- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
Amikor először kell beállitani a szemüveget és kéri,hogy kapcsoljam be ott sem kapcsol be,ez által nem tudom bekapcsolni a 3d-a control panelban mert nem enged tovább.
De viszont ha azzal a szemüveggel csinálom amit a tv-hez kaptam akkor be tudom állitani,csak az közel sem olyan mint az nvidia 3d vision.
nem értem mi lehet a gond.a vevőegységet elvileg ki lehet kapcsolni?mert az is csak állandóan zölden világit és ennyi,hiába kapcsolgatom.
Szerintem itt valami a hempával vagy a vevővel lehet nem?ja és a software-t is kifelejtették a csomagból,úgy kellett letöltenem. -
-
Speedhs
őstag
Szerintem nem kötelező a dupla gpu.. én egy 470-el játszok Gta Iv-et, kb mediumon simán jó a 3d 40 fps körül. De ha ne adj isten 30 fps van, még az is jó.
Márton A silverlightot nem tudod feltenni ? Egyébként a mozilla firefox ot ajánlanám ehhez, mert google chrome pl nem hozza be.
-
Speedhs
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest