Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Adott egy acer aspire 1410-es tip. notebook, ami kb. 4-5 éves. Az op rendszer telepítése során egyszer beadott egy kék halállt, majd utána többször magától kikapcsolt, nagy nehezen sikerült feltelepíteni. Ezután ugyan úgy bekapcsolás után pár perc és kiakpcsolt. Ezután szétszedtem a processornál a bukolatot, majd az a sok! port kitakarítottam belőle. Ezutám már nem kapcsolt ki rögtön. Kb. 10 perc utám megint elkezdett kikapcsolgatni a fent laírt módon. Ezután levettem a burkolatát a processornak, alá raktam egy ventillátort és láss csodát, aprobbléma megoldódott. Kérdésem ezek után a következő lenne, ennek egy hőcsöves 1 db. ventillátoros hűtése van, a venti működik. lehet ezekhez kapni valamilyen új hűtést, vagy pasztázzam újra a régit??????Még annyi hogy a proci hőmérsékletét nem tudta megjeleníteni a speedfan, sensor hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx