- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbnc04
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám lenne, hogy DELL N5010-es laptopomba (service tag: FZ8Q2N1) vettem egy 4 gigás, 1333mhz-es Kingston ramot. Eddig egy 2 gigás ram volt benne, úgy gondoltam itt az idő a bővítésre. Bele is raktam 2. slotba a memóriát, elindítottam gépet, bebootolt, (bios érzékeli, hogy 6 giga ram van benne), azonban windows töltésnél kifagyott. Megpróbáltam úgy, hogy csak az új 4 gigásat hagyom benne de win töltésnél kékhalál..... Próbáltam újratelepítéssel, de windows telepítő sem volt hajlandó elindulni amíg bent volt az új Kingston modul. Pedig elvileg 8 gigáig lehetne bővíteni, de sehogy sem hajlandó bevenni, és az aggaszt, hogy úgy se felel meg neki, hogy csak a 4 gigás van bent....:/
Ötlet, hogy mit tudnék tenni?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest