Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz #Morcosmedve #40699 üzenetére
Tudom, de nem akakrom újrarakni, míg ki nem cserélem a 3.5HDD-ket 2.5 ösökre
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
#Morcosmedve
veterán
-
CJ4567
nagyúr
Jó a W10? Ha igen valamikor felpakolom.
No Sana No Life
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #40687 üzenetére
Haverok hívtak, hogy menjek, jegyem is lett volna az első adásra, de azért a család minden hülyeségemet nem nézi el...
players: kicsit hideg lenne most....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #40685 üzenetére
Bp-en persze hogy játsszák feliratosan, de mi kis városunkban nincs rá igény...
-
daveoff
veterán
válasz hszilard666 #40673 üzenetére
Nem volt választásom, csak szinkronosan adják... Galád népség. Pedig direkt megkérdeztem a mozit már hónapokkal ezelőtt, és azt mondták nincs igény az eredi hangos filmekre, mindenkinek a fosch magyar szinkron kell...
-
-
WaterWawe
őstag
Hogy tudom megnézni hogy selejtes samu proci van-e a telómban, vagy a jobbik fajta?
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #40673 üzenetére
Én csak úgy nézek mert lusta vagyok olvasni, + ezeken könnyen bealszok az este.
-
daveoff
veterán
válasz SzlobiG #40659 üzenetére
Én elmegyek még egyszer a moziba, ha lesz eredeti hanggal. Az előzetest én is sokszor megnéztem, az után a magyar szinkrontól hányingerem volt. Tudtam, hogy ilyen lesz(mert csináltak magyar szinkronos előzetest is), de nálunk csak szinkronnal játsszák, később lehet lesz feliratos, ha lesz elmegyek megnézem úgy is.
Az egész 3D részemről egy nagy fos, volt olyan amikor levettem inkább a szemüveget, és még úgy is jobb volt. Vicc ez az egész 3D, nem is értem miért erőltetik, élvezhetetlen...
-
SzlobiG
félisten
-
daveoff
veterán
válasz cyberkind #40654 üzenetére
Én is most jöttem a moziból, egyelőre nem mondok semmit, majd ha mindenki látta, aki akarta, akkor dumálhatunk róla. Annyit viszont mondok, hogy aki teheti az mindenképpen eredeti hanggal nézze meg, a magyar szinkron kritikán aluli, hihetetlen, hogy egy ekkora címnél ilyen moslék munkát adjanak ki a kezükből. És a 3D-t is érdemes hanyagolni, az is sokat elvesz belőle...
-
TTomax
félisten
válasz #Morcosmedve #40650 üzenetére
Én nem látom ezt a lehetöséget az OSban, 3rd program nem érdekel...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Most így kicsit leülepedve a SW-ról, jó film, de messze többet vártam tőle, kb kiadták a 4-et új szereplőkkel, kicsit szebben és bő 30 évvel később, ez biza kevés, semmi többet nem írok, 6-ot érhet az Imdb-n.
-
Erdei88
veterán
Így jobb
Erre a másikat is megjeleníti
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #40650 üzenetére
Az asszonyt, hogyan kell?
-
Rasiel
senior tag
válasz TTomax #40631 üzenetére
Többször leírtam már, de ilyen problémák megelőzésére a legjobb megoldás: ki kell kapcsolni az automatikus frissítést.
Én annál jobban nem utálok semmit, mint, amikor a gépemen valami önálló életet él: automatikusan eltávolít, töltöget, kijavítja a hibákat, stb. Egyébként a frissítések egy része sokszor teljesen felesleges egy adott felhasználónak, mert pl. lehet, hogy olyan részeket érint csak, amelyet abszolút nem használ soha, semmilyen körülmények között az user. Emellett meg generálhatnak nem kevés problémát, lásd a te esetedet is. Hányszor lehetett azt olvasni, hogy ez meg az a frissítés Blue Screen-t, instabilitást, nem megfelelő működést okozott.
Az a gond, hogy csak magatokat sz.patjátok azzal, ha azt akarjátok, hogy állandóan "up to date" legyen a rendszer. Értelmetlen. Okosan használva a gépet nem hinném, hogy ebből eredően komoly gondjaitok lennének. 10240-es buildet használom már elejétől fogva, a tiedhez hasonló problémáim még csak közel sem voltak.
Az illesztőprogram frissítés amúgy kikapcsolható.(#40638) cyberkind: Mindegyik Win-ben volt ilyen, csak most fel lett fújva az egész.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
SW: Jó csak ennyit mondok.
-
Devid_81
félisten
Ugy latom Acereknel elgurult a gyogyszer rendesen...xsak azt sajnalom hogy nem 800x600as felbontast tud "35 mellett
...
-
TTomax
félisten
Ezt a hulladék win10-et....volt valami frissités tegnap,a gépem alig birt felállni...SLI lekapcsolva,analgif 3D bekapcsolva,driver beállítások lenullázva,kalibrált szinprofilom sehol... a 3rd hangkártya driverem eltüntetve (uniXonar),Persze a win driver keresöje természtesen semmit sem talált az Asus Xonar D2X-emhez.Ez igy 10perc után,ki tudja mi van még... a jövö oprendszere...yeah...komolyan MS eszeteknél vagytok???
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
CJ4567
nagyúr
Kopp kopp, nincs gond a Crimsonnal
No Sana No Life
-
Neoteric
addikt
Nem tudom, hogy a pinaba fogom tudni megovni magam a spoilertol ket unnep kozottig.. Max annyit irjatok kozosbe h jo-e v rossz pls.
PSN: ne0teric_sAN
-
#Morcosmedve
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz #Morcosmedve #40623 üzenetére
Én meg lehet hogy mégiscsak holnap.
-
hszilard666
veterán
válasz #Morcosmedve #40623 üzenetére
+1, amúgy én vasárnap fogok rá becsámborogni, de addig meg klne nézni az előzőket
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
Kezd ez egyre jobb és nagyobb lehúzás lenni, lassan jön a GDDR6, de a csúcs karikon elvileg majd HBM lesz.
Egy valami viszont jó, olyan jó hogy az olcsóbb kártyák bőven jók FHD-ra.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Kálmán Bá ezt is megmondja
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
cyberkind
félisten
Star Wars-ra ki kolbászol el innen?
Én igen, csak kari után amikor már megunták a filmet és nincs tele a mozi disznókkal és társaival.
-
-
gyiku
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest