- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batka666
csendes tag
válasz
Shadowfax #827 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a mai notikat már nem feltétlenül egy és csak egyféle konfigra tervezik. Ezért van az, hogy egy picit nívósabb laptopgyártónál te rakod össze a laptopodat bizonyos korlátokon belül (Dell, Alienware).
Mindemellett, ti tudjátok, hogy honnan és mennyiért lehet beszerezni egy MXM modult? Én találtam egy oldalt: www.mxm-upgrade.com , és itt egy 256Mb-os kártya 300 dollár körül van ami nem olyan vészes.
U.I.: Az oldal szerint a Dell nem használja ezt az MXM technológiát, mégis lehet egy laptopot többféle konfiggal kérni (pl. videokártyából lehet Ati-t és nVidiát is kérni). Ez hogyan lehet? -
Des1gnR
őstag
válasz
Shadowfax #827 üzenetére
Igazat kell adjak abban hogy notigépeket úgy tervezik meg hogy bizonyos értékeknél tovább ne melegedjen...mondjuk nekem a mostani gépem se olyan meleg de még egy 50 fokos vga biztos nem tenne jót neki!
Egyik srác irt az Amilo 1510 emre hogy cserélné egy Clevo M400A típusú gépre!
Aki nem ismerné annak:
CPU:Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533 1.86GHZ
RAM: 1024MB DDR
VGA: Ati x700 256Mb Saját ram
VGA felbontás: 1400x1050
HDD: 80GB Sata
Hangkártya: 7.1-es
Dvd íro
Egyéb: Webkam, Infra, Bluetooth, Sorosport, Wifi, 4Usb, 3ó készenlét
Szerintem el fogom cserélni az X700 as kártya miatt mert játékra használnám a gépet de azért szeretnék véleményeket hallani hogy szerintetek mit csináljak!
Aki pedig azt mondja hogy aki játszani szeretne az vegyen asztali gépet.. háááttt végülis igaza van de azért átgondolhatja a dolgot mert: notival egyszerűbb lanpartyra menni, de ha nem játszani akarok rajta arra is alkalmas pl vonaton vagy buszon, sokkal kisseb helyet foglal, könnyebb, szebb... és mivel én kollégista vagyok ezért hordozgatnom kell a gépet ha mindenhol használni akarom!!nah ezért kel egy laptop amin tudok játszani!!!
-
Des1gnR
őstag
-
Batka666
csendes tag
válasz
Shadowfax #824 üzenetére
Ez stimmel, de lehet venni noti alá tehető ''hűtőlapot'' ventillátorral meg mindennel, illetve ha ésszel cserélget az ember, akkor a gyári hűtés is elegendő. Amúgy egy nagyobb teljesítményű kártya valszeg az aksinak is odaverne, de abból általában lehet venni többcellásat.
-
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #649 üzenetére
Most megnéztem a Speedfan-ban alaposabban a SMART-adatokat: az aktuális maradt 34, de a ''Worst'' érték 46. Bár nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna 46 fokosnak. Egyébként nem igazán bízom ezekben a SMART-értékekben: Emlékszem, hogy amikor a régi Maxtor hdd-mről másoltam át az adatokat hűtés nélkül, a SMART alig 45 fokot mutatott, megfogni mégis alig tudtam a meghajtót...
A mellette lévő WD a SMART-értékek alapján magasabb hőmérsékletű volt, de érintésre hűvösebbnek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest