Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali ! hát az én helyzetem az hogy kaptam egy acer aspire 1825ptz-413g32n típusú notebook-ot/vagy netbook-ot. (nem nagyon tudom mi ez) .
A RAM-méretével nincs nagy bajom 3gb sztem elég, a vga-ról nem tudom hogy hány mb-os, de sztem az se lehet nagyon vészes (intel GMA 4500MHD) . Viszont a proci egy két magos de 1,3 GHz-es kis lowság (intel pentium processor SU4100), ami finoman szólva sem egy túl erős cucc. Tudom hogy ez nem erre lett tervezve meg stb., de szeretném kihozni ebből a cuccból a maxot. Szóval a kérdés : proci csere lehetséges ? vidkari ha jól tudom integrált, szóval az gondolom nem. Meg egyáltalán lehetséges ebben alkatrészeket cserélni ? Ha igen akkor ez szerintetek mennyire lenne rossz hatással a kicsikére ? Teszt képpen felraktam a nfs undercovert, (viszonyítási alapnak) de csak úgy lehet normálisan játszani vele ha a grafikát mindenhol állítgatom meg stb. Hát a helyzet az hogy nagyon számítok a válaszotokra , előre is köszi mindent !
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest