Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon75
tag
Te! Akkor én meg pixelpöcsös vagyok! Én meg soha nem játszom női karakterrel, egyenesen irritál! A Tomb Rider az egyik kedvenc játékom, de azt is annyiból rühelltem, hogy női karival volt muszáj mennem. (mondjuk alapból fiús típus vagyok, lehet ez is rátesz)
Players
Várjuk meg amíg jön és tud ő is reagálni rá, mert a végén kikapunk. Nem beszélek ilyenekről a háta mögött.
Majd jön és megmondja hová vigyem és mikor, aztán futok is vele ahová akarja. Egy jó barát ott segít ahol csak tud (főleg a cserkész) ![ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Tirexi
addikt
Figyelj ez semmi más nem volt itt a barátunk részéről mint egy újabb lejáratási próbálkozás.
Nem érdekli őt sem a nyelvvizsga sem egyéb ilyen dolog. Az volt a cél, hogy lejárassuk Tirexit a "rajongói" között.A pixelcsöcsös beszólás is csak azért volt, hogy próbáljon idegesíteni. Holott mindenki tudja pl egy Skyrim esetében, hogy a férfi játékosok jóval több %-a csinál női karaktert mint férfit. (és ez a legtöbb RPG-re vagy MMO-ra igaz)
Nem kell hozzá messze menni. Fel kell menni a Nexus-ra és meg kell nézni a feltöltött képeket. A képek 80%-a női karaktert ábrázol és nem hinném, hogy azoknak a képeknek női tulajdonosaik lennének.
Továbbá ott vannak a női ruha tervezőik is stb stb stb lehetne ezt estig elemezni...Nem! Ez nem így van! Csak Tirexi megy női karakterrel mert arra veri.
Megnézném egy Tomb Raider-ben hogyan megy férfi karakterrel valaki is. Vagy lehet akkor nem is játszik vele.
A lényeg az egész szövegében az, hogy csak én vagyok a rossz, én nem tudok csak angolul, én csinálok csak női karaktert, stb stb stb... Látni kell a sorok mögé emberek. Ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Erre van egy olyan példa ha valamit csak lexikálisan tanulsz meg honnan tudod hogy gyakorlatban olyan jól fog menni?Lehet valakinek sz@ros diplómája van vagy uram isten nyelvvizsgája de lehet hogy gyakorlatban mégsem fogja olyan szinten alkalmazni vagy egyszerűen használni tudni.Tegyük föl lőni se könyvből tanítanak.
-
Daemon75
tag
Huhh, nemsemmi kis regényt rittyentettél. De osztom a véleményed. Én sem tudok angolul, de attól még nem érzem magam kevesebb embernek a másiknál. Az intelligenciát nem diplomára és sz@ros nyelvvizsgára mérik, mert észt azt nem kapsz feltétlen ezek mellé!!!
Tiri
Ha a segged nyalom nem a talpad, akkor szerinted az jobb? Melyik a büdösebb?
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Vigyázz mert ha nekem adsz igazat akkor te is Tirexi talpnyalója leszel.
Mert ezek így gondolkodnak... Ha valaki igazat ad Tirexi-nek vagy támogatja vagy megvédi akkor az mind Tirexi talpnyalója.
De ha valaki támad Tirexi-re akkor az a világ legjobb embere, ő egy példa kép.
Kajak ezek úgy viselkednek velem mintha én döntöttem volna romba egy ország gazdasági helyzetét vagy minta én valami terrorista lennék aki rosszat tesz a néppel.
Nem értem miért zavarja őket a jelenlétem... Ki érti ezt? -
Tirexi
addikt
válasz peasantx #5287 üzenetére
Én meg az olyan embereket bírom mint te, hogy követed minden lépésemet úgy hogy kb utálsz.
Ti ilyen ön sanyargató emberek vagytok?
Ha én valakit utálok vagy nem bírok vagy nem érdekel amit csinál akkor nem nézem nem követem stb.
A szavaidból csak annyit tudok leszűrni, hogy masszív megfigyelőm vagy aminek én csak örülök hisz minden megtekintés számít még ha egy fillért sem kapok érte.Jön hamarosan az Uncharted 3 videó azt is majd nézd meg plz mert az is mikrofonos lesz.
Hasonlóan jó klasszikus Tirexi gondolkodás menettel.Amúgy meg baromira félreérted a dolgokat...
Nem azért írtam ide azt a nyelvi dolgot mert azt akartam, hogy mindenki bólintson rá hanem nem akartam azt a topic-ot szét offolni ilyen hülyeségekkel. Ennyi.
Erre te az vontad le, hogy ide szaladtam segítségért meg támogatásért..
Ugyan már ébredjél fel...Tudod hány olyan ember jön mint te már évek óta megmagyarázni a dolgokat? Tudod hány? Nagyon sok. Olyan emberek akiknek nem tetszik a másik ember arca vagy a véleménye.
Mi a probléma? Az hogy meg tudom mozgatni az embereket? Az a baj? Te nem tudod? Miért nem tudod?
Vagy az a baj, hogy bejött nekem az ami neked nem vagy mi? Hmm? Mi zavarja a lelki világodat barátom? Meséld el nekem. A Tirexi név? Nem tudod ignorálni? Akkor itt nem nekem vannak komoly gondjaim...Az ilyen embereket röhögve szoktam elküldeni melegebb éghajlatra mert baromira nem tudnak érdekli a meglátásaik. Főleg ha még mondjuk alapja sincsen csak van szabad 1 órájuk írogatni.
De tudom, te egy jó akaró, diplomás, több nyelvvizsgával rendelkező családos apuka vagy még véletlenül sem egy Tirexi utáló troll.
Nem hinném, hogy az előbbi fent említett emberke lehetsz, hogy ha képes voltál csak azért beregelni ide, hogy leírd a kis véleményedet amire a kutya sem kíváncsi főleg nem én.
"hogy TE nem tudsz angolul, mert attól csak te fogod kevésbé élvezni a játékokat/filmeket/sorozatokat"
Ez a "TE nem tudsz angolul" szövegelésed meg nevetséges és unalmas már. Úgy csinálsz mintha MO-n csak én lennék az egyedüli ember aki nem beszél perfekt angolul. Ne röhögtessél már... fogadni merek még te sem beszéled csak lököd itt a rizsát mint minden más hozzád hasonló delikvens akikkel találkoztam.
Messziről jött ember azt mond amit akar, szokták mondani.Vicces hogyan próbálsz itt lejáratni. Azzal már elkéstél pár évet már megelőztek többen is.
Már mind1 mit kapok itt nem számít semmit sem, nem változtat semmin.
Továbbra is ugyan annyiért veszem a kenyeret meg a benzint mint akár ki más. (értsd ahogy kell)Innentől a te hsz-eid tabu téma nekem és ignorálom mert nem tud érdekelni. Köszi, hogy írtál.
Jó volt nevetni egyet.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
-
Tirexi
addikt
válasz peasantx #5280 üzenetére
Inkább a fenti kérdésre válaszolj barátom. Előbb a saját házad körül takarítsál ki és meséld el nekünk miért dobtak ki innen. Utána majd adok a véleményedre.
(#5282) SzlobiG:
Nem tudom. Múltkor pl a Zod csávó jött beszólogatni a 780 topic-ba.(#5283) players111:
Persze. Múltkor még PM-et is kaptam tőle a hamis regjével.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz SzlobiG #5278 üzenetére
Tudom, hogy nem te csak oda nyomtam a választ mert újra szóba került a nyelvi hülyeség.
De azt bírom a legjobban, hogy csak azért beregel újra, hogy leírhassa a szokásos kis Tirexi ellenes véleményét amivel mint tudjuk most sem fognak semmire sem menni.
Minden ugyan úgy folytatódik tovább ahogy eddig.Na kire tippeltek? Ki lesz a csávó?
1) SG fórumos
2) Zod tábornok
3) Löcsi
4) Cybertrone
5) Vagy egy random[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Melózik! Rövidet váltott csórikám. :/ Reggel jött haza, és ment vissza délutánra.
Majd reagál az...tuti feljön még este is meló után..van olyan elvetemült De ha előbb nem akkor majd holnap, de nem fogja szó nélkül hagyni abba biztos lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nem is akar ő ott élni csak ameddig szednek össze elég pénzt lakásra azt jönnek is vissza.
Igen, de ott kint már rá van kényszerítve, hogy megtanulja valamilyen szinten pl ott van a bturbo ő se tudodd csak szavakat és milyen jól megy már neki.
(#5271) peasantx Na te vajon melyik kitiltott újrareg vagy?
(#5273) Tirexi Egy újabb követő.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Azt elhiszem, hogy van, akinek nincs lehetősége rá, mert szegény vagy szegény családból származik és nehéz kitörni. (csak itt szoktam röhögni azokon, akik ezt állítják, közben százezreket vernek el havonta hardverre, az csak terelés a lustaságra és nemtörődömségre, nincs is ezzel baj, elhiszem, hogy jobb otthon ülni és játszani, csak a terelés nevetséges, három műszaknál is el lehet járni délelőtt meg délután, semmi akadálya neki)
Viszont aki már kint van és keres, annál nem tudom mi az akadály, talán ugyanúgy a fentiek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #5267 üzenetére
Nagy szerencséje van annak az embernek, hogy még ott van. Viszont ő is meg fog állni egy bizonyos szintnél és fizetésnél, mivel nem beszél nyelvet, kiosztani se tudná másnak a munkát, tehát nem lehet soha kis főnök vagy csoportvezető mondjuk egy termelő üzemnél, vagy felszolgáló sem lehetne, nem tud kommunikálni a vendéggel.
Sok ajtó (lehetőség) csukva van nála egy olyannal szemben, aki beszél nyelvet. Persze kamiont kipakolni meg ilyenekhez felesleges, de nem is lép soha feljebb.S a fentiek igazak itthonra is, részben.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #5261 üzenetére
Persze van ilyen is. Viszont ha az ember a szakmájában szeretne dolgozni, akkor kell a nyelv.
Plusz gondolom senki nem akar remeteként kint élni, kell a társaság, és nem csak magyarok vannak kint. (már ha épp a környezetben van egyáltalán, ez sem biztos)¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
válasz #35434496 #5260 üzenetére
Lesz ez még több is, mivel az SZJA-t tovább akarják csökkenteni, ÁFA-t meg növelni, így akarják kifehéríteni a munkaerőpiacot. Mert ugye a boltban adózik mindenki, ott nem lehet simlizni.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
h1mpi
félisten
Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Van aki diplomás és nyelvet is tanult és mégse keres sokat (de megpróbálta legalább) és van, akinek semmi végzettsége nincs csak érettségi és mégis nagyon jól keres, mert van tehetsége valamihez. Kinek úgy-kinek így. Külföldön is jobban keres, aki ért valamihez, mint akinek papírja van.
Fully electric lifestyle!
-
keIdor
titán
válasz #35434496 #5253 üzenetére
Ebben is van igazság, én a "minek" részével nem értek csak egyet, a hozzáállással.
Ezzel a hozzáállással soha nem fog kitörni és jobb életkörülményeket teremteni magának. De majd ha kirepült a szülői házból és vagy számlát fizet és eszik a 400€-ból (130.000Ft) vagy hódol a hobbijának de éhen hal és fedél sincs a feje felett majd akkor jön rá. A család meg még sehol, se kocsi.A mosogatáshoz is kell nyelv, mert fel sem vesznek, ha még az álláshirdetésen se értitek meg egymást ugyebár.
A másik meg, hogy nem voltam még olyan állásinterjún, ahol ne kérdeztek volna rá a nyelvre. Mindig is előny lesz azzal szemben, akinek nincs. Persze lehet, hogy valahol tényleg nem kell, hála istennek olyan állásom se volt még.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Hogyhogy minek? Eléggé el vagy tájolódva a külfölddel kapcsolatban is, ha van megfelelő végzettséged tudsz bárhol dolgozni, nem is véletlen lép le az országból az értelmiség fele. Egy angol/német/holland stb. főnökkel meg csak angolul/németül/hollandul tudsz kommunikálni.
Már a diplomás-szakmunkás vitában is néztem nagyokat a mondataidon, csak nem akartam részt venni benne.
Most sem akarok, ha neked jó három műszakban igázni életed végéig ilyen havi 400€-kért, akkor tedd.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
-
F34R
nagyúr
hogy is irtak multkor a Dx-es hirnel a Mantle lesz az MS vesszoparipaja
Nekem anno meglehetett volna , csak lusta dog voltam es nem jutottam el a viszgaig sem.... ugy gondoltam nem kell elsietni es hat igy azt mondta a tanar hogy fiam ha igy allsz hozza ne is menj nyelvizsgara. OK cso
Vegulis nincs ra szuksegem mert nagyszeruen megertem anelkul is amit akarok.
-
keIdor
titán
válasz gabor0077 #5222 üzenetére
Nem muszaj azt a fizetest am mindig hardverre meg jatekra elbaszni, lehet kulonoraba es nyelvvizsgaba is fektetni a penzt. Rohognom kell, mikor csucs PC, meg konzolokkal vannak "megaldva" egyesek es az a kifogas, hogy a nyelvtanulasra nem futja.
Valljuk be... az illeto csak szarik bele, fontosabb a jatek.Az biztos, hogy nyelvet sem jatek miatt kell tanulni, kovetelmeny munkahelyre, vagy kulfoldre.
Utobbinal meg alacsony vegzettseg eseten is...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Daemon75
tag
Na melyik az amelyik Norbbal kötözködik!!
-
-
ÁdiBá
veterán
Kicsit elvagy varázsolva. A Microsoft Windows 8.1 Támogatja a DX11.2 az más kérdés hogy program illetve játék nincs rá ami kihasználja ennek adottságait.
Mellesleg az nvidia grafikus kártya nem támogatja se a DX11.1 -et se a DX11.2 teljes mértékig.
Így amelyik szoftver arra épít amit nem támogat a GK110, egyszerűen csak DX11 be fog futni.
Érdemes lenne elolvasnod ABU írását a directx-ről.
Semmi extrát nem tud a Kepler.
DX12 kizárt hogy támogassa mikor még a DX11.2 is buta.ÁdiBá
-
norb55
őstag
Asus alaplapoknál az állapot jelzőm mindig 40-et ír. Mi a fenét jelöli? Élltalába A0-nak kellene lennie.
Nemtudok rájönni mi a 40.ÁdiBá Hogyne volna köze, Sata kábelt kellett nállam cserélni mert nem volt hajlandó képet megjeleníteni, csak is a VGA-ra alapoztam, azt hittem az halt meg, közbe csak egy nyamvadt sata kábel, volt.
Csak csipákolt a gép, semmi képet nem adott, még a biosba se tudtam bejutni, saját tapasztalatból írom, nem kitaláltam.
Amúgy a mostani kártyák támogatják részbe a DX újítását., Nem kell Volta. Csak az operációs rendszerek nem támogatják.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Lehet a tegnapi hibát az alaplapi processzor foglalatban a 2-3 láb elhajlása okozza, pedig nagyon vigyáztam a ki és berakásnál is. HA megnézem oldalról, akkor mintha nem stimmelne. Mivel nagyon rosszul lehet látni ma kiszerelem és megnézem nagyítóval.Vissza lehet hajlítani ezeket vagy bízzam szakemberre. Esetleg tudtok valakit/valami céget ahova vihetem? Köszi
Fully electric lifestyle!
-
ÁdiBá
veterán
Fejlesztéseket, hogy mi várható azt már Ferminél lehetett tudni, hogy az nvidia milyen tervet lát.
A GTX750 maxwell gpu-ból áll és látni, hogy semmi újat nem támogat.
Nem kell jósnak lenni, csak el kell olvasni, meg kell hallgatni a prezentációkat a gyártóktól.
Nem gondolod komolyan, hogy egy gyártó mint az nvidia fejleszti a maxwell-t, majd lezárult az über últra GTX880 kiadása, és utána kezdi előröl.
Általában még a 880 kint sincs, de már fejleszti a következő generációt.Véleményem szerint már javában a Voltát fejleszti az nvidia úgy hogy közben a maxwell is csiszolja...
Nem igazán lehet elképzelni azt hogy, lezárul egy gpu korszak azt kidobnak mindent és kezdik előröl.
Inkább felismerik mik a hibái a maxwellnak és azt javítják szépen a következő generációban.(#5229) Tirexi Arra én is nagyon.
Következő kártyám is nvidia lesz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Tirexi
addikt
válasz gabor0077 #5222 üzenetére
Hát igen az meg a másik, hogy lehet, hogy egy egy ember önhibáján kívül nem tudja mondjuk letenni a vizsgát nem azért mert nem akarja.
De mind1, megmondta a csávó, hogy tenni kell érte. Hát teszek is. Adok neki egy számlaszámot aztán lehet utalni rá a tanfolyam árát.
Így már nem mondhatja, hogy nem tettem érte.(#5223) ÁdiBá:
Mi az a VOLTA Ádi?[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Ja persze. Anyuci meg apuci kifizette az angol különtanárt, és a nyelvvizsgát (ugyanis nem ingyen van) és meglett a nyelvvizsga bizonyítvány.... Aztán most meg itt veri a mellét... Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, mert csak felidegesítik az embert.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Tirexi
addikt
Válasz erre: [link] (mivel nem akarom ilyen hülyeséggel szét offolni a PS3 topic-ot)
"mintha elenyeszo szazaleka az embereknek beszelne csak angolul"
Jaj bocsánat nem tudtam, hogy mindenki aki külföldi játékokkal játszik azok perfekt tudnak angolul rajtam kívül.
Mondjuk marha nagy tudás kell a "menj ide és ide és öld meg ezt meg azt"-hoz."valami fergeteg nagy boszorkanysag lenne megtanulni"
Hát ha ez olyan könnyű lenne akkor itt mindenki angol nyelv vizsgával futkosna. De sajnos baromira nem így van.
Igen most csak azért neki állok egy Angol tanfolyamnak, hogy egy nyavalyás játéknak megértsem a történetét amit a végére amúgy is meg fogok érteni az események alapján ugyan úgy mint a Skyrim-nak aminek jóval nagyobb volt a történet szála a különböző céheket is beleértve.
Ja igen a 4 műszakos munkarendembe meg simán belefér az angol tanfolyam úgy hogy közben még a YouTube csatornámat is csináljam ."egy angolul beszelo jatekhoz, amiben nem csak kepek vannak, kell az angoltudas"
Hát ha ez is olyan lesz mint az Assassins Creed részek, hogy több lesz benne az átvezető videó meg a pofázás akkor akár le is törölhetem. Így már érthető a 12GB Movies rész.Az én álláspontom az ügyben az, hogy az a jó játék ami a története nélkül is le tud kötni hosszú órákra.
Ha meg filmet akarok nézni akkor majd filmet nézek a TV-ben.Na de majd meglátjuk bukni nem fogok rajta semmit mert ingyen volt. Maximum egy videó lesz majd belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
-
ÁdiBá
veterán
-
Tirexi
addikt
Egy 290X-et próbálnék már ki. Valakinek nincsen kölcsönbe?
-
Tirexi
addikt
Meglepő de a GTX 650 is viszi a Skyrim ENB-et. Igaz belső helyen kb 15 FPS-el.
Nem kell ide 780 ti meg a többi shit.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz SzlobiG #5209 üzenetére
Zene nélkül uncsi valóban, de zenével már jobb a dolog.
Ami a javára szól, hogy sokkal több pálya és kocsi van benne így nem lesz olyan monoton mint a Forza amiben már toltam vagy 5 órát de csak 7 pályát láttam.
Meg ugye itt még alap autókkal mész az elején ami hát egyik autósban sem valami hú de izgalmas.G25-el azért ad ám egy kis hangulatot.
Főleg így: [link] -
SzlobiG
félisten
Dínó: Belenéztem ebbe a gt6 videóba hát nem vmi nagy durr az a gém tuti nem kötne le sokáig.
-
h1mpi
félisten
-
keIdor
titán
Állapotjelző van az alaplapon? Olyanra gondolok, mint ami az elem mellett van.
Nekem már sokat segített, volt hogy az volt a baj, hogy annyira erősen volt meghúzva a hűtő havernál, hogy azt jelezte a lap nem ér hozzá az összes tüskéhez a proci. Arra utalt a hibakód, nem vicc, 90°-al visszatekerte a csavarokat és ment a gép. Fórumon néztünk utána, hogy van ilyen probléma.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
lehet cmos resetet nem jól csináltam, holnap azzal kezdem a próbát..
Az alaplap miből tudja, hogy új proci kerül bele? Nem lehet, hogy a régit keresi?Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest