- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altair21
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Asus RoG Gl752VW Laptopom.
Paraméterei:
Intel CoreI7-6700HQ 3,5 GHz
16 GB DDR4 2133 MHz
Nvidia Geforce GTX960M 4 GB
256 Gb SSD+1 Terra HDDNa már most a problémám az lenne, hogy ugye ez a laptop sajnos csak 1 oldalsó légkiömlővel rendelkezik vettem alá hűtő padot hátha segít rajta pár fokot (de tapasztalataim alapján semmit se ér, ha megy ha nem hőfok nyugalmi állapotban sem változik maximum feljebb megy de hűlni nem hűl.
Így meg sok mai játék alatt 70-90 fok között van a processzor max 50-60% kihasználtsággal. MSI Afterburnerrel nézem a hőfokot játék alatt. 4 hónapos a laptop. Ez esetlegesen lehet szerelési hiba ahogy egyik ismerős tippelte vagy ennél a laptopnál ez van ezt kell szeretnem ?
Meg esetleg nem tudom hátha tudja valaki lehet e benne akár hűtést vagy hátlapot cseréltetni olyanra amin több légbeömlő van hátha az segítene kicsit a hűtésén. Vagy a nálam tapasztaltabbak milyen hűtő padot ajánlanának egy 17 colos laptophoz ?
Bár kedden elviszem az Asus support által mondott szervízbe, de szívesebben állítanék úgy be, hogy nagy vonalakba tudjam mi a helyzet és ne ott nézzenek sík hülyének
Sajnos ez az első laptop amin igazán játszok így nem is tudom mennyi az a kritikus hőfok aminél már azt mondja a proci, hogy ezt így többet nem lehet.
Azért mellékelek egy linket is a laptopról ott jól is látszik, hogy csak a hdd és ssd felett van alul szellőző rács.Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is. Remélem érthető volt amit írtam.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest