- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz #35434496 #40996 üzenetére
Helyzet van? Mingyá' pattanok be a helikopáterbe és nyomatok egy Ramses airdroppot néked!
Más:
Karácsonyi ebéd annyira unalmas volt hogy inkább leültem bencsmárkolni míg nálam van még a brutál víz, és azt vettem észre hogy a cicergés a kártyámon hőmérséklet függő. 30 perc fur mark alatt az első 10 percben kb cicergett a kártya keményen, de amikor a gpu átugrotta a 40 fokot, elkezdett halkulni. Érdekes. Teszteltem alapfeszem, alap órajellel és 1.21V on 1240MHZ en, és a cicergés szempontjából tökmindegy mind2. Ma is tanultam valamit!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
Nincs valakinél kölcsönbe RAMSES?
-
norb55
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek !
-
WaterWawe
őstag
válasz Erdei88 #40993 üzenetére
Hetente vannak "Open Sale"-k és akkor nem kell meghívó. Egyébként meg regisztrálsz hogy kell invite és küldenek, amit 24 órán belül fel kell használj. Nekem volt 2db 1+2 meghívóm is, de számomra elég volt az androidból. S4 helyett mindenképp ajánlom az X-et, állítólag ez a legjobban sikerült modelljük. A 1+1 hardvere egy szép telefonban.
-
Erdei88
veterán
Mennyire voltatok elégedettek? OnePlus X-et néztem a Galaxy S4 helyett. A 85 ezres ára nagyon szimpatikus
Ez a meghívásos dolog hogy működik? -
Erdei88
veterán
Használ közületek valaki OnePlus telefont?
-
bombibmw
veterán
Boldog Karit Mindenkinek!
-
WaterWawe
őstag
Itt nem látható sehol égés nyom. Szimplán csak annyi hogy nem forognak a ventik és nincs kép.
bombi: Hát kiegyeznék egy olyan karácsonyfa edisönnel mint ami h1mpinek van, de inkább 980.
Kellems ünnepeket topiklakók.
Szívesen találnék a fa alatt valami jóféle kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Boldog Karácsonyt az Uraknak!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
+ Egy hideg sör a fenyőfadíszítéshez. -
veterán
-
törölt tag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
bombibmw
veterán
válasz WaterWawe #40970 üzenetére
Wááá!
970,oszt csá!
R.I.Piszilard:
Nem volt vele különösebb gondom.
Jó ház, eléggé halk ventikkel, jó hűtéssel.
Én levágtam a tetőn lévő rács pöckéből egy 2mm-es darabot, mert a 38mm-es radi tetejét nyomta volna és gari sem volt rá.
Egyébként hibátlan volt, de nem akartam, hogy itt porosodjon, ezért adtam olcsón, de nem buktam sokat így sem.
Beleszerettem a Pro-ba és nem tudtam megálljt parancsolni.
A tiéd olyan 15-16k-ért menne el.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
WaterWawe
őstag
Nem tudom a múltkor ki tette szóvá a 780-at, (ha jól emlékszem Keldor volt. ) na az most halt meg, szóval már nem kell fájjon a feje miatta.
-
Milka 78
nagyúr
Na ugye srácok megy ez nektek.Így simán el tudom kerülgetni a beszámolókat és a békesség is megmarad (nekem még ki kell bírnom pár napot mire eljutok a moziba)
-
TTomax
félisten
Nagyon gondolkodok,hogy veszek egy g29et a dirt rallyhoz...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #40956 üzenetére
kl06?
van egy arc HAn olcson arul kifuto NZXTket, 25 ert van Phantom ultra tower pl.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
cyberkind
félisten
válasz daveoff #40961 üzenetére
Igen, eléggé gáz volt, hülyén éreztem én is magam.
Még mindig Spoiler.
De nem úgy értve, hanem hogy ő miért "nagyapát" tartja a példaképnek, vagy miért fordult teljesen a szülei és Luke ellen, nekem olyan ez mintha ráerőltették volna hogy Luke képezze, és ez lett a vége, vagy Darth Plagueis valahogy életben maradt(nem ölte meg Palpatine anno) aki Snoke, és a midikloriánokkal befolyásolta szegényt, ez van ha nem bontják ki a dolgokat, jönnek a legendák tőlünk.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
-
hszilard666
veterán
válasz proci985 #40953 üzenetére
ps07/tj08e már bluechipnek sincs, Antec, nekem nagyon 90 es évek, Phantekstől szemrákot kapok, nem jön be az előlap :I Define minit meg define r5 árban adják pedig az egy 4 éves cucc in.win 904 meg brutálisan drága, de pokolian gyönyörű!
D frame et meg had ne kommentáljam
Ha valami olyat tud ajánlani amit másik ház nem akkor szemrebbenés nélkül kifizetném a fullprice-t de nincs tökéletes ház számomraHa Tervezhetnék egy sajátot, akkor a corsair air 240 es házát egy picit kiszélesíteném, és hang szigetelném!
Egyenlőre lesem az aprót hátha felbukkan valami kuriózum, addig meg marad a phantom.
Bombi!
Láttam hogy 12K ért váltál meg a saját phantomodtól. Ennyire nem szeretted, vagy tényleg ennyit érnek ezek a házak?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #40931 üzenetére
Silverstone PS07/TJ08e.
Antec P180 mini
Phanteks EVOLV mATX
define mini.
in-win 904 (<3)
in-win d-frame
---
most latom az ar is erdekes, de jo mATX hazakat kerdeztel es nem jo ar/ertek aranyu hazakat
a te igenyeiddel (Maxwell offban vagyunk) nem szabad hazon sporolni
---
de ahogy nezem starwarsot elemeztek, en meg csak vasarnap nezem, szoval most par napig hanyagolom a topikot
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz keIdor #40949 üzenetére
SW SPOILER kicsit...
Nekem a csaj sokkal karizmatikusabb, alázatosabb karakter, mint anno az ifjú Luke volt, ezért nekem nem volt fura, hogy ilyen hamar ráérzett az erőre. Szerintem nem baj, hogy kimaradt a csetlés-botlás rész, de következő részben biztos a tanulási szakasz jön neki is....
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #40949 üzenetére
Ezt a midikloriános dolgot se fogják erőltetni, mert ettől még az is falra mászott aki azt se tudta mi a fénysebesség.
Spoiler lehet: Igazából az a legnagyobb baj itt hogy mindent azzal magyaráznának meg hogy ez "csak mese", ezért se kell képezni a főhőst, ezért se derül ki hogy Kylo Ren miért lett az aki, miért vívódik, Finn is olyan jól bánt a SW ékkövével mintha a sarki boltban vesz egy spaklit és lekaparja a falat.
A 8 tuti hogy jobb lesz, a Rogue One-t meg nem tudom, de az a 4. rész előtt fog játszódni pár évvel, szerintem lesz Vader cameo, érdekes lesz, a Dízni minimum 30 SW-ozni fog, ebből a 30-ból 5 évre előre tudjuk a filmeket.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #40947 üzenetére
Szóval most úgy elképzeltem, hogy az agymosott még semmit sem sejtő Revan nekimegy Darth Malak-nak és nyer. Pedig még csak nem is közölték vele, hogy tele vagy Midi-chloriannal és mehetsz Jedinek vagy Sithnek tanulni.
Szóval ne már... de akinek ez így most nem mond semmit, annak oké hogy tetszik, megmondom őszintén ezzel semmi baj nincs, de nekem, meg akik jobban benne voltak ebben azoknak ez így persze hogy b@ssza valahol a csőrét.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hszilard666
veterán
válasz keIdor #40946 üzenetére
A Knights of the old republic.okkal én is nyomattam, de nekem nem volt akkoriban annyira monumentális, azt hiszem 2006 ban akadtam össze velük. Nekem ami nyomott hagyott bennem azok a SW legók voltak kölök koromban!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #40946 üzenetére
Lesz meg van is, a Jakku is megvan magyarázva hogy miért van ott az ami van, de ne várj sokat a Dízni kezéből, ezt az egyet megtanulhattuk a képregényfilmekből.
Spoiler
Filmes topikban ezt is beszéltük, ugyebár mindkét trilógiában a Skywalker családot átjárja az erő, és képzetlenül is nagy dolgokra képesek, és szerintem is a lány, Rey, Skywalker lánya lesz valahogy, így magyarázni se kell.
(#40945) iszilard
Neked egy rossz szavad nem lesz a filmre.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #40944 üzenetére
Inkább csak nem ennyire casual-t. Én még annyira nem is vagyok vérfan, de ez túl casual már, legalábbis nekem. Szép meg látványos, de ennyi. Nekem marad az elkaszált elmúlt 25000 év az, amiért szeretem az SW-t, remélhetőleg könyvek még jönnek majd a jövőben is ezerrel.
SPOILER lehet: De leginkább azzal van bajom, hogy képzetlen hogyan győz le egy olyat, akit már tanítottak? Neee....
iszilard: Én sem a filmek miatt szeretem a SW-t. Sokkal több volt mögötte, csak hát a Disney meg a pénz... mindenkinek "érthetőre" kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hszilard666
veterán
válasz keIdor #40943 üzenetére
Én átküzdöttem magamat az utolsó 4 napban az előző 6 on, nem rossz, de nem igazán értem hogy mit bírnak ezen annyian, nekem nem olyan hűűű de nagy szám, szóval én elvárások nélkül ülnök be a moziba, csak jól fogok szórakázni!
-
keIdor
titán
Na megnéztem én is az SW-t. Hát, látványos, szép meg ilyenek, de nagyon casual az irány, én elhiszem, hogy a vérfanok ennek nem örülnek... én a Kotor 1-2 és az akkori éra miatt szerettem meg az SW-t, tudom nem canon már, de akkor is az valahogy sokkal jobb. Csak hát abból nem lehetne filmet csinálni, mert az átlag ember nem értene semmit, ott sokkal titokzatosabb az egész, a sötét oldal, a Sith-ek, az Emperor és az ismeretlen birodalma.
Ez egy jó film, de nekem túl casual lett, meg az irány sem annyira szimpatikus. Na mindegy, azért bőven nézhető meg jó volt így is, csak olyan hiányérzetem van...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz hszilard666 #40937 üzenetére
Lehet dicsérni jó pénzért..amúgy eléggé el van töccsentve. Döntött vinyórekesz, szűk táphely, stb. Raijintek Aeneas, ha már mATX..szvsz. Baromi jól szellőztethető.
Vagy AC Dead Silence..[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
WaterWawe
őstag
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
fasza matx házak
fasza matx házak
fasza matx házak
fasza matx házak
fasza matx házakmég?
hüllő
-
WaterWawe
őstag
350D, 240 Air, 380t, Fractal Define Mini, In Win 901.
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Mondanátok nekem fasza matx házakat?Gyiku:
Nem rossz, még meggondolom!iWater:
350D m volt, nem jött be, define minit define r5 áron adják , air 240 be csak low profile cooler megy be vagy kompakt, 380T az itx ,[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #40928 üzenetére
Valószínűleg sehol sincs még az AMD válasza a Pascal ellen egyébként, ha dupla Fiji jön Q2-ben. Northern Islands vagy mi a gyűjtőnevük, annyira nem is követem már a másik oldalt.
Egyébként meg a másik, hogy ez a VR annyira gyerekcipőben jár még, hogy én nem is foglalkozom vele. Volt a fejemen, érdekességnek tényleg jó, de csak annak egyelőre.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #40926 üzenetére
A reffel is csak addig van pariban amíg meg nem találod az Afterburnert... persze furyval azt sem tudod használni,de minek is,ronggyá van húzva alapból az oc dream...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Az AMD a két GPU-val ellátott csúcskártya megjelenését későbbre tolta, így a termékkel majd csak a következő év második negyedévének elején ismerkedhet meg a nagyközönség. Az időzítés nem véletlen: várhatóan az Oculus és riválisai is ekkor dobhatják piacra VR headsetjeiket, ezt a bejelentési hullámot pedig az AMD is szeretné meglovagolni.
Megint csak semmi értelme nem lesz a Pascal ellen ennek, de új sorozat az nem fog jönni.
-
-
ÁdiBá
veterán
Már ahol nem fagy be, és jó a driver, és nem nvidia logosa program, ugye?!
Talán-talán hozza a GTX980Ti ref default sebességét egy fury X.
Amúgy azt állítod hogy egy, 1500 Mhz-en használt GTX980Ti nem vennéd észre fullHD-ban egy FuryX ellen? Hát azért 15-20% nekem feltűnne bitangul.
Bár ezen felesleges vitatkoznunk, nincs méltó ellenfele az AMD-nek a Zöldekkel szemben... ha így haladnak nem is lesz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
proci985
MODERÁTOR
a harmadik a Hawaii lesz, de annak a masodik revizioja mar egy fokkal jobb. de ott a topikban egy emberrol tudott aki declockolt, en pl epitettem nekik vizhutest
kieg: egyebkent a VTX3D Xed hutese valszeg rendben lett volna. az asus viszont a szerian teljesen elszurta a DCU2 es a Matrix hutojet is.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Durva, hogy ilyen dologhoz kényszerülnek az AMD kártya felhasználók, egy olyan jellegű hűtéssel ellátott kártyát eszem ágába nem jutna vissza pakolni órajelben...
Én úgy vagyok vele, hogy érdemes tuningolni a VGA kártyákat, ésszerű határok között mert minden egyes órajel, úgy mond ingyen kapott plusz teljesítménynek számít.
Én személy szerint kíváncsi lennék egy FuryX kártyára mit tud egy 1500 MHz GTX980Ti ellen amit ugyan úgy kompakt vízzel hűtenek mint ahogy azt...
Amúgy meg, ez kell az AMD-nek.
Csak az már más kérdés, hogy a felhasználóknak ... kell - e ilyen[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
A mai mottóm: Az nVidiánál tuningoljuk, az AMD-nél pedig vissza vesszük az órajeleket a siker érdekében!
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Hova lehet feltölteni egy 1.5 GB-os filet, hogy egy ismerősöm le tudja tölteni?
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése