- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdbogyo
újonc
válasz
Thunderzolee #11542 üzenetére
Üdv. Rájöttem hogy mi volt a probléma a laptoppal, nagyjából mindet meg vitatunk hogy mivel van baj csak épp az op rendszerről nem beszéltünk. Win7 64x és win8.1 32x-el próbálkoztam és siralmas volt az eredmény, el is sírtam itt fórumon
. Oszt a virágboltba kapott win10 64x -el
próbálkozva tökéletes lett már amennyire ettől a konfigtól el lehet várni
. Csodát ezután se kell várni tőle, de az alap dolgokat tökéletesen tudja
. Üröm az örömbe hogy ezután ránk kényszerítik a win10-et új gép vásárlás esetén és nincs más lehetőség, az én tapasztalatom szerint win7 win8.1 kilöve (nálam okosabbak lehet meg tudják oldani tölem ennyi futotta
... Köszönöm mindenkinek a segítséget. és boldog karácsonyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest