- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beloadjoker #5341 üzenetére
Ő lenne az?
http://www.youtube.com/watch?v=dNAVdS0tqG4Elvileg a netbookokban a proci nem cserélhető, de mivel ez nem Atom, hanem Core 2 Duo, még azt is el tudom képzelni, h cserélhető lenne.
Szét kéne szedned megnézni.
Na, közben jobban rákerestem, ezzel a foglalttal (Socket BGA956)csak kettő procit gyártottá
ak:
cpu-world.com/CPUs/Pentium_Dual-Core_Mobile.html
SU2700 1.3GHz 800FSB 2MB L2 1magos
SU4100 1.3GHz 800FSB 2MB L2 2magosGyanítom, biztos, h nem cserélhető.Ram: kettő 4GB-os modul nagyjából 10ezer Ft. Igen, ennyire olcsó.
Garancia általában ram bővítésével nem ugrik, és gondolom az Acer oldalán le tudod ellenőrizni a serial alapján, h meddig garis.
De ebbe a gépbe nem tennék plusz ramot, akármennyit teszel bele, nem lesz gyorsabb, a proci korlátozott kapacitása behatárolja a gép teljesítményét.
32 bites oprendszernek nem is kell több.Az a 4500-as video chip se cserélhető, játékra se nagyon alkalmas, az csak ilyen képmegjelenítő chip. Bár az Intel első HD képes chipje, szóval azért használható példány. És régebbi játékokat elvisz. Az Undercover pont nem az amit ajánlanék hozzá, annak elég VGA-zabáló grafikája volt.
Underground, meg ilyen régebbiek elmennek vele.
Meg a World Online is, de az is csak 800×600-ban közepes grafon, vagy ha jól emlékszem 1024-ben is, de alacsony beállítások mellett. (Tudom, mert a konyhai gépemben is ilyen IGP van, és néha szedtem már vele össze a gyémántokat.)Ez csak egy netbook, alacsony a fogyasztása, hosszú az akksiüzemideje, ne várj tőle semmi extrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged