Hirdetés
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabor1973
csendes tag
Sziasztok!
Bízom benne, hogy vannak itt olyanok, akik elég pengék a számítástechnikában, mert elég furmányos a problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Van egy Samsung laptopom (300E5C-A02 HU), Intel Celeron B820 procival. Processzor cserére vetemedtem. Mivel eléggé processzor specifikus az alaplap, alaposan utánanéztem A választásom egy Intel SR044 I5 2nd 2,6 Ghz processzorra esett. Beszereltem, fel is ismerte, és nagyszerűen működött, kb 40-50 percig, és utána kikapcsolt a gép. Ujraindítás után, megint 40-50 perc, és kikapcsolt. nem melegszik, hardveresen-szoftveresen semmi baja, mert a régi procival gyönyörűen dolgozik. Az eseménynaplóban sem találtam, semmilyen kritikus, a működésre utaló hibát, ami a kikapcsolást kiváltotta volna. Kénytelen voltam visszarakni a régi processzort, mert az újjal folyamatosan kikapcsolgat. Valakinek, valami ötlete? Esetleg találkozott más valaki ilyen dologgal? feltöltöm a leállás előtti, és az utáni eseménynapló bejegyzéseket.

Köszi előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx