Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Gear S3 - második kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maateeo
üzenetére
Socket M-es processzorokat fogad:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_MA chipset adatlapja alapján 667Mhz-ig kezeli a ramokat, és a processzor FSB-t is: http://www.intel.com/Assets/PDF/datasheet/309219.pdf
A listából bármelyik processzort belerakhatod, hőtermelésük egyforma, vinni fogja mindet. Memóriából SO-DIMM DDR2 667 2×2GB-ot lehet max. belerakni.
Kicserélni szerintem te is ki tudod.
Az alján van egy ablak, azt szedd le, ha jól tippelem, hozzá lehet férni a processzorhoz. Sajnos ehhez a típushoz nem találtam se szerelési leírást, se videot.Lehet ilyen poros, azt legalább kitakarítod:

Ez a V3405-ös belseje, rárajzolgattam mi micsoda. A Proci hűtését kell lecsavarozni, akkor hozzá lehet férni a processzorhoz.
Úgy tudod kivenni, h ezt a csavart elfordítod.
Hát igen, pasztával utána ismét be kell kenni majd, ha nincs kér valaki ismerősödtől, vagy vegyél egy kis adagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx