- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sámítógépés
csendes tag
válasz
t72killer #633 üzenetére
Szia!
Alapból nem tudja az Nvidia 3D Visiont, csak a DLP Linket! Viszont szerintem rá lehet venniAz 1024x768@120Hz-et ismeri, felteszed az Acer X1261 EDID-jét, és simán megy. Ma küzdöttem meg egy Acer X110P-vel, az is azzal működik, Win 8 alatt! Ahogy a Windows felismerte, úgy nem lehetett beüzemelni, most X1261-nek látja és működik
Ui.: lehet, hogy neked az X1111-el kellene helyettesíteni, az közelebb áll hozzá...
-
M^xx
aktív tag
válasz
t72killer #598 üzenetére
Persze ezt értem, nekem kitt kell. Na most az üzletekben nem nagyon tüntetik fel, hogy mit is árulnak vagy csak én nem látom ?
-
M^xx
aktív tag
válasz
t72killer #596 üzenetére
Ezek szerint valószínűleg a szemüveg (3d vision kit) mellé adnak transzmittert. Üzletek nem nagyon említik ezt bár egyértelmű, ha az egyből indulunk ki..
-
válasz
t72killer #554 üzenetére
A másik bajom, hogy hdmi-n nem lehet 1080p120Hz-es jelet átnyomni (elvben lehetne, csak ahhoz drágább hdmi chipeket kéne tenni a hdtv-kbe VAGY LEGALÁBB A JÁTÉKRA KITALÁLT MONITOROKBA. Az x éve létező displayportot meg persze szintén senki sem használja...
Asszem egyelőre elleszek a mostani rendszeremmel, 3D filmnézéshez jó, játék témában meg megnézem lehet-e vmit a tridef progival vagy a hdtv play-el ügyeskedni.
-
maross
nagyúr
válasz
t72killer #552 üzenetére
Penzre megy a jatek, nem adakozasra. Ha neked igy lenne tobb penzed a tobb millio dollaros fejlesztesek utan, te is ezt csinalnad. En majd 2 eve vettem egy 2233rz-t, egy nvidia vision kit-et, es teljesen elegedett vagyok. Nvidia kartyam volt amugyis alapbol. Azota azt lecsereltem egy GTX295-re, ami egy ultrabivaly kartya 40 ropi kornyeken, es a gtx570-et veri, amiert szep penzt kernek mostanaban.
-
asprey
tag
válasz
t72killer #542 üzenetére
Hát sajnos nekem sem jött össze a laptopon ezért most mérgemben raktam össze egy asztali gépet egy nVidia GTX 560 videó karival I5 procival. Megy is az nVision rendesen a Samsung 22' monitoron és a 3D DLP projektoron is. Sajnos a szemcsik nem nagyon működnek együtt, vagy az nVision megy és akkor le kell kapcsolnom a projektoron a 3d-t (nem megy a dlp szemüveg) vagy nem kapcsolom le és akkor tökéletes a DLP szemcsivel. (nem megy az nVision szemcsi) Nem egyszerü ez a 3D.
-
-
-
-
válasz
t72killer #340 üzenetére
hat lg lh4000 em van.. a kerdes az hogy akkro az nvidia kilove? gondolom minosegben boven nem kapnem meg jatekban mas technologiatol, mint a visiontol
na mind1erre az evre nem tervezek mar pluszt penzt szanni a gepre illetve plusz 60k v folotte
es a 3d tv meg szerintem akkora inuptlaggal rendelkeznek hogy jatekra mar hasznalhatatlan... legabbis volt ismerosmnek a kezeben tesztelesre es meg a bnoje is aztmondta mi ez a xar...
az eger kesob bugrott mint kene
-
válasz
t72killer #338 üzenetére
gondolom 60hz en feljtsem el az egeszet... pedig holnap veszem at 480 sli-t van 1 jo 37" tvm amin jatszom... es meglonek ezzel a 120 hz-l... majdnem vettem szemuveget... de gondoltam olvasok utana... bar eddig 1 valaszt kaptam hogy nem megy de olvasva meg sehol nem olvastam hogy 60 hz lcd ne menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest