Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy HP 530-ban procit cserélni.
Jelenleg egy Celeron M 520 ketyeg benne és jó lenne valamilyen 2 magos C2D-t beletenni.
Itt egy kép a rendszerről:Mire figyeljek, milyen proci jó bele (HP oldalán nem találtam kompatibilitási listát)?
533Mhz FSB-s procik jók csak bele? Stepping mindegy, vagy chipsetfüggő és a gyártó nem korlátoz a kompatibilitásban? Milyet érdemes venni, ha valamilyen 2 magost szeretnék bele, ami nem fogyaszt sokat?
Net, Youtube és kis irodai progik mennének rajta. Youtube-nál a 945GM a korlát, így felesleges a legerősebb C2D-t bele tenni szerintem. TDP-ben van hasonló proci C2D-nél (30W)?
Köszönöm előre a válaszokat!TDP nem a hűtés miatt fontos, mert kivett alaplapra rakok bármekkora hűtőt, hanem a deszka tápellátását nem akarom leterhelni és minél hosszabb ideig használni.
Egy bontott gépről lenne szó, aminek fele nem megy (DVD meghajtó portja, kijelző, akksi stb), de ilyen célra nekem még megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Horgász topik
- BorosPoH!ár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx