Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Nem túl biztató, hogy rákeresve 1 szutykos találat sincs a Lenovo g50 70 es laptopról.
Ugyanis arra lennék kíváncsi hogy van-e valakinek ilyen, és hogy megéri-e különösebb pénzt áldozni rá, és ssd-t illetve további 4 gb rammot rakni bele, hogy elfogadható sebességre nőjön az alapból kritikán aluli teljesítménye?
Nem tudok rájönni hogy sata 2 v sata 3as csatlakozója van, ezért még azt sem sikerült eldöntenem, hogy megérné-e ssd-t rakni bele.
A gépet nem én használom, ajándékba vettem 2 éve, és most használtam először, meglepően gyatra volt, kb mint a 12évvel ezelőtti pc-m. Szóval így ahogy van tuti nem maradhat.
5400rpmes 1TB os samsung hdd, ennél talán már a 7200rpm is érezhetően gyorsabb lenne, 1:30 alatt indul a friss win10. Win8 at rühelli a tulaj, win7 nem megy rajta driver kompatibilitási problémák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx