Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Mit érhetnek most? Újak, nincs gari.
1060 3 GB
1060 6 GB
RX570
RX580[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Devid_81
félisten
PCWorld states:
While AMD didn’t want to reveal any gaming performance, it agreed to give us a taste of how Radeon Vega Frontier Edition performs in gaming. So we switched out the 8K Dell panel for a pair of Acer 34-inch, wide-aspect 3440×1440 panels, and AMD let us play games on both the Titan Xp and the Radeon Vega Frontier Edition.
To show it wasn’t just an API advantage, AMD let us play Doom using Vulkan, Prey using DirectX 11, and Sniper Elite 4 using DirectX 12. All of the games were set to their highest game settings, and we played at the native resolution of the panels. Although the identical panels were FreeSync-based, FreeSync was switched off on the AMD GPU.
[…]
From what we’ve seen, that concern may be misplaced. It appears to be plenty fast and, at least for the settings and the games we played, indistinguishable from the competition. Our original estimates after seeing Radeon Vega Frontier Edition with Sniper Elite 4 at Computex still hold: The cards appears to be faster than Nvidia’s GTX 1080 and close to that of a GTX 1080 Ti card.
LinkItt ezek mar ugyeskedtek valamit.
[ Szerkesztve ]
...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Devid_81 #64492 üzenetére
Hiába várjátok a játékteszteket. A Frontierhez nem lesz egy hónapig gaming driver. Egyelőre csak a professzionális driverrel lehet tesztelni a teljesítményét, abban pedig a játékokra vonatkozó profilok hiányoznak. Szóval játékteszt leghamarabb augusztus elején lesz.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Devid_81
félisten
Majd ha elobujnak a jatek tesztek azokra leszek en kivancsi.
Aztan a fogyasztas/teljesitmeny dolgokat most ne akarjuk eroltetni ennel a kornel
375Wattbol remelem meglesz a 250Wattos Ti szint, aze' en szoritok nekik nah
Azert ekkora TDP-vel szinte mar most megjosolhato, hogy 50-100MHz nel tobb OC nem lesz ezekben, es mar ott is csak gozt fog kergetni viz helyett a closed loop cucc...
-
Devid_81
félisten
Meg nem olvastam el, most talaltam ra:
Vega Frontier Ed Beats TITAN Xp in Compute, Formidable Game Performance: Preview
...
-
Devid_81
félisten
Legendak szolnak arrol, hogy a ferfiak rovidebb eletuek a nokhoz kepest.
Pedig a ferfiak mindent elkovetnek, hogy ez ne igy legyen......
-
törölt tag
Jujj! [link]
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #64481 üzenetére
Azt irjak a stepping 3-ra van vmi "javitas"
Stepping 2 nel meg egyelore a HT kikapcs segit, ha nem akarsz belefutni a hibaba.1. If your processor model (listed in /proc/cpuinfo) is 78 or 94, and
the stepping is 3, install the non-free "intel-microcode" package
with base version 3.20170511.1, and reboot the system. THIS IS
THE RECOMMENDED SOLUTION FOR THESE SYSTEMS, AS IT FIXES OTHER
PROCESSOR ISSUES AS WELL....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #64475 üzenetére
zsenialis.
viszont azt persze nem irtak, hogy pontosan mi is volt a problema (bar gondolom valami aranyos cache / register inkonzisztencia lehetett ahogy az ilyenkor szokott). vagy milyen korulmenyek kozott jon elo. kieg: ph!s hir alapjan bejott a regiszter tippem.
(a ceges gepem skylake 4/8as es ertelemszeruleg nem akarom jelentosen visszavenni a szamitasi kapacitasat, viszont nem igazan fer bele, ha hibazik)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
Milka vigyàzz a bolhással mert brutál nagy harcművész.
-
Devid_81
félisten
válasz Erdei88 #64476 üzenetére
Sztem atlag userkent (mar megint) nincs mitol aggodni.
Meg ugyis kitalanak majd valami megoldast ami jobb mint a "kapcsold ki a HT-t es jo"En inkabb attol tartok, hogy most az ujak kozul lesz majd vmi ami viszont tenyleg erint/het majd sokakat.
Csak iden annyi uj proci jon/jott toluk, hogy az maga a csoda lenne, ha minden jol mukodne.
Aztan ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Es mennyi ilyen lesz meg...
Ez az egesz errol szol, paran meggazdagodnak, es jo sokaknak meg a gatyajuk is ramegy majd erre.
Es aztan majd jon par honap mulva a hasznaltpiacra a VGA-k aradata, amikor majd probalnak megszabadulni az addigra felhamlozodotott VGA-ktol.By the way a UK-ban nem igen erezheto semmilyen 1080 Ti arvaltozas.
Itt akkor ment fel picit az ar amikor a Destiny 2 melle kerult a kartyaknak....
-
törölt tag
Elméletileg a Vega miatt csökkennie kellene az áraknak nem?
Vagy tudják, hogy drága lesz a Vega?
Esetleg gyengébb mint a 1080 Ti? -
törölt tag
Iponba miért vannak horror 1080 Ti árak? Valami tőrtént?
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #64457 üzenetére
Igen, csúcsot akartam megnézni 130ba 3X ment... aztán 110Kgal leszériáztam 6x6ot...
(#64458) VTom
Guggolni nekem nem ajánlott,bö egy éve még menni sem bírtam nem véletlen hordok övet még akkor is ha nem lábazok.Egy hétig morfinon feküdtem a kórházban,és dupla mankóval jöttem haza...a tológépet használom inkább ott be tudok támasztani... de majd megmérem azt is.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Erdei88
veterán
válasz #35434496 #64461 üzenetére
Nem szabadulnak olyan könnyen tőlem
Megtaláltam a himnuszod:
KatapultDJ - MEG KELL INNI 0:35-től[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erdeit kibanánozták a Balatonról.
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Nahh edzés megvolt...ma megnéztem 130Kg megy fekvenyomásban,feljebb nem mertem menni,mert 2csaj volt velem és nem biztos hogy le tudták volna venni rólam.
Más...
Van nálam egy gép javításra,nem tudom mi lehet a baja egyszerűen el sem indul,pedig a táp jó (xfx 750 pro) szerintem alaplap, egy Asus Z97 ranger, világit a start gomb de semmit nem reagál...
-
stratova
veterán
válasz cyberkind #64444 üzenetére
Egy mobil medencében ázva/vagy és jól szigetelt házban ez teljesen fain
De ha ilyen idő lesz jövő héten is már tuti nem meszesedik az én nyakam sem a melóhelyen.Viszont ha valaki lát ID-Cooling IS-60-at visítson, mert ebben a melegben a gép is fog, VRM sünik fenn frissen pasztázva a cucc, de ez a gyári...
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Gyerekek, a feleségem munkahelyén volt ma családi nap, ahol ingyen volt a sör.
A Jóisten áldja meg őket.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
Keményen megaszondták a vs-ben, hogy csak placebó van a 2600K-tól feljebb.
-
TTomax
félisten
Akkor melegebb is lesz,az RX Vega,bár én egy szóval sem említettem melyik vega... Ekkora bullshitet régen láttam amit az AMD előadott [link],és ezt nem az userek találták ki...
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #64433 üzenetére
Nem kék lesz az RX Vega.
(#64434) Bird: Inkább a kapkodás a gond. Ha csak egy picit is leülnének higgadtan átgondolni a döntéseket, akkor többre mennének. Meg igazából szerintem Krzanich eleve alkalmatlan CEO-nak a Canard PC korábbi beszámolója alapján.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
Gondolom az AMD partnerei is nagyon örülnek,hogy a vegat kékre kell festeni mert attól hűvösebb lesz....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #64415 üzenetére
Örülj, hogy nem a partnerek véleményét olvasod erről. A userek és a youtube-erek ahhoz képest finomak az Intellel. Főleg az alaplapgyártók idegeskednek, hogy még mindig nem tudják a Skylake-X HCC igényeit. Pedig jó lenne tudniuk, hogy kell-e hozzájuk új alaplapokat tervezni vagy jók lesznek a mostaniakba. A Dell az Alienware Area-51-be ezért nem ígérte meg, hogy 10 magnál többet el fog bírni az inteles konfig, fingjuk sincs róla, hogy mi lesz.
-
törölt tag
Alakul hupszi miatt a dzsssiiihhhád vs-ben.
-
WaterWawe
őstag
Nem tudom mennyire tolerálják, ezért nem linkelem be, de lehet random steam kulcsot venni... A szerencsejáték egy új szintre lépett.
-
TTomax
félisten
Ez így nevetséges az intelöl... [link]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #64420 üzenetére
Hát majd ha kitisztul akkor majd meglátjuk milyen lesz,mert azért még most vörös rendesen.A jó testet nem olyan nehéz megtartani,napi egy óra intenzív edzés,és a kajára/alvásra kell odafigyelned kb ennyi.
-
Erdei88
veterán
Ebben nagy melegben lebanánoztam magam a Balatonra, talán itt elviselhetőbb lesz
Ui: küldjetek szörpöt!
-
cyberkind
félisten
-
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #64418 üzenetére
Teljes kart akarja,lesz ott toll,rózsa meg mindenféle ami csajos.
-
TTomax
félisten
Ma elkészült a csajom első tetkója... [link]
-
TTomax
félisten
-
keIdor
titán
YouTube-on mennyi Ryzen fanboy lett hirtelen. Minden Skylake-X review alatt Ryzenről olvasni...
Istenem... ha gyorsabb lenne egy szálon, vagy nagyobb OC-ra lenne képes, az se lenne olcsó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
AMD vs Nvidia hardvertémánál maradva milyen "szépen" átment személyeskedésbe....
Igazi AMD propeller...?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
Az új 3-as vagy tököm tudja melyik metrón ilyen gond se lenne mert az ajtókat se lehet bezárni és hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz FLATRONW #64408 üzenetére
Akárhogy is nézzük ezek az NV kártyák szerintem játékra valóak minthogy munkára vagy erre, de csak szerintem, de az lenne a legjobb ha egy rakás szar lenne minden NV kártya bányászásra és csak az AMD-t vinnék, semmi se zavarna az egészben, arról nem beszélve, hogy tavaly szintén nem volt Pascal a szar rajt miatt, most meg még ez is, Volta-nál mi lesz, aszhatjuk teljesen?
Amúgy meg mehetne fel az árfolyam ha a sok bányász nem ezzel hanem bármi mással szórakozna, szóval ez olyan oda-vissza játék.
Érdekes módon amekkora nagy kocka vagyok ez a bányász hülyeség mindig hidegen hagyott.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #64405 üzenetére
Hát nem erről szólt az egész ?
Adjuk el a szemetet.
Ki mondta meg azt,hogy mától 2000dodó a bitcoin... és mitől lett annyi.
Mindig jön a sok süket duma bla bla bla...
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz cyberkind #64401 üzenetére
Majd ez is lecseng,eladnak millió vga-t a semminek.
A bitcoin ára megint 20ft lesz.És normális áron lesznek vga-k.
Ez egy irányított dolog,
van aki ugrik rá van aki nem.Ezt mindig eljátsszák amikor leül a vga piac.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #64395 üzenetére
Ez engem nem izgat, olyan ez a szitu nálam mint a van sapka nincs sapka, ezek miatt van minden és kész.
(#64397) Erdei88
Engem a Volta érdekel csak, persze ha ott is eljátsszák ezt akkor oly mindegy.(#64399) Devid_81
Ehhez is csak gratulálni lehet, remélem a Volta jó szar lesz bányászni és nem nyúlják le azokat is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest