- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
kriszinho #688 üzenetére
3DTV-hez hivatalosan nem a vision kell, hanem a 3DTV play. Hogy a mostani driverekkel lehet-e vmit trükközni, nem tudom, de ha lesz rá időm ráállok a témára mert mostanában vettem egy samu 3dtv-t és szeretném sakktábla-módban használni (+ha lehet, kikerülni a 3dtv-play-ért való fizetést, ha már 1x ott vannak a vision driverek a gépen)
-
Használ valaki 3D visiont displayporton - pontosabban DP-DVI adapteren keresztül? Elvben egy aktív DP-Dual DVI adapteren keresztül működnie kéne a dolognak, kérdés h a kedves Nvidia engedi e?
-
-
Az Acer X1311 vajon kompatibilis a 3D visionnel? Egész civilizált ára van.
-
Neked ez kell. (ill továbbra is kérdés, van-e a monitorban beépített transzmitter. Ezt csak a bolt/gyártó tudja neked megmondani)
-
-
-
Szuper, már az NV fórum se működik
. Pedig ideje volna már, hogy felbukkanjon egy megoldás az Optimus+HDMI 1.4+3D vision problematikára! Az ember kiad egy rakás pénzt és tessék... A marketinggépezet meg tolja az arcába, hogy a mobil grafikák 3D vision képesek.
-
-
válasz
t72killer #554 üzenetére
A másik bajom, hogy hdmi-n nem lehet 1080p120Hz-es jelet átnyomni (elvben lehetne, csak ahhoz drágább hdmi chipeket kéne tenni a hdtv-kbe VAGY LEGALÁBB A JÁTÉKRA KITALÁLT MONITOROKBA. Az x éve létező displayportot meg persze szintén senki sem használja...
Asszem egyelőre elleszek a mostani rendszeremmel, 3D filmnézéshez jó, játék témában meg megnézem lehet-e vmit a tridef progival vagy a hdtv play-el ügyeskedni.
-
-
-
Én is erre jutottam, csessze meg Nvidia... Vettem egy vadiúj Acer hn274h monitort, ami mellé adták is a vision szemüveget - aztán hdmi-n még 2D 120Hz-re se tudom beállítani, nemhogy 3D-re
.
A filmlejátszás Totalmediával megy hálistennek - de ennyi erővel vehettem volna egy nagyobb 3DTV-t.A 3DTV play meg monitorokkal nem műkszik, iz3D nem műkszik úgyhogy most meg vagyok lőve... Játsszak anaglifben 150kHUF kiadása után???? Vagy vegyek egy 10 kilós kábelrengeteget "asztali gép" címen?
igazán előállhatnának egy megoldással, mert a modern Nvidiás laptopok 90%-a optimusos! (ja, samu rc530 notim van, 540m- es grafika és elvileg szépen vihetné a starcraft2-t 3D-ben).
-
-
Azért, mert a másik oldalon notebookom van, amit nem áldott meg a jóisten (Samsung) dual-DVI kimenettel, csak HDMI-vel (1.4) és VGA-val.
Nomármost az Acer HN274HBbmiiid monitorom HDMI-n elvileg csak szemenkénti 1080p24Hz-et eszik, ergo nem tudom átvinni a 120Hz-es jelet
.
30Hz (ami 2D-ben szabvány...) még simán beleférne a hdmi sávszélességébe, és sokkal jobb lenne játékhoz.
Kutakodtam a témában bőven, használható HDMI->Dual DVI átalakítót sehol se találtam, bár nem tudom, hogy a notin kimenne-e a 1080p120Hz-es jel...
-
-
-
-
Hja, az NV supportot jellemzi, ami a hivatalos fórumukon megy: a céges modok alkalmasint hivatalosan is beigérnek dolgokat (ami sokszor egy-egy letiltott technika visszaállítása).
Az a baj, hogy egyelőre eléggé monopolhelyzetben vannak és túl sokat engedek meg maguknak. (inkompatibilitás minden eszközzel, amire nincs ráütve a 3D vision logó, stb) -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Most vettem egy Optimus-os laptopot (Samsung RC530), geforce 540m VGA-val szerelve. Sajna csak utólag olvastam, hogy az optimus és a 3D vision technológiák ütik egymást
Van esetleg valakinek samsung notival tapasztalata, mennyire lehet a HDMI csatin (vagy VGA-n...) 3D jelet kicsalogatni játszási célból? Jó lenne komolyabb (720-1080p) felbontás és 120Hz...
-
-
-
-
Értem. abban reménykedtem, hogy a játék eleve valamilyen szinten 3D-ben renderelődik (=a GPU "tudja", mely tárgyak vannak elöl, melyek hátul), és mégsem olyan sok munka...
Majd ha a játékok motorja natívan támogatja a szereoszkopikus megjelenítést, akkor lesz majd jó világ
-
Úgy tűnik, nagyon kipusztult a topic
Jövő7en jön a szemüvegem, elsőre az Iz3D-t sikerült belőni, persze szemüveg nélkül nem tudom, hogy jó lesz-e a végeredmény
-
Valaki próbálta a vision discovert laptoppal beüzemelni? nekem be sem jön a megfelelő menüpont az nvidia control panelben
. Már mindenfélét próbáltam, kötöttem rá külső monitort (VGA), telepítettem vision emulátort, de semmi
ha ez így halad, ujrarakom a win-t és előről kezdem tiszta drivertelepítéssel.
-
Ha anaglif-ben (magenta-zöld) akar valaki játszani, az plusz munka a videokártyának? végülis nem muszáj 120Hz-en nyomatni a képet LCD monitor esetén.
-
Énis +lepődtem rajta, amikor olvastam. Hihetetlen,h mennyire előre van tervezve a vásárlók lenyúlása. Először eladták a 720p-s cuccokat,jó drágáért, és azzal indokolva,h ag akkori hdtv adások ekkora felbontásúak voltak. Aztán kb másfél év múlva (saccolok, konkrét árakra nem emlékszem) a kutyának se kellett 720p féláron, merthogy a 1080p a tuti. Most,hogy 3D-sítik az egészet, ezt is 2 részletben akarják eladni: szemenkénti 30 majd 60fps-en. És nem űrtechnológiáról van szó, csak valamelyik, már évek óta ismert csatiról (dual DVI vagy displayport 1.2).
-
-
Azért a későbbugrós egér valszleg vmi másnak volt köszönhető...
Kicsit átgondoltam a dolgot, és rájöttem, kell még 3 dolog, ami jelenleg nincs a piacon:
1. 1080p120Hz-es (szemenként 60Hz) jelfogadásra képes, lagmentes 3DTV
2. Olyan notebook-grafika, ami a starcraft2-t ultra@fullHD-n, 3D-ben viszi 120Hz-el. (a csúcs kb 70FPS)
3. Displayport 1.2-vel megáldott notebook+3DTV -
Az anaglif megy, és elvben 30Hz/szem sebességen az active-shutternek is mennie kéne. kérdés, hogy passzol-e a szemüveg a TV-hez? Mert ha van olyan szemüveg, amivel a 60Hz is kezelhető, akkor veszek, lévén ilyen a monitorom
(izé, kell még vmi kapcsolat a szgép és a szemcsi között, bluetooth?)
-
ITT találtam infókat a témában. Ezekszerint a FullHD 3D problémás, csak 24Hz-en működik. Ez filmnézéshez oké, viszont játékhoz kevés
.
A kutya állítólag a sávszélben van elásva, Displayport 1.2-es sávszél kell a szemenkénti 60Hz-es megjelenítéshez.
-
Üdv mindenkinek a klubban!
Elgondolkoztam egy 3D-s rendszer felépítésén, és ahogy látom, az Nvidiának komolyabb múltja van a téren (ennek ellenére nem zárnám még ki az AMD-t egyelőre).Kérdés1: Passzív (poláros) 3DTV-vel, HDMI 1.4-csatikon keresztül is működnik a 3D-vision? (fő cél a játék, konkrétan Starcraft 2) (Kérdés #335 -hez +1
)
Kérdés2: mekkora hártánnyal indul az ember, ha egy újabb AMD graf. kártyát vesz, és az AMD HD3D-re alapoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest