Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Ismét Thinkpad T430. Vettem bele egy keretet az optikai meghajtó helyére, 12.7 mm-est. 2 problémám van:
1. nem optika volt a laposban, hanem egy ilyen "pótkeret", amit fotóztam. A thinkpadba nem csavar fogja az ODD-t, hanem egy műanyag pöcök rögzíti, egy másikkal meg ki lehet tolni a vázból. Na most, ennek a helyére ugyan be tudom nyomni a keretbe tett HDD-t, de nem tudom rögzíteni, mert a beépítő keretnek nem olyan a kialakítása, nincs ahova beakadjon a pöcök (nem is találtam olyan keretet).
2. A keret lötyög is kissé fel-le itányban, nem passzos.
A fentieknek az az eredménye, hogy bár a meghajtót kiválóan felismeri a gép, működik, viszont a keretbe szerelt HDD-t kiszedni annyiból áll, hogy a jobb oldalára fordítom a laptopot, és kétszer gyengéden vagy egyszer erősebben meglapogatom tenyérrel, és máris a tenyeremben van, mert kicsúszik.
mit lehet ezzel tenni?
[ilyen a beépítőkeret] , ennek a 9.5 mm-es változata (hagyományos rögzítéssel) kiváló a probook 455 g2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Fujifilm X
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TGA2020 - Megérkezett a Mass Effect folytatás első előzetese
- Robotporszívók
- Teljesítmény az van dögivel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx