- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
grozam
tag
Helló!
Megérkezett az 560ti- karim. Fentebb irtam, hogy 5850 em volt, csak 3d alatt 10-12 fps-t produkált. Ez a kari 25 fps-nél lejjebb nem megy, beállitásokkal 40 fölé is lehet vinni simán. Úgyhogy kijelenthetem ,hogy 3d hez még mindig csak nvidia. Persze mindez vision nélkül. Hdmi kábel, 3d monitor (lg2342) és a hozzá járó passziv szemüveg. Filmek is mennek rendesen. Ugyanazt a programot használva (tridef3d) Az már más kérdés, hogy nem feltétlen jobb 3d ben játszani ezt a játékot, mert pédául conquest módban ha foglalsz valamit, akkor annyira kiválik, a pont, hogy zavaró, elveszi a látóteret.
-
grozam
tag
Srácok!
Lecserélem az 5850 es atimat egy 560 ti -re. Ha ezzel sem megy a 3d normálisan, dobok egy hátast. Olvastam fentebb, hogy multi gpu kell 3d hez. Nos ha a BF3-at vesszük alapon, ami nekem 10-12 fps el megy, tridef-el, (a felbontás mindegy,az fps nem változik) akkor hiába raknék bele még egy 5850 et mert elvileg dupla fps 20-25 sem ér semmit.
-
grozam
tag
Nos vga- ból hdmi a 3d monitorra és ennyi a filmekhez. A filmek jók. A játékoknál van gond, mert progi kell hozzá, ami véleményem szerint szar. Kettő van, amiről tudok, az egyik (iz3d) nem megfelelően megy, a másik (tridef 3d) Elinditja a gamekat, játszaható mind, pl c@c tiberium warst nyomtam vele, jól néz ki stb, de a lényeg a bf3 nem tud csak 10-13 fps-t full hd, viszont kisebb felbontással is ennyi (dx11) egyébként 50-60 fps. Tehát szar a progi hozzá.
-
grozam
tag
Valaki próbálta a bf3-at 3d ben? Nekem ati kártyám van, (5850) és az fps nem akar 15 fölé menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest