hozhatnék fel jópár címet, amiben remekel a Vega, de felesleges..használom inkább néhanapján, több kedvvel, mint az XTt, amit nem tudok érdemben bizergálni :S -
Speed®
titán
válasz
TTomax
üzenetére
Azta, mekkora alázás..ja mégse. Egyébként de, amikor a kis V56@64em messze nem a kezdeti ~1070 szintet hozza, akkor én továbbra is bizonyítottnak látom ezt a tézist. Ez csak 1 cím..azt meg tudjuk, mit eredményez adott esetekben az XY architektúrára kihegyezés, felesleges általánosítani ennyiből.
Mindenesetre iskolapéldája az ordas leszaromságnak, hogy 1080Pben képes kifektetni ~bármit, miközben napjainkban a 4K lobby megy ezerrel. -
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Előfordul..korrigálva. A jelentés ilyen szituban is hasznos amúgy, hamarabb megvan.
-
Speed®
titán
válasz
Puma K
üzenetére
B450 Tomahawk Max..BIOS problem nix, VRM a jobbak közt mai szemmel nézve is és ~40k..nem mindegy. Bele egy 3900X, aztán évekre megvagy.
-
Speed®
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én pont az ellenkezőjét várom BIOS szinten..imádnám, ha visszatérne a régi szögegyszerű felület, a csillámpónitól agyfaszt kapok, expertkedéshez hót felesleges.
Ellenben több éve 21:9 felhasználóként el sem tudom képzelni, hogy újra "beszűküljek", a TVnél is masszívan idegesít, hogy hiába 65", a legtöbb film alul-felül fekete semmis :S
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Mivel írtad is, hogy régi a táp, simán bennevan, újrakondizás segíthet. A Vega hajlamos tranziensekre, néhány táppal van is gond ebből.
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Táp lesz..UV vagy TDP limit negálás esetleg?
-
Speed®
titán
Van egy szint, ami felett már nem arról szól a víz, hogy hűtsön.. kicsit azt érzem a duplakörös tonna radis setupokat látva, mint ennél..fun építeni és benchre állat lenne, de 24/7re..

-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nálam pingponglabda volt ennyi

-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Megfogadtam, hogy nem költök kihasználatlan HWra egy ideig, de hosszú idő óta az első proci lesz a 3900X, amire hajlandó leszek 6 számjegyű összeget kiadni egy elgyengült pillanatomban valószínűleg ;p
-
Speed®
titán
válasz
Habugi
üzenetére
Nekem is volt 05-IFX, csak a VGAra nem fért el a 03-GT fronton a hangkari miatt, úgyhogy kos henkeléssel felkerült a sima (dremellel kivágtam a o1Plus crossbar csavarjának a helyét..). 1db 12cm venti hátul elég volt, hogy minden hűvös legyen, imádtam azt a gépet (G33M, Q8300@3GHz, sokáig kiszolgált).
-
Speed®
titán
válasz
DeckardCain
üzenetére
B450 fölé, ill. X570 alá kell pozícionálják, ill. nem kell félteni őket, az érkező procik is drágábbak lesznek.. hülyék lennének nem kihasználni a lépéselőnyt. Szép dolog a market share, de ha darabszámban nem tudnak annyit hozni, az árakkal fogják növelni a bevételt.
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Persze, hogy lesz..max. a Renoir nem kap zöld utat, a normál CPUk menni fognak.
-
Speed®
titán
válasz
Gyula84
üzenetére
Az értelmes hűtővel szereltek nem melegednek, a gagyik meg de. Mint minden más esetben

Red Devil / Gaming X / Nitro+ / Strix a sorrend, őket követi az értelmes áron kaphatók közt a Pulse, sor végén a THICCIU finomhangolva. A többi (Mech, Phantom, Dual stb.) a gagyik táborát erősíti.
Részemről Pulse párti vagyok, de több THICCIUt is építettem be, autoUV mellett nincs panasz rájuk, ~2G boost mellett csendben ~75°C. -
-
Speed®
titán
válasz
Devid_81
üzenetére
Részemről nem tartom szopatásnak, hogy 3 generációs a B450em..ha megunom a 2700at, 1.5-2Xes tempót tudok a helyére vett 3900X/3950Xel elérni, nem vágyok további tizenpár % hozamra, amit a 4xx0ek hoznak majd horror áron (nincsenek kétségeim, minél jobban szalad a szekér addigra, annál magasabb árakat hoz majd AMD is).
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Win10..netmentes telepítés, aztán máris felmegy minden driver, amit előtte letöltöttél. A legfogykosabb OS feature az erőszakos drivertelepítés felhasználói engedély nélkül, mai napig nem értem hogy gondolták.
Türelem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet gyerek fejjel nem voltam ilyen hisztis, de egyre nehezebben tolerálom..hétvégén asszem szerzek egy mobil klímát
Kissé megszenvedtem a délutánt (érzékenység, idegentest érzés /mintha heggesztettem volna egész nap kb. gyenge üveggel/), fájdalomcsillapító kellett hazaérve, aztán pár óra szundi, már kezd múlni a fátyolosság, segítenek a cseppek. Azt már most látom, hogy jobb, mint a szemüveggel, ha tovább javul (várhatóan igen), akkor az utolsó fillérig megérte és bánom, hogy nem előbb ugrottam neki. 10+ éve volt tré a távollátásom
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)