Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Amiket én felsoroltam, azokkal szerelték amúgy a T61-eket gyárilag, tehát azok 100%, hogy jók (legfeljebb ha nagyon régi a gyári BIOS, frissíteni kell).
Lehet próbálkozni más 800 MHz-es FSB-s procikkal, de pl. nem vagyok abban egészen biztos, hogy a Lenovo BIOS támogat pl. egy T6600 CPU-t. (Celeron dual-core T3000-rel láttam már az aprón T61-et, de hogy az nem gyárilag volt benne, az biztos.)
*
Más: én is megerősítem, hogy a GL40 chipset nemhivatalosan, de teljesen jól kezeli a nagyobb 800 MHz FSB-s Penryn magos procikat - egy Fujitsu Amilo Li3710-et upgradeltem Celeron T3000-ről T8300-ra most délután, úgy néz ki, hogy működik minden: speedstep, maximális órajelet is jól kezeli, nem tekeri a ventit stb. (Egyben kapott a noti 4 GB RAM-ot, egy SSD-t és egy W10 telepítést is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx