- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Hali.
Rendeltem a laptopomba egy plusz ramot, mert 2 slot van.
Az első észrevételem, hogy a ram csak úgy pucéran bele volt dobva egy bubis zacsiba és úgy küldték meg. Ez normális így? Elég gáznak érzem. Új alkatrészről van szó különben.
A másik dolog, hogy a vásárlásba úgy kezdtem bele, hogy kiszereltem a meglévő ramot, lefényképeztem, és a kódját beírtam a keresőbe, majd találtam egy boltot, ahol a képen és a leírásban ugyanaz szerepelt, ami nekem van. Onnan megrendeltem, de persze nem azt kaptam, ami a képen szerepel. Mi a véleményetek erről? Van valami különbség a kettő között? Direkt ugyanolyat akartam venni.
Ez volt/van gyárilag a gépben:
Ezt kaptam most a rendelésben:
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged