- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nekem is ilyen problémám van és eddigi tesztek alapján instabil órajeleken használtam már nagyon régóta a shader-eket. TTomax linkelte nekem nemrég a 19452-ben a GPUTool nevű nagyon hasznos kis progit. Szedd le!
Ez autómatikusan megkeresi neked az utolsó stabil frekvenciákat GPU-nál, shader-nél és memóriánál. (Find Max) Nálam 1440mhz felett hibát jelzett a shadereknél pedig régóta használtam 1500 körül. Most visszavettem 670/1440/1118-ra mert ezek voltak a legmagasabb frekik amiknél nem jelzett hibát. Lehet hogy nálam ez okozta az órajel visszavételt bár még nem teszteltem ki. -
fsb1000
nagyúr
Ki kell próbálni....
A tuningolás egy hosszú folyamat, általában csak iterációval lehet elérni a stabil eredményt.Vedd vissza a gyári és mostani közé. Ha a különbség most X akkor X/2-vel növeld gyárihoz képest.
Ha OKÉ akkor 1/4-nyivel emeld... ha nem akkor 1/4-vel csökkentsd... és igy tovább.
Ehhez jön még a GPU órajel beállítás, és fesz állítások, + venti szabályozás. -
Bulitt
addikt
A ventilátor fordulat száma a 10%-os határon belül mozog azzal nincs gond
A driver leállását a win7 okozza. Annak a táján kellene körül nézni, lehet driver összeférhetetlenség jelentkezik, vagy az aero felületnek nem tetszik a furmark, szintén driver hiba miatt lehetséges
-
törölt tag
Tapasztalataim szerint ez a legstabilabb 186.18 [2009.06.18]
Utána megjelenő driverekben instabil dolgot fedeztem fel. (Windows XP SP3 és XP x64-ben egykutya)
A többiek nem jelezték h. tapasztaltak volna ilyen hibát, de valószínűsítem h. elvileg a legfrissebb a legjobb, de nem mindenkinek ahogy nekem sem.
190.38 (HIBÁS) [2009.07.21]
190.62 (HIBÁS) [2009.08.21]
191.07 (HIBÁS) [2009.10.05]
195.62 (HIBÁS) [2009.11.26]
Valamit módosítottak a 2D-s dolgaiban régebbi hozzászólásaimban megtudod nézni, kép is van hozzá.
Gigabyte GTX 260 Super Overclock-as használok. -
fsb1000
nagyúr
Sajnos nincs olyan..... vagy legfeljebb tápspecifikus lenne.
Ha tutin mérni akarod, akkor meg kéne bontani a VGA 6pines 12V kábeleket is, de ez még nem elég mert a szabvány PCI-E-n kersztül is kap tápot.
A tesztekből kiolvasható, hogy a GTX260 mennyit fogyaszt maxon.
(tipustól függöen kb. 180-200W, ami 15-17A )
Ezt 1 ágon kéne leadni a tápodnak, tehát az ágankénti áramerősség számít, nem a táp össz teljesítmény adata.Sajnos azt nem tudjuk hogy azt az ágat mi terheli még, HDD, ODD, alaplap?
Ezért én mindenkinek olyan tápot ajánlok ami 1 ágon adja le a 12V-ot. Ott nincs hokusz-pokusz, amit leírnak gyári adatként, annak mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest