- iPhone topik
- Yettel topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még egy Reno15 érkezett
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van egy Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505-ös típusú notim. Kicsit lassú már, ezért azt gondoltam, hogy processzor cserélnék és memóriát bövítenék. Kérdésem processzor témában a következö:
- Jelenleg egy Intel® Core™ Duo Processor T2350-es processzor van benne. Ezt szeretném lecserélni valami jobbra. Néztem kettöt, a T5500-et illetve a T7200-at. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a procik kompatibilisek-e a fent említett notival? Ha nem, akkor milyen procira lenne érdemes cserélnem?
(illetve tudtok-e olyan személyt, aki ezt nekem be is tudná szerelni?)RAM témában:
- Pontosan milyen RAM való bele? DDR2 533-at láttam a specifikációs listákban, de szeretném, hogyha egy szaki is megmondaná, hogy melyik a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- World of Tanks - OFF topic
- Yettel topik
- Hardcore café
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 4
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx