- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Ismét Thinkpad T430. Vettem bele egy keretet az optikai meghajtó helyére, 12.7 mm-est. 2 problémám van:
1. nem optika volt a laposban, hanem egy ilyen "pótkeret", amit fotóztam. A thinkpadba nem csavar fogja az ODD-t, hanem egy műanyag pöcök rögzíti, egy másikkal meg ki lehet tolni a vázból. Na most, ennek a helyére ugyan be tudom nyomni a keretbe tett HDD-t, de nem tudom rögzíteni, mert a beépítő keretnek nem olyan a kialakítása, nincs ahova beakadjon a pöcök (nem is találtam olyan keretet).
2. A keret lötyög is kissé fel-le itányban, nem passzos.
A fentieknek az az eredménye, hogy bár a meghajtót kiválóan felismeri a gép, működik, viszont a keretbe szerelt HDD-t kiszedni annyiból áll, hogy a jobb oldalára fordítom a laptopot, és kétszer gyengéden vagy egyszer erősebben meglapogatom tenyérrel, és máris a tenyeremben van, mert kicsúszik.
mit lehet ezzel tenni?
[ilyen a beépítőkeret] , ennek a 9.5 mm-es változata (hagyományos rögzítéssel) kiváló a probook 455 g2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest