- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #8751 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, ezért is nem válaszoltam rá.
Esetleg a másik notebookos topicban.Processzorokban otthon vagyok, de hogy melyikek lehetnek a legnépszerűbb félmagas minipci-e wifi+BT kombók.. hát.. néha kérdeznek csak wi-fi modult itt a topicban, nem ismerem őket annyira, ritkán cseréli az ember a benne levőt.
Annyit tudok, h pl. a 300-as N-esekhez 3 antenna van, ha a gép eredetileg csak 150-es N-essel szerelt volt, akkor többnyire nem is érdemes 300-ast belerakni, mivel ugye a 3. szál antenna az nincs befűzve a gépbe.
De ugye jelen esetben nem erre irányult a kérdésed.Nem tudom, talán valami népszerűségi listát kellene keresni, h mittudomén, ebayen melyikből adnak el sokat. Igazából azt se tudom, melyik topicban tudnak erre választ adni.
Esetleg a Gigabyte alaplapok topicjában?
Vagy valamelyik másik alaplapos topicban, mini ITX topicban?
Vagy magának a Gigabytenak a supportnak, ha írsz.
Egyrészt ugye logikus lenne, ha az összes minimpci-e wifi modult kezelné, másrészt érdekes, h miért azt az egy típust írják csak, mint támogatott modul.
Például az miért lenne szempont, h félmagas, vagy nem, hiszen egy nagy gépházban lesz az egész.Esetleg keress konkrét típusokat olcsón, és keress rá mit dob ki Google, h mennyire megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- BMW topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged