- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs81
tag
válasz
The Lord #23293 üzenetére
Hi,
Pedig nem beszélt rosszul az előttem szóló. Csak azért térek vissza a témára, mert speciel volt gtx260-am (ami majdnem 275 ugye) és tudom mennyire volt forrófejű. Szvsz nem éri meg venni rá hűtést. Engem csak a hangja zavart, a melegedése nem, úgyhogy levettem az alapjárati fordulatszámot. Játék alatt meg hagy tekerjen.
A gigabyte 1 gigás OC GTX460-a mocskosul jó kártya. Nagy kedvencem volt. Nem mondom, hogy 15k a különbség a 2 kari között, de sokkal logikusabb döntés mint a 275-re venni egy ilyen monstrumot. Totálisan halk, még terhelés alatt is. Igaz, nem sokkal gyorsabb mint a 275, de a hűtése fenomenális és nincs vele babrálás.
Az általad említett hűtő meg szvsz overkill a 275-re. Az egy óriás. 30cm. (!)
Tegnap volt szerencsém a közeli rokonához és leírtam róla pár dolgot ide ami lazán ugyan kapcsolódhat. Szerintem mindenképp aludj rá egy párat.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Csillagászati távcső és (d)SLR fényképezőgépek természetfotózásra
- Synology NAS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest