- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beloadjoker #5341 üzenetére
Ő lenne az?
http://www.youtube.com/watch?v=dNAVdS0tqG4Elvileg a netbookokban a proci nem cserélhető, de mivel ez nem Atom, hanem Core 2 Duo, még azt is el tudom képzelni, h cserélhető lenne.
Szét kéne szedned megnézni.
Na, közben jobban rákerestem, ezzel a foglalttal (Socket BGA956)csak kettő procit gyártottá
ak:
cpu-world.com/CPUs/Pentium_Dual-Core_Mobile.html
SU2700 1.3GHz 800FSB 2MB L2 1magos
SU4100 1.3GHz 800FSB 2MB L2 2magosGyanítom, biztos, h nem cserélhető.Ram: kettő 4GB-os modul nagyjából 10ezer Ft. Igen, ennyire olcsó.
Garancia általában ram bővítésével nem ugrik, és gondolom az Acer oldalán le tudod ellenőrizni a serial alapján, h meddig garis.
De ebbe a gépbe nem tennék plusz ramot, akármennyit teszel bele, nem lesz gyorsabb, a proci korlátozott kapacitása behatárolja a gép teljesítményét.
32 bites oprendszernek nem is kell több.Az a 4500-as video chip se cserélhető, játékra se nagyon alkalmas, az csak ilyen képmegjelenítő chip. Bár az Intel első HD képes chipje, szóval azért használható példány. És régebbi játékokat elvisz. Az Undercover pont nem az amit ajánlanék hozzá, annak elég VGA-zabáló grafikája volt.
Underground, meg ilyen régebbiek elmennek vele.
Meg a World Online is, de az is csak 800×600-ban közepes grafon, vagy ha jól emlékszem 1024-ben is, de alacsony beállítások mellett. (Tudom, mert a konyhai gépemben is ilyen IGP van, és néha szedtem már vele össze a gyémántokat.)Ez csak egy netbook, alacsony a fogyasztása, hosszú az akksiüzemideje, ne várj tőle semmi extrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged