Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Hát általában u. ilyenre lehet cserélni, elméletileg nagyobb felbontásút is tudsz bele venni, de az igen drága. Nézz szét itt a ph-n, notidnak a tipusa kell ill. kijelző méret felbontás, más nem nagyon, szal itt a ph-n is jópáran foglalkoznak kijelzőkkel.
keresd meg oszi99-t Ő csak noti cuccokkal foglalkozik(én is vásároltam már tőle jó pár cuccot)Aki ért a laptop szervizeléshez az bármikor ki tudja cserélni, de ha nem értesz hozzá, akkor nem ajánlom, hogy házilag bárki is neki kezdjen, azért annyira nem egyszerű! (szervizekbe kicserélik neked de még lehet hogy oszi99 is meg akár én is de én messze vagyok tőled
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- SörcsaPH!
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest