Új hozzászólás Aktív témák
-
Phonetti
csendes tag
gta4-et próbáljátok meg az icenhancer moddal
itt 1 videó: http://www.youtube.com/watch?v=ykl3WHeuhBM
és még rakjátok tele kocsikkalúgy kemény lesz
én teli raktam a legjobb felbontású kocsikkal bmw,audi,mercedes,ferrari,lambo, stb.
a házak és az autó grafika maxon a távolra látás és az az alatti nemtom pontosan mi a neve maxon a forgalom 40-en az árnyékok meg a víz minimálison és kínozza az 5970-es 2gb-os karit ez kihasználja teljesen meg a 4 magot is egyedül a 16gb-ramot nem sztem abból egy olyan 6-8gb-ot ehet v több egyszer mikor asztalra tettem le akkor néztem a mutatókat és 4,5gb ramot evett
összegzésében így összedobva a gta 4 már játszható és sokan vitatják h így ráver a gta 5-re is
fasza grafika meg ugye saját igényeidnek megfelelő autók
nekem 10/10p -
Phonetti
csendes tag
akkor a lényeg h az asus 5970es karival nem tudom kihasználni a 3D-t
azaz ezt a monitort Asus VG236H -
Phonetti
csendes tag
sziasztok 1 primitív kérdésem lenne
Asus VG236H 3d monitor ezzel az nvidia vision kit-el ellátva + a szemüveg stb.
ez semmi kép sem vág össze egy asus 5970-es videókarival ha 3d-ben akarom használni igaz?
utána olvastam persze h az nvidia karikat kívánja a dolog de talán tudtok valami újat mondaniköszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest