Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Tirexi pont a mai napon ütköztem bele egy készülő stratégiai játékba One-ra hangvezérléssel.A neve There Came an Echo
-
norb55
őstag
válasz Motion_Blur #4593 üzenetére
[link] 3:10-től.
Nagyon tud a csaj, az a zászló tartás körbefordulással, az nagyon dúrva. Milyen karizma lehet már neki.
Nagyon nagy tehetség, én megnéztem már párszor.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Motion_Blur #4593 üzenetére
Egy ilyen produkció + ami utána következik, és viheti a Ti-t!
De csak a tulajjal együtt.
-
norb55
őstag
Ezt nézzétek, eláll a lélegzetetek
[link] Beteg nagyon ![ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Régen azért sírtunk mert nemengedtek el focizni, vagy bicajozni , mostmeg azért, mert nemengedik játszani a szülők a gyereket.
Amúgy ez a társadalom elvan b@szva de nagyon.Azért érdemes megnézni, hogy manipulálják a usereket a fejlesztő cégek. Elég dúrva szerintem
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ezek már semennyire, meg annyira kevés az 1-2 általam várt játék hogy felesleges ilyen gépet tartanom itthon, egyre gyakrabban azon gondolkozom, hogy eladom, azt összedobok valamilyen netezős gépet, amin bőven mennek a régi játékok amik valóak is valamire.
(#4579) Keldor papa
Engem már a konzol se köt le, csak a régi játékok, azok meg vannak pc-re.(#4581) Garada
Ha belegondolok, az utolsó normális játék, a Mass Effect 3 volt, minden tekintetben kiemelkedik, de azóta semmilyen hasonlóan összetett játék nem jött.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #4576 üzenetére
Nálam is ez van de csak gépen, nincs új játék egyszerűen. Thief majd érdekel, de még nem rendeltem be, túl alacsonyak a pontszámok. 780 SLi-vel csak netezek meg CS-zek kb. év eleje óta...
Néha felrakok egy játékot, most pl. Far Cry 3, de újra kezdeni nincs kedvem, kicsit játszogatok vele aztán törlés.
Majd most lesz Xbox One, a Forza 5 az hetekre leköt, azzal el leszek.
Aztán majd év közepe-vége fele lesz néhány jó játék, addig marad a CS, de kezdek ráunni már arra is.norb55: A szülő.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
norb55
őstag
-
ÁdiBá
veterán
Erről még mindig a régi szép CounterStrike idők jutnak eszembe...
Nem linkelem ide be, mert kapnék megint egy figyelmeztetőt....(#4574) norb55.: Most már tudom miből él Tirexi!
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
norb55
őstag
Tirexi te mi az ördögöt csinálsz?
players111 Pedig vannak a nagyvilágba és ami a leggroszabb ami már a nagyon fiatalokat is érinti.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
[link]
Ezek betegek komolyan mondom. -
norb55
őstag
[link]
Xbox se úszta meg. -
SzlobiG
félisten
Pontosan, én még várok jöjjenek gémek, de nálam csak az egyik verzió lesz megvéve kettőre már nem jutna idő+ még a pc diablo kieget várom most pc-re azzal elleszek jó darabig remélem.
(#4562) norb55 Ahogy írtam is nekem még egyik sincs pont a kevés játék miatt mihelyst látok egy olyan gémet ami miatt kell már veszem is pl ha driveclub már megjelent volna itt lenne a ps4.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz SzlobiG #4561 üzenetére
Nem véletlen szereztem be mind2 újgenerációs konzolt hisz olyan élményt nyújtanak ezek a játékok mint a forza 5 is hogy eszméletlen.Nekem a PC már főként csak munkaeszköz és konzolt használok ha játszani szeretnék.Persze kivételek vannak mert egy két FPS játékot jobban szeretek pc-n
-
Tirexi
addikt
Forza 5.
Ezért a látványért érdemes a konzol.
(Recentral-ból screenshot-olva, ingame szebb) -
norb55
őstag
Egy ps3 minusz. Szegény srác pedig hogy benne volt a játékba már.
Hogy megszakadt a kapcsolat.SzlobiG Ezért gondolkodok én is azon a pár konzol játékon , ami nincs pc-re. Bekellene szerezni egy ps4-et. De nemnagyon jönnek rá játékok amik megfognának .
+1[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
És akkor hogy fogsz játszani konzol exkluzív játékokkal pc-n? Sehogy. Többnyire a PC-s játékok meg se közelítik azt a szintet, nyilván pl egy bf4-et én se tolnék konzolon mivel van pc-re is, de a sok exkluzív játék miatt a konzol sokkal jobb játékra mint a pc. Nem hiába mutatják ezt az eladási listák is. Kár ezen rágótdni meg védeni a pc-t.
(#4559) Garada +1 Pont egy húzó cím amit csomóan várnak pc-re, feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Ott van a GTA is konzolon már milyen rég lehet játszani pc-s verzióról szó sincs szerintem next-gen konzolokon előbb lesz mint pc-n
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
A PS3-PS4 esetében az a kiadott pénz valamilyen szinten megtérül azzal, hogy tovább adhatod a lemezt és azzal ha van PSN Plus-od akkor sok játék ingyen van vagy féláron.
Én 3 hónap PSN tagságért fizettem 4k-t kb és kaptam rengeteg ingyen játékot és rengeteg leárazást.
Egy ilyen ingyen game ára kb 6k körül van ha nem vagy előfizető.
Tehát lehet osztani szorozni. PC-n hol kapsz ilyen akciókat? Sehol. Maximum Steam-en de ugye azt sem tudod igazán eladni később mert account kell hozzá és nem lesz senki olyan hülye hogy egy komplett acc-ot mint az enyém amin van 800 game megvegyen. Vagy is megvenné ha tudná de a kalkulátor szerint valami 7k $-t ér az acc-om.
Látom a logikát a konzol világ gamer megtartásában. Egyre kedvezőbb ajánlatokat lehet kapni és egy-egy game-t meg lehet venni olcsóbban is csak nem boltban hanem mondjuk használtan vagy várni kell vele.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
PC-n meg 100%-ot bukod. Én eladnám a BF4-et, eladnám a CoD: Ghosts-ot, igaz 5k-t adtam érte decemberben, annyit sem ért... BF4-ért 20k-t adtam a Premium miatt, eladnám én az egészet akár 4000-ért is, de azt sem lehet, csak a komplett accot... de az meg kell. Úgyis buksz mindenen, de konzolon ha nem jött be a játék gyorsan a megjelenés közelében el lehetne adni, add 2 ezerrel olcsóbban mint a bolt és pillanatok alatt elviszik aprón.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #4547 üzenetére
Én azt mondom akinek van egy csúcskategoriás gépe, az vegyen mellé egy konzolt, és legalább a gyerekei is játszhatnak rajta. De 17K egy lemezre. PC-re meg 2-3 DL lemezzel 10K a játék. Nevetséges...
Azért ajánlom figyelmetekbe ezt is. [link]
Én másfél méterről nézem, nekem 32-30" bőven elég.
Szórakoztató technikán csak bukni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Amúgy én is az a logikát tartom jónak, ha vesz az ember egy 780-as gépet fullhd-ra és mellé vesz egy konzolt.
Max a konzol játékokon bukik mindig 5K-t, ha vissza viszi cserére...Fully electric lifestyle!
-
Tirexi
addikt
Toltad már egy God of War-al vagy egy Bayonetta-val vagy esetleg egy Forza-val nagy TV-n?
Azt nem űbereli az 1 milliós géped sem.(#4547) players111:
Felfogás kérdése.
Ez olyan mint nálad az LN2 tesztelgetés.
Sztem pénz és idő pazarlás csak azért hogy egy nyavalyás 3DMark virtuális semmirevaló pontszámot növeljen valaki.Mindenki másban leli örömét. Ennyi. Nekem is csak azért van ilyen PC-m mert volt miből megvenni. Ha nem lenne miből akkor konzolom lenne.
(#4550) Garada:
Még hányszor cserélsz avatárt a mai nap folyamán?[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Néző pont kérdése.
Amit én tudok, hogy a jelenlegi PC-met nem cserélném le konzolra.
Számomra több élvezetet nyújt a PC játékok terén is izgalmasabb számomra, mint egy konzol.ÁdiBá
-
BlackSoft
addikt
Én amúgy azt sem értem miért kerül 20k-ba egy rohadt játék konzolon... Ugyan olyan műanyag 150forintos szardarabon van, és a PC-re portolás + pénz volt, tehát még PC-n drágább kellene hogy legyen, mivel külön költöttek arra, hogy oda is megcsinálják, amit már konzolra megcsináltak...
Where's the fuckin' logic?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
h1mpi
félisten
válasz ZoliGamesHD #4530 üzenetére
Egyet értek az előttem szólókkal Viszont aki kicsit mást is akar a géppel, mint játszani annak csak a PC marad.
(#4543) Keldor papa: Konzolon nem lehet OC-zni
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
norb55
őstag
válasz ZoliGamesHD #4538 üzenetére
FPS játék szerintem PC stratégiai szintén.
Verekedős,mászkálós játékok, konzolra.Keldor papa Nemlehet összehasonlítani a konzolt a pc-vel. Lehetetlen. PC-t munkára is lehet használni ami pénzt is hoz, a konzolt nem.
Tirexi Azért egy TV meg egy monitor egész más. Monitor kisebb, de sokkal szebb, TV az meg sokkal mássabb, csak ha fele olyan fényerőt tudnának mint monitorok, már jó volna.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
"Néha nagyélmény azon játszani"
A PC-s szutykokhoz képest 100x-or jobb játékok vannak konzolokra.
Szal nem néha Norb hanem mindig!!!(#4538) ZoliGamesHD:
Egyértelmű, hogy PC-n jobban néz ki egy-egy játék de csak akkor ha meg van hozzá a hardvered.
Ha nincsen meg hozzá a hardvered akkor vagy szaggatni fog max-on vagy csökkentened kell a minőséget de akkor ennyi erővel konzol.
Ez így működik gyerekek.
Nagyon elgondolkoztam azon, hogy a PC-t azt meghagyom videó konvertálásra és akkor csak konzolokon tolom tovább.
PS3-ra pl vagy 20 játék az amit végig vinnék és az csak PS3. Hol van még a többi?
A Forza 5-el már toltam vagy 5 órát és kb 3%-nál vagyok.
Egy NFS Rivals-t 5 óra alatt végigtolsz. Ehhez viszonyítsatok.Na meg sokkal jobb 120cm-es TV-n tolni mint a kicsi monitoron.
Kössem hozzá a PC-t a TV-hez?
Na persze bill+egeret meg majd a levegőben tartom magam előtt.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz ZoliGamesHD #4533 üzenetére
PC mindig is jobb volt. Professionális gépezet,konzol játékra meg filmnézésre jó. 2× annyiba kerülnek rá a játékok, mint PC-re. Viszont ami nemjön ki PC-re ott a konzol jobb.
Én azt mondom megkell venni egy sz@ros konzolt. ami egy felsőkategoriás VGA ára. És ami konzolos lesz csak, azt végigvinni azon. Néha nagyélmény azon játszani.
Keldor papa Azért nem feltétlenül a csúcskategoriás kártyákra gondoltam, hanem pl GTX 780-ra.
Meg a PS4 127K rá egy játék azzal már 140K. Lb mint egy GTX 780 .
Tirexi Azért vannak olyan játékok, amiket konzolra ki se adnák.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz ZoliGamesHD #4533 üzenetére
De el is tudod adni, PC-n örökké rajtad marad. Kivéve ha csinálgatod az accountokat játékoként. De én nálam ilyen felejtő lenne.
Konzolon fél év után van 10k alatt játék, nem muszáj rohanni érte megjelenés napján.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ZoliGamesHD
tag
Nyilván de egy majdnem fél millás géptől nem jobb , sőt a gép nem kicsivel jobb, a konzol játékok nem olcsó mulatság megveszed 10db játékot ami sztem nem sok azt 150 000-net költöttél akkor nagyjából ott vagy .
Konzolon csak azt éri meg játszani ami csak PS4 vagy Xbox One ra jön ki.youtube.com/user/zoligameshd
-
keIdor
titán
Előnyök és hátrányok, a konzol egyszerű, maga a gép olcsóbb, de drágább rá a szoftver, és havidíjas az online része, cserébe minőségibb is, az új konzolok nincsenek még feltörve és így csalók sincsenek.
PC-n drágább a hardver, több vele a nyűg, de a játék fele annyiba kerül, viszont gyakran bugosabb is, kevésbé van optimalizálva, az irányítással sem mindig vagyok megelégedve, mert csak egy port.
Én azt szoktam javasolni, hogy aki nem ért hozzá és annyira nem is érdekli és csak játék a cél, annak konzol.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Garada
őstag
Itt az ár viszonyítás számít mert az az ár amibe egy konzol kerül elég gyenge gépet tudsz csak összerakni.
Persze idővel itt is nagy összegeket lehet felhalmozni főleg a mostani konzoljáték árak mellett. -
ZoliGamesHD
tag
Egyik haverom annyira idegesítő mindig jön hogy az xbox one meg a ps4 jobb mint egy felsőkategóriás 400 000 Ft-s PC pedig ez nagyon nem igaz .
Ti mit gondoltok erről ?youtube.com/user/zoligameshd
-
daveoff
veterán
-
törölt tag
Nagyon kevés 4930k képes elérni vagy áttörni a 6000MHz+ 6c/12t. 1.8v önmagában még nem elég semmire. Az alaplap millió értékét is be kell állítani tökéletesen.
Jelenleg HWBoton Cinebench R11.5: Hall Of Fame kategben van a világon 16db ilyen processzor ami képes elérni a 6000+MHZ-t[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Elég durva ára a van az LN2-nek és engedély köteles is..
Engem érdekel, főleg az OFF Topicban az extreme OC, mert ezért külön nem látogatok ilyen topicot.
A sok személyeskedés meg sértegetés közben kimondottan felvidít egy szakmai kötődésű screenshot[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Daemon75
tag
Igen, jó játéknak tűnik, nekem is bejön így elsőre a látottak alapján. Szeretem az ilyesféle "ügyeskedős" játékokat. Engem nyomokban kicsit az Assassin's Creedre emlékeztet, de lehet csak én vagyok ezzel így. Jó lenne tudni, hogy végig ilyen sötét van e a játékban (+az állandó eső), mert ha igen, akkor szerintem egy idő után már elég nyomasztó.
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
SzlobiG
félisten
Én is így látom. Nem sokakat foglalkoztat ez már manapság az a topik is eléggé kihalt mióta subaruék nem aktívak. Szeretem a tuningot én is, de 24/7 szinten amit levegővel/vízzel lehet elérni stabilan nem csak egy két perces teszt erejéig.
Tavalyi meetengen is jól látszott ez alig voltunk ott nézők mindenkit a mobilok érdekeltek, de sőt még a modding is jobban vonzotta a népet.
-
Rasiel
senior tag
Tegnap előtt megjött gariból a kártyám, így gondoltam ma megnézem a Dead Space-t. Hol, mely részeknél kezdett nektek akadni a játék? Amúgy eddig nem rossz, az előző részét anno láttam, de csak kipróbáltam, nem vittem el sokáig.
(#4511) Garada: Viszont neked is, felénk még nem esik, bár egy kicsit már azért felhős.
-
Tirexi
addikt
Players ilyen videót várunk.
Csak NV-vel. -
Garada
őstag
Szép jó napot ezen az esős délutánon mindenkinek
-
keIdor
titán
válasz raziel01 #4502 üzenetére
Ezert is lenne itt a helye ezeknek: [link]
Nagyon reteg idotoltesnek tartom, igazabol szoktam mosolyogni, hogy allandoan linkelve van itt is meg az onban is, de alig valaszolnak ra, magyarul kutyat nem erdekli. Irtam mar az onban is, hogy ennek az extrem topikban lenne a helye, oda jar a celkozonseg is.
En nalam ez olyan, mintha friss elelmiszert dobnank a kukaba. Itt is hibatlan hardvert tesznek tonkre screenshotert.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
gabor0077
aktív tag
-
törölt tag
-
BlackSoft
addikt
Nekem még nem volt olyan AMD kártyám, amire tudtam volna tenni +50mhz-et úgy, hogy ne legyen kékhalál
(#4505) players111: +1 Amikor azt látom, hogy vaterán 14,000,000-ért megy egy érme, azt nevezem drága, és értelmetlen hobbinak...
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- GIGABYTE B650 ALAPLAP + INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3
- Huawei Mate 50 Pro CSERE és GARANCIA
- PS5 LEMEZES 825 GB GOD OF WAR EDITION CFI-1216A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest