Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az egyik venti a hdd-re fújja, a többi meg ahogy esik, elsősorban a merevlemez hűtése volt a célja. Hát olyan megoldást is gyártottam már, hogy az alábbi képen a noti szélén látható egy kb. egy ujjnyi széles részen szellőzés kivágva, meg a ramokat takaró kis lapon is van. [link] Na, hát az airflow az gondolom úgy van benne, hogy ott a szélénél beszívja a levegőt, majd a túloldalon a ventinél ki. Mint ezen a képen is láthatod, a venti alatt ki van vágva elég nagy területen, nekem és még sokan másoknak nem volt, ezért megtettem, hátha jobb lesz, de nem sokat segített. Na és azt kezdtem el mondani, hogy csináltam egy olyat, hogy egy üdítős kartondobozba beleépítettem egy 8 centis ventit, a dobozt pedig kivágtam és felhajtottam azt a részt, hogy a levegő a gépbe menjen, de az sem igazán segített. Ez így nézett ki, a pirosak ventik, a nagy szürke doboz meg az üdítős kartondoboz
[link]
De azon is gondolkodtam, hogy mivel levettem a HDD fölötti panelt, lehet elbasztam az erflót benne
Ha meg nem veszem le, megfől a hdd ott benne :S
Pormacskák nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx