Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Bdbogyo #11541 üzenetére

Nem tudok róla, h a processzort lehetne húzni, saját magának állítgatja az órajelét. (a turbo is magától működik)

Nem cserélhető, az alaplapra van forrasztva.
    Ez a processzor netbookokba, meg tabletbe való.
    Laptopba kevés. Vagyis én egy laptoptól nem ilyen gyatra működést várok el, szóval igazából kár volt megvenni a gépet, ha lassúnak tartod. :(

Ez a platform bővebb leírása:
    http://prohardver.hu/tudastar/intel_bay_trail_platform.html

Van ezekből 4 magos is, azok jól használhatók érintőképernyős hibrid notikhoz (Asus Transformers Book), de ez sajnos csak ilyen lassú lesz.

Valóban csak egy ram slot van.
    Hát ez f×sza. :W
    Meg se néztem, mikor először kérdezted, ezért írtam, h a meglevő 2giga mellé még inkább egy 4-est vegyél, h legyen 6giga.
    De akkor ki kell venni a kettest, és egy négyest a helyére betenni.
    Az mkv-t lejátssza, nem?
    A streamelés már nem tudom mennyire fekteti meg.

Halott platform az ilyen, pláne aki használná is a gépet, nem csak levélnehezéknek. Sajnálom, h az eladó rábeszélt (mert biztos nem magadtól választottad, hanem megkérdezted a boltban az eladót, és erre mondta, h ez már alkalmas jól netezni - jártak már az utóbbi időben páran így).
    Én visszavittem volna (miután otthon kiderül, h milyen semmire való gép), és rá borítottam volna az asztalt a bolti eladóra. :(((

Mondjuk a gyártókat se értem, h mi értelme van ezeknek a környezetvédelmi szempontból kizárólag veszélyes hulladékként beazonosítható termékeknek. :/

Új hozzászólás Aktív témák