- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz
Thunderzolee #5455 üzenetére
-
xcbiker
addikt
válasz
redboy2009 #5102 üzenetére
a javítását tudom vállalni, de van hozzávaló jó alaplapom is.
-
xcbiker
addikt
válasz
djdante001 #4530 üzenetére
mire használod a gépet?
-
xcbiker
addikt
válasz
djdante001 #4519 üzenetére
Én a helyedben inkább eladnám a gépet míg működik, mert az a típus egy időzített bomba... szinte mind tönkremegy előbb vagy utóbb.
A kapott pénzből meg a procicserére szánt pénzből meg vennék valami megbízhatóbb típust. -
xcbiker
addikt
-
xcbiker
addikt
válasz
Shatanka #4493 üzenetére
Ha két tökugyanolyan kijelzőről van szó és a töröttel ad képet, az újjal meg nem akkor egyértelmű hogy az új lcd rossz. (Ha a típus matricán minden adat egyezik)
Mondjuk az a rossz ebben az ebay-es dologban, hogy ha visszaküldöd a rosszat annak a postáját magad kell valszeg állnod és az nem épp olcsó. Lehet a végén ott leszel mintha itthon csináltattad volna meg. -
xcbiker
addikt
válasz
Stinger Bell #4136 üzenetére
Javításra át tudom venni.
-
xcbiker
addikt
-
xcbiker
addikt
az ilyeneknek magyarázhatod...
az nc6000-es topicban is volt egy srác aki ráköltött egy vagyont arra gépre, amiből egy korszerű gép is kijött volna, amihez a bővítés is olcsóbb...
De mindegy... nem szokásom más pénztárcájában nyulkálni...ha van pénze, ideje költse...Mondjuk sokszor megesik hogy egy rossz, de jó állapotában 40-50eft-ot érő gép javíttatására is ráköltenek 30-35eft-ot. Viszont ezt egyfelöl megértem, mert nem akarja veszni, meg ha végig ő volt a tulaj akkor tudja hogy mindeddig megbízható volt...ha egy használtat vesz akkor az lutri.
persze a legjobb az lenne ha 1-2-3éves garis gépet venne és jóideig nyugta lenne...
-
xcbiker
addikt
válasz
eziskamu #3659 üzenetére
szerintem add el valahol úgy a gépet ahogy van és a hozzátett összegből veszel egy normálisabbat amihez az alkatrészbeszerzés sem olyan macera és olcsóbb is, bár ugye az sem garantált, hogy pont ott lesz ahol te laksz.
Nem egyszerű ez...
Másrészt elég bajos noti ramra 16 chipet tenni, bár láttam olyan ramot már aminél az 2db ic volt egymáson. -
xcbiker
addikt
válasz
kisgab1 #3625 üzenetére
Ahogy utána néztem nem is a hálózati eszközt szokták oda tenni hanem TV tunert, így lehet hogy a tiédben is az van. De ezt 100%-ra akkor tudnám megerősíteni, ha a kártya túloldaláról is csinálnál képet vagy beírnád a part numberét.
Valamint emlékeim szerint a dv7-nél nincs is külön video"kártya", hanem az alaplapra van integrálva az egész, mint a dv9000-nél. Végülis annak az utódja. Ami nem kecsegtet hosszú élettartammal.
-
xcbiker
addikt
válasz
kisgab1 #3625 üzenetére
100% nem tudod bővíteni a notit videorammal, mivel az az 512mb is közvetlenül a videokátyára van integrálva a videoic mellé.
Amit te láttál ott az egyik helyen egyéb hálózati eszköz van a másikba meg egyéb mini pci-exp. kártya tehető.
Ez a nagyméretű DV7 plusz fícsörje, mint a 2db hdd és hasonlók. -
xcbiker
addikt
válasz
kapitany.b #3593 üzenetére
ramot tudsz csak cserélni.
-
xcbiker
addikt
válasz
Brainwashed2 #3433 üzenetére
én csak csere, a matricázás gányolás szerintem
kb ennyi szokott lenni, esetenként több. -
-
xcbiker
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #3415 üzenetére
attól függ melyik hp, meg nem a hp melegszik hanem az nvidia/ati videovezérlő. De szerintem ha hp-val kapcsolatban melegedésről hallottál az csak a pavilion széria lehetett.
Más igények miatt adják ki többféleképp, van aki az amd-t van, aki az intelt szereti.
-
xcbiker
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #3402 üzenetére
Hát én Acer-t nem vettem volna az biztos.
Annyira nem jók.
Másik hogy a garanciális szerviz hosszadalmas.
Egy ismrősöm is heteket volt gép nélkül: a pár napos gépe billentyűzetének volt valami baja és 2x megutaztatták, mert valahogy elsőre nem sikerült kiküszöbölni a problémát.
De más is panaszkodott már nálam.
Én ismerősnek inkább HP-t és egyebeket ajánlok, mert annak a garis szervizében is tudok segíteni. Nem fog hetekig gép nélkül maradni. -
xcbiker
addikt
válasz
Arpee78 #3369 üzenetére
egy legális xp home cd kell neked valahonnan és a gépen lévő kóddal aktiválni is tudod.
2x512 rammal és egy 5400-as hdd-vel és persze zsírúj installal tuti jobb lenne.
Mocicsere amúgyis macerás ennél a gépnél annak aki nem csinált még ilyet, mert full szét kell dobni hozzá a gépet.Ajánlom neked a hdd állapotának letesztelésére a www.hdsentinel.hu -progit, mert ennél a típusnál nem egy toshiba hdd makkant meg. Volt amelyiknek a motorja lett csapágyas és olyan hangja lett, mint egy csapágyas ventinek.
-
xcbiker
addikt
válasz
Gaaabeeesz #3179 üzenetére
Sajnos nem ugyanoda esik a lábhiány.
Az eladó meg annyira nincs otthon ezekben. -
xcbiker
addikt
válasz
Gaaabeeesz #3174 üzenetére
nem fog menni, más platform. A lábkiosztás is más.
-
xcbiker
addikt
Feltételezem külső monitorra sem ad képet...
Esetleg nem toltad át valamelyik csavart az alaplapon, mert nem az volt odavaló?Bár látatlanban csak találgatni lehet... Látni kellene, memóriát, cpu-t megnézni esetleg szétszedni fullra...
Amit írtán azoktól nem kellne nem indulnia.
-
xcbiker
addikt
válasz
DonkeyKong #3089 üzenetére
...ezek szerint ennél mégis lehet.
-
xcbiker
addikt
válasz
Willowfield #3086 üzenetére
Javításra át tudom venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest