Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brabbitz

aktív tag

Halisztok!
    Lenne egy óriási problémám.

Adott egy HUAWEI D15 laptop, i3 10.gen procival szerelve, 8gb ram, W10.

Na most a laptopot igazából nem szoktam cipelni magammal, online értekezletek miatt használom.
    Probléma ott kezdődik hogy elfleejtettem rádugni az USB-C-s töltőt a laptopra, ami miatt mire visszaértem az adapterrel, lemerült.
    egy sárga háromszög felkiáltójellel láttam utoljára a windowst, gondolom jelezve hogy az akksi mindjárt lemerül.

Na most az van, hogy a Power Charging LED villog, tehát kap töltést, de egy óra után sem tudom bekapcsolni a gépet, fel sem pörög, hanem érdekes 'fehérzajos?' hangot ad, ilyen a Power Charging led is folyamatosan világít, nem villog, majd lekapcsol, a hang is eltünik. Tehát nem kapcsol be a gép egyáltalán, csak olyan mintha "próbálna". De utána loop-ban folyamatosan villog a töltő led, jelezve, hogy tölt a gép.
    Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy várjam meg amíg csurig feltölt?
    Annyi az érdekesség még hogy lehuztam a hálozatrol a gépet, és amikor ugy próbáltam bekapcsolni, akkor ezt egyszer játszotta végig, utána full-halott állapot.
    Picit olyan mintha rossz lenne benne az akksi, de én nem hiszem hogy rossz lenne. Remélem

Nem igazán vagyok laptop zseni, asztalihoz értek csak nagyon, laptopokat sosem szerettem, szóval nem tudom, ez normális-e? Neten kb semmi érdemleges infó...

Még majd megkeresem a HUAWEI laptop topikot is

Új hozzászólás Aktív témák