- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Látod mégis tudom tolni a gamokat
Most vettem meg a Call of Duty Black Ops 2 őt és éppen tegnap voltam haveromnál van egy batár nagy 3d s tv je arra dobtam rá a gépet és 1920x1080 as felbontáson full graffal 20-28 as fps el ment a game . Szerintem teljesen korrekt tekintve hogy nem mai alkatrészek vannak a gépemben ..
-
AlyArkhon
őstag
Én csak azt tudom mondani hogy eddig volt a jelelegi configommal egy hd 5570 es Sapphire karim es nem igazan futottak a gamok ( Guild Wars 2 , Battlefield 3 stb ) mides felbontásnál jobban . Igaz egy Samsung tv re kötve sima kábellel ugye még csak nem is HD volt . Megvettem ezt a karit Asus ban és azota HD ben tolom full graffal GW 2 őt de BF 3 at is , pedig a configom ua ami volt .. Tseppet eros ez a video kari
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Trailblazer #45 üzenetére
Bocsi de mit ertessz ez alatt hogy Generic ? Meg mit kene miert frissitenem ? nem jok az eredmenyeim vagy mi ? bocsi a sok hulye kerdesert ...
-
AlyArkhon
őstag
Lehet de en ha veszek valamit a gepbe es az eletbe is telo stb ahogy azt kiadjak gyarilag ugy hasznalom. Lehet ezert nem ment meg tonkre semmim sem ? Ha meg egy alkatresz mar keves akkor venni kell egy nagyobbat. Amugy is ez a proci meg lap meg ram megy a párom gepebe. 3 het mulva epitem at a vasamat i7 es ami hozza kell ( lap+ ram)
megint csak nem lesz szuksegem huzgalni turbozgatni feleslegesen az alkatreszeket
-
AlyArkhon
őstag
Yeah , és megvan ,,
[AsusGTX650Ti]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest