- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #3926 üzenetére
Változások listája:
Fix: Resolved issue with Anti-Theft not sending screenshots in specific cases
Fix: Better error handling during during Anti-Theft configuration
Fix: More Outlook 2013 fixes which address crashes of the plugin
Fix: Improved experience after upgrade from Windows 7 to Windows 8
New: SysRescue supports Windows 8 -
Integrator
aktív tag
válasz
HZoli87 #3761 üzenetére
Az a baj, hogy amint átkapcsolok interaktív módra, kb. 133 különböző ablak ugrik fel egymás után végeláthatatlan sorba, hogy engedlyem ki, adjak neki szabályt, stb. És körül-belül 10 percen belül ráunok, mert nem tudok mást csinálni.
Automatikus üzemmód kivételekkel esetén pedig nem tudok hozzáadni olyan kivételt, hogy jól működjön a tűzfal. Ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor a Minecraft szerverhez lehet kapcsolódni, ha bekapcsolom, akkor nem. Ergo tuti a tűzfal a ludas.
Elméletileg megpróbálom hozzáadni a szabályt az adott alkalmazás exe-jével, valamint megadnám neki, hogy az melyik portot használja, de nem akar sehogyan sem működni.... -
pete_21
addikt
válasz
HZoli87 #3754 üzenetére
Köszi a választ!
Nekem sincs szükségem erősebb HIPS-re. Jó lesz ez automatikusan is.
Végül inkább uninstalláltam, de csak a Vezérlőpultban. Feltettem, eddig minden rendben vele.
Azt meg tudnád mondani, hogy a dokumentumvédelem modul, és a cserélhető adathordozók védelme mit takar a gyakorlatban? Ezek alapból ki vannak kapcsolva. Érdemes őket bekapcsolni?
A HIPS-et most tanuló módra raktam, ha letelik a 2 hét, átrakom automatikusra. Így jó lesz, ugye? -
pete_21
addikt
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #3745 üzenetére
Gyorsan feldobtam VirtualBox alá, a magyar verzió csak a telepítés elején figyelmeztet és ajánlja fel az új verzió letöltését, de a GUI alól már nem.
Megnézem még az angol verzióval is, de szerintem ott is változatlan lesz a helyzet.ű
S-Attila: az a két ötletem van, amit előbb leírtam. Esetleg írhatsz a magyar supportnak (support@sicontact.hu), és megkérdezheted tőlük, hogy mikor várható, hogy felajánlja önmagától az új verziót (szerintem hetek).
-
Foose
addikt
válasz
HZoli87 #3698 üzenetére
Persze,ha megint megjelenik nyomok egy screenshotot. Nem kifejezetten az állatos webkamera kellett volna nekem,csak az olyan jellegű képeket nem tudta betölteni.
Egyébként ugyanígy a kaspersky internet security is blokkolt nálam képet,a saját blogomon egy beágyazott képet,ami most hogy ESS van a gépen megjelenik
-
Foose
addikt
válasz
HZoli87 #3696 üzenetére
Hjajjj,nem tudom hogy mondjam,de blokkolja a képet. Eddig nem volt gond vele,szóval egyértelmű hogy azóta nem látszik a kép,mióta ESS van fent. (a régi v3 nod32-vel is jártam így,csak annál megtaláltam a beállítást.) Nem kifejezetten reklám blokkoló okozhatja ezt. Update: közben le akartam fényképezni amit én látok,és csodálkozok mert most már mutatja a képet rendesen.
Nem értem. Semmit nem állítottam... Egyébként eddig sem használtam semmilyen szűrőt,(Adblock stb) és most sem. Megjavult magától
Hát ez kész... (így viszont nem tudom megmutatni,mi volt nálam a hibajelenség...)
-
válasz
HZoli87 #3658 üzenetére
Igen, valahogy tapasztalható, hogy minden népcsoportnak a saját maga kis komplexusai fontosabbak, mint a száraz valóság...
Szerintem ez gáz... Egyébként szerintem elboldogulnánk a szlovákkal is, mindezek ellenére...
Egyébként mi változott, javítottak-e már vajon az eltávolítási képességen? Vannak-e új védelmi rétegek?
Ha jól emlékszem az RC-nek a hírverésénél mindenféle marketing duma és kvázi haszontalan funkció vitte a prímet...
-
Orlin
addikt
-
Mosanke
senior tag
válasz
HZoli87 #3579 üzenetére
Ezt én is megerősíthetem. A nagyon jónál is jobb a hazai eset támogatás. Amíg nodok voltak a céges gépeken, a hazai támogatással sosem volt gond. A termékek "tudásával" voltak (nekünk) inkább problémáink. A mostani Kasperek (szintén 20 gépes) tudásával eddig nem volt probléma, csak hát a hazai supportjuk az valami katasztrófális.
Ide illik a mondás, valamit - valamiért.
-
Mosanke
senior tag
válasz
HZoli87 #3564 üzenetére
Köszönöm a választ és Neked is Narxis .
Nem tudom hol és milyen oldalakat látogat - az egyébként kolléganőm, aki most szabadságát tölti -, de majd rákérdezek nála.
Az a baj, hogy ez a gép alapvetően első és másodsorban is, munkaeszköz lenne. Tele van több száz jegyzőkönyvvel, beadványokkal ... stb... de nem sorolom. Minden esetre munka kezdésnek elment a tisztítással vagy 5 órám a semmibe.
Ha mondjuk ezt az 5 órát ki kellene számláznom (ügyvédi) rezsi óradíjban, szép summa lenne belőle. -
Mosanke
senior tag
válasz
HZoli87 #3562 üzenetére
Köszi. Mennyire hatékony a kémprogram védelme? Tegyek fel valamit mellé még? Ha már itt van nálam a gép?
Gondolhatod, hogy a f@xom tele volt/lett rögtön, hogy így kellett kezdenem a napomat és munkámat, amit meg a laposon tudtam csak elvégezni mert ott voltak rajta az intézni valók.
-
VGYke
addikt
válasz
HZoli87 #3557 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Megtettem:
Sajnos az eredmény:
Problémámmal kapcsolatban találtam ilyen okosságot, amiből túrista angolommal semmit nem értek, (gugli fordítóval még kevesebbet), lényeg nálam itt:
nincs bepipálva semmi.
Aztán van egy ilyen ismertető is, ez nálam most így néz ki:
Tehát minden ki van pipálva.
Szóval kérdésem az lenne, mivel kísérletezzem tovább?
Esetleg uninstall, majd install, hát ha jól konfigurálja be magát nulláról?
Vagy lehet nem is az Eset védelme a hunyó, hanem ki tudja -
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #3454 üzenetére
Változások listája:
- Enhancement: Added info about need of switching SSL filtering ON in a case of filtering HTTPs sites by Parental within Parental Control setup screen
- Enhancement: Several smaller enhancements within Parental Control Setup and management
- Enhancement: Admin of Parental control could choose role of Windows Account by entering person‘s age configuring Parental Control
- Enhancement: Information about not filtering Parental Control added in the Home Screen
- Enhancement: Added Statistics of Scanned Files in the main Home Screen
- Enhancement: Added more information about running processes reputation from ESET Live Grid
- Support: Able to activate product using proxy server
- Support: Ability to use the renewal keys in product
- Added: Web page Exceptions could have priorities
- Added: Settings for Removable Media blocking and Antirootkit (Antistealth) present in main User Interface under Setup
- Fix: Network profile dialog window popping up repeatedly
- Fix: Shadow of the "quick menu" is being re-painted during opening
- Fix: Issues with detection of emails in Windows Live Mail 2011
- Fix: GUI opened in a large window
- Fix: Advanced scanning options are not working in Computer Scan
- Fix: irrelevant notification bubble is being shown when no action is required
- Fix: issues with stopping of ESET service during installation
- Fix: Runtime error with HP Protect Tools, ESET GUI crash
- Fix: Removable media blocking functionality does not block devices for particular Windows Accounts
- Fix: Some pages with certain category are evaluated as not categorized by ESET Smart Security Parental Control functionality
- Fix: Files are still scanned by real-time protection after switching it off
- Fix: Issues with importing Antispam global lists from ESET Smart Security v4 to ESET Smart Security v5
- Fix: ESET GUI crashes under some circumstances while editing ESET Firewall profiles
- Fix: Schedule update task cannot be started from main menu in SysRescue User Interface
- Fix: Several Crashing of ESET User Interface under some circumstances
- Fix: Wrong tooltips within Antispam dialog Windows
- Fix: Activated product reports it's not activated
- Fix: Parental control still enabled in ESET User Interface despite of Protocol filtering is disabled
- Fix: IMAPS,POP3S checking of protocols and ports for selected applications does not work correctly
- Fix: Notification window about disabling some type of protection is not displayed if some other protection is already disabled
- Fix: inconsistence in status for updated virus signature database within User Interface
- Fix: Any windows user can force execution of planed task
- Fix: issues with managment of web page filtering exceptions for Parental Control
- Fix: SSL filtering in Chrome does not work under some circumstances -
King Unique
titán
válasz
HZoli87 #3439 üzenetére
Pedig én sok usb-s külső hdd-t használok és az "usb fix",v az új 5.0.95.0-val teljesen megoldódott a probléma
,nálam nem fagy már ki.
(#3442) TFSi : ezért használom én is magazinos havi kódokkal...
Lenne egy olyan kérdésem,h mostanság álandóam azt dobja ki "DNS gyorsítótár mérgezés-távoli IP cím...) - lefutattam ellneőrzést,de nem talált semmit,ez most mit jelent,aggódjak...
-
válasz
HZoli87 #3439 üzenetére
Hát ez gáz... A másik pedig a gyenge aktív fertőzést eltávolító képessége, erről sajnos személyes tapasztalataim is vannak, nemcsak az av-test.org eredményei... (Zárójelben jegyzem meg, hogy ebben a tesztlaborban mér évek óta gyengén muzsikál az ESET, legfőképpen eltávolításban, de felismerési rátában sem valami jó... Itt azért az is igaz, hogy alapbeállításokon tesztelve hozta ezt az eredményt. Ez elsősorban a felismerés tekintetében lehet fontos...)
Régen nagy NOD32 fan voltam, de mára ez a lelkesedés teljesen elapadt. Heurisztikában, rootkit-védelemben és sebességben még azért ott vannak a szeren. Az adatbázisban is gyengusz... Szerintem nyugodtan lehetne akár ingyenes is, mert a hiányosságaihoz képest jól megkérik az árát...
-
pataka
csendes tag
válasz
HZoli87 #3439 üzenetére
Hoppá, erre mondják hanemegyéb, hogy újszülöttnek minden vicc új.
Aki nem figyeli folyton a termékről a híreket, annak nem sok esélye van ilyesmire rájönni, hogy közismert "típushiba". Mondom, én nem is gyanakodtam a Nodra azt hittem valami telepítési vagy driver gebasz, s már majdnem XP újrahúzás lett, de utolsó esélyként gondoltam előtte kipróbálok leszedni pár programot, hátha... és a vírusírtó persze az elsők közt került sorra. (Úgy is, mint gyakorlatilag az egyetlen különbség az előzőleg telepített jól működő rendszeremhez képest.) Aztán utána meg hogy akkor talán valamit engedélyezni vagy letiltani kellett volna, s úgy akár maradhatott is volna az 5...
Köszönöm a választ!A friss havi licencel le is jött ez a 4-es teljes.
-
ddani868
tag
válasz
HZoli87 #3385 üzenetére
MNS Plus azt nem is (csak hogy én is bele kössek valamibe ha már rosszul fogalmaztam) de amúgy mért nem engedélyezik az MSN Plus-t ha nem kártevő ? ennek mi értelme van ? de olvastam feljebb hogy az Adblock Plus sem jó pedig azt is használom, a Comodo-val voltak ilyen fals riasztásaim nem is bírta sokáig nálam de ezek után nem nagyon merek az Eset termékére váltani ha ott is ennyi a fals riasztás, kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest