- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbnc04
csendes tag
válasz
Gabbroirvine #10236 üzenetére
ma megyek kipróbálni egy ismerőshöz. igazából az a gyanús, hogy akkor se működik vele laptop ha csak ő van benne..
-
vbnc04
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám lenne, hogy DELL N5010-es laptopomba (service tag: FZ8Q2N1) vettem egy 4 gigás, 1333mhz-es Kingston ramot. Eddig egy 2 gigás ram volt benne, úgy gondoltam itt az idő a bővítésre. Bele is raktam 2. slotba a memóriát, elindítottam gépet, bebootolt, (bios érzékeli, hogy 6 giga ram van benne), azonban windows töltésnél kifagyott. Megpróbáltam úgy, hogy csak az új 4 gigásat hagyom benne de win töltésnél kékhalál..... Próbáltam újratelepítéssel, de windows telepítő sem volt hajlandó elindulni amíg bent volt az új Kingston modul. Pedig elvileg 8 gigáig lehetne bővíteni, de sehogy sem hajlandó bevenni, és az aggaszt, hogy úgy se felel meg neki, hogy csak a 4 gigás van bent....:/
Ötlet, hogy mit tudnék tenni?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- Milyen program, ami...?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest