Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vége a Swype billentyűzet támogatásának
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tdizsolt #13484 üzenetére
Hát nekem már az 500gigás SSD is kicsapta a biztosítékot, pláne, h régebben vetted, amikor még drágább lehetett..
Ja igen, azt akartam még mondani, h az SSD már eléggé meg kellett, h dobja a gép sebességét, a processzor-csere nem lesz ilyen jelentős ez után már.
Én első körben egy i5-öst vennék ~7ezer környékén, ha azzal érzel valami javulást, akkor esetleg érdemes belevágni az i7-esbe is, mert az is fog még picit hozzátenni, de ha nem sokat gyorsít, akkor az i7-est már nem kell megvenned.
Viszont mivel nálad nem a pénzen fog múlni, így nem tartalak vissza a fullos procitól.De lehetőleg azért próbáld bele mielőtt kifizeted, mert pár százalék esély megvan, h az i7-eseket nem viszi. Sajnos itt a topicban olyan gépeknél, ami nem fodult meg a kezeink között, csak elméleti tanácsokat tudunk adni, ennyire nem mélyedtem bele az internet bugyraiba, h a Te laptopod valami orosz nyelvű fórumban esetleg szerepelt-e már, h beleraktak i7-est, és elindult vele.
Megesik néha, h egy-egy gép nem visz valamit, ami a specifikációik alapján mennie kellene benne, pláne, h más gyártók hasonló chipsetes gépeikben gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- Toshiba L50, Lenovo Yoga 500 alkatrészek
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest