- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14968 üzenetére
Az kevéssé érdekel, hogy nem megy olyan sebességgel, csak működjön...
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Villámkérdés: Acer Travelmate 5760-ban jelenleg egy db 2 GB Nanya NT2GC64B88B0NS-CG ram van. Helyette vennék 2 db Nanya 4GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 2Rx8 (NT4GC64B8HG0NS-DI, PC3-12800s-11-10-F2.1600) 1.5v modult itt aprón. Jó lesz bele? Core i3 2310M proci van benne ha ez számít..
Köszi előre is!
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #14762 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a thinkpad speciális, másmilyen hdd caddy kell bele. Csak azért írom le, hogy ha esetleg valaki valamikor rákeresne legyen találat, ne szopja be mint én
szóval [lenovo thinkpad T430 és egyéb thinkpad típusokhoz való hdd caddy alias optibay]
-
szetcsuszott
aktív tag
Ismét Thinkpad T430. Vettem bele egy keretet az optikai meghajtó helyére, 12.7 mm-est. 2 problémám van:
1. nem optika volt a laposban, hanem egy ilyen "pótkeret", amit fotóztam. A thinkpadba nem csavar fogja az ODD-t, hanem egy műanyag pöcök rögzíti, egy másikkal meg ki lehet tolni a vázból. Na most, ennek a helyére ugyan be tudom nyomni a keretbe tett HDD-t, de nem tudom rögzíteni, mert a beépítő keretnek nem olyan a kialakítása, nincs ahova beakadjon a pöcök (nem is találtam olyan keretet).
2. A keret lötyög is kissé fel-le itányban, nem passzos.
A fentieknek az az eredménye, hogy bár a meghajtót kiválóan felismeri a gép, működik, viszont a keretbe szerelt HDD-t kiszedni annyiból áll, hogy a jobb oldalára fordítom a laptopot, és kétszer gyengéden vagy egyszer erősebben meglapogatom tenyérrel, és máris a tenyeremben van, mert kicsúszik.
mit lehet ezzel tenni?
[ilyen a beépítőkeret] , ennek a 9.5 mm-es változata (hagyományos rögzítéssel) kiváló a probook 455 g2-ben
-
szetcsuszott
aktív tag
Hali!
Thinkpad t430-nál, ha az optikai meghajtó helyére akarok hdd-t tenni, akkor a hagyományos vastagabb, 12.5 mm-es keret kell hozzá, nem a 9.5-ös,jól gondolom?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest