Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Lehet azt nem annyival viszi, nem emlékszem pontosan, de a Chipset biztos GL40, megnéztem a felíratot rajta mikor pasztáztam.
Egyébként visszaraktam a T4500-at. Csendesebb. De ez is maxon pörög, szóval úgy tűnik valami az oprendszerrel nem oké, mert ha nem nyitok meg semmilyen alkalmazást, akkor is 100%-os a processzorhasználat. Tehát egyszerűen annyi van, hogy ez a probléma csak most tűnt fel, mert 100%-on hangosabban pörög a venti T9500-nál.
Na mindegy, ettől független a gépem hűtésének ez nagy falat, nem rakom már vissza bele. De egyébként azért vettem ezt, mert ez volt a legerősebb, amiről úgy tippeltem bele megy, kiváncsi voltam sikerül-e meg mennyit dob a teljesítményen. Azt nem gondoltam hogy a hűtés nem bírja majd ha 35W-os ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx