Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hentes555
üzenetére
Én személy szerint nem folytatnám ezt a vonalat. Amúgy a HDD nem sérült még meg? Sentinel nem jelzett?
Ebben a melegben 50 fokos átlag az enyém, de ez igen virsli cucc. Terhelve 71-74 a plafon.
Amúgy kb mindig van a noti alatt egy CoolerMaster Notepal X2 . Nem lehet fokokat mondani, de vannak esetek mikor csodákra képes. -
válasz
hentes555
üzenetére
A HDD 40 fok felett időzített bomba tartósan. Ebben a pillanatban vezettem be valaki tudatába a HDD setinelt, mert a tartós 45-48 (de volt 59 is) fok miatt elkezdett meghalni a HDD.
Olvastam erről a hibáról, azon csodálkozom, hogy ma még vannak működő példányok.Thunderzolee! Sztem ezzel sokat nem lehet kezdeni. Ez ilyen.

Olyat láttam már,hogy a notiból asztali lett, mert a CPU kapott egy fabrikált hűtést, meg lett emelve és alul mint egy kémény lógott ki a borda. Csak hát a noti innentől nem noti. -
válasz
hentes555
üzenetére
Az a hűtőpad amit vettél, az hová fújja a hideg levegőt?
Mert azt látom, h 3 venti is van rajta, meg neonos, de ha nem a noti hűtőventilátorának a levegőbeszívó-nyílása felé fúj, akkor sokat nem ér; max a merevlemezt tudja hűteni..Ilyet kerestél volna inkább, vagy ehhez hasonlót, ezen a ventiket át lehet pakolni, a lyukak közül bármelyikhez hozzá lehet pattintani, ahol a gép beszívó nyílása van, oda kell tenni pl. az egyiket.
Processzor fronton nemigen tudok hozzászólni, mármint a melegedés ezeknél ennyire nem ismeretes számomra. Mármint elhiszem, h melegszik, de sosem olvastam ezekről, ilyet nem is nagyon szereltem, mivel ezekhez erősebb processzorokat nem nagyon lehet kapni (értelmes áron), így szinte sose volt dolgom velük.
Puma platform megy bele, Socket S1G2-es foglalattal.
Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Puma
A táblázatban valóban látni, a Turion kisebb fesszel megy; bár a max. hőfok mindegyiknél 100C°.A merevlemez azért is lehet meleg, mert régebbi fajta, akkoriban még jobban melegedtek, mint egy mostani egy tányéros példányok. Meg hát ha dolgozik, akkor felmelegszik, és a frissítések költői kifejezéssel élve fél napos munkát adnak egy ilyen gépnek. :/
Gondolom a hűtés ki van tiszttítva, úgy értem a lamellák és a ventilátor között nincsenek porcicák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx