- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
lestat1984 #5093 üzenetére
hi!
itt egy link ahol tudsz venni optibay caddy keretet a notidba!
az ssd-ről meg annyit hogy jelenleg nekem is pont egy 60GB-os OCZ Vertex 2-m van, én zsír újan vettem itt a ph-n 21ezer ft-ért 3év garral.
annyit kell ezekről tudni, hogy a meghibásodási arány ezeknél a daraboknál a legnagyobb de ez lehet azért mivel eladva is az ocz-kből adnak el a legtöbbet (ezt még fórumon olvastam)
ha ilyen ssd-t veszel akkor kapásból firmware frissítéssel kezd mert sok hibát orvosoltak már a kezdeti firmwarehez képest (haveromnak PL még a legrégibb firmware van az ocz-jén az enyémen a legújabb és sebességben gyorsabb lett az enyém mint az övé)
egyébként én ha most ssd-t vennék akkor a kingston 96gb-os verzióját próbálnám meg mivel azt most mindenki agyba főbe dicsérik, és árban is nagyon jó!
üdv, remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest