- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12392 üzenetére
Szivesen
de inkabb en koszonom a sok segitseget.
Kozben kideritettem, hogy ez egy acer travelmate 270 utanzat RM CY25 markanev alatt, es ilyen hdd csatlakozo adapter van benne ami az enyembol hianyzik, de irtam az eladonak, utananezett es megvan, jovo heten utanam kuldi. Szerintem a regi, cserelheto vincseszteres laptopokban mindegyikben volt valamifele csatlakozo adapter, hogy megkonnyitse a felhasznalo szintu ki-be szerelest. Van egy regi hp omnibook xe4100 laptopom, abban is van csak mas fajta, es a regi dell laptopokban is volt, az megint mas fajta.Akkor beszerzek egy pentium 4-m processzort, meg 1gb ramot. Processzornol 2ghz, 2.2ghz meg 2.4ghz tudnek szerezni. Melyiket ajnlanad?
Merevlemezt nem akarok belerakni. A regi hp laptopomhoz vettem egy msata ssd-t egy ide->msata atalakito csatlakozoval, de kozben a hp laptopom elromlott, igy most az fog az rm laptopba menni.
Kozben akadt meg egy kerdesem. Ezeket a regi procvesszorokat elektromosan szigetelni kell a cpu hutotol?
Amikor leszedtem a hutot a processzorrol, eszrevettem, hogy az erintkezo feluletere egy vekony alufolia szeru anyag van ragasztva. Le akartam szedni, hogy jobb legyen a hutese, de azt gondoltam valami celja biztos volt hogy raraktak, ezert megneztem muszerrel, es ez a kis folia szigetelve van a hutotol, gondolom a ragaszto a szigetelo anyag. A regi hp laptopom hutojen is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest