Új hozzászólás Aktív témák
-
Altair21
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Asus RoG Gl752VW Laptopom.
Paraméterei:
Intel CoreI7-6700HQ 3,5 GHz
16 GB DDR4 2133 MHz
Nvidia Geforce GTX960M 4 GB
256 Gb SSD+1 Terra HDDNa már most a problémám az lenne, hogy ugye ez a laptop sajnos csak 1 oldalsó légkiömlővel rendelkezik vettem alá hűtő padot hátha segít rajta pár fokot (de tapasztalataim alapján semmit se ér, ha megy ha nem hőfok nyugalmi állapotban sem változik maximum feljebb megy de hűlni nem hűl.
Így meg sok mai játék alatt 70-90 fok között van a processzor max 50-60% kihasználtsággal. MSI Afterburnerrel nézem a hőfokot játék alatt. 4 hónapos a laptop. Ez esetlegesen lehet szerelési hiba ahogy egyik ismerős tippelte vagy ennél a laptopnál ez van ezt kell szeretnem ?
Meg esetleg nem tudom hátha tudja valaki lehet e benne akár hűtést vagy hátlapot cseréltetni olyanra amin több légbeömlő van hátha az segítene kicsit a hűtésén. Vagy a nálam tapasztaltabbak milyen hűtő padot ajánlanának egy 17 colos laptophoz ?
Bár kedden elviszem az Asus support által mondott szervízbe, de szívesebben állítanék úgy be, hogy nagy vonalakba tudjam mi a helyzet és ne ott nézzenek sík hülyének
Sajnos ez az első laptop amin igazán játszok így nem is tudom mennyi az a kritikus hőfok aminél már azt mondja a proci, hogy ezt így többet nem lehet.
Azért mellékelek egy linket is a laptopról ott jól is látszik, hogy csak a hdd és ssd felett van alul szellőző rács.Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is. Remélem érthető volt amit írtam.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged