- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
1x is leszeded ezt a programot. [link] Ha ez meg van elindítod a gépet csökkentett módban: F5/F8/csökkentett mód. Le futtatod a programot majd újraindítod a gépet belépsz a Windows-ba kitörlöd az ESET mappáját attól függ hogy 32 vagy 64-bit. Majd a ProgramData-ban is megnézed. Ha ez meg van akkor már mehet is fel az ESS 5.
-
BlackSeven
aktív tag
Szia!
Nem nem fogja. Eindítod a telepítőt és rögtön rá is fog kérdezni, hogy a jelenlegi beállítások megtartásával szeretnéd-e a telepítést? Igennel válaszolsz és utána a többi már értelemszerűen következik majd. Olyan lesz mintha egy tiszta telepítést csinálnál, végigfut a telepítő. Majd látni fogod, hogy kiírja időnként azt, hogy a meglévő fájlok cseréje meg felülírása. A végén ki fog sárgulni az ikonja és jelzi, hogy verzió frissítés történt ezért a változások életbe lépéséhez újra kell indítani a számítógépet. Tedd meg és aztán indíts egy kézzel indított frissítést is a Frissítés fülre kattintva. Nekem ekkor még lehúzott plusz néhány MB-ot.
-
Möbiusz
tag
Szia!
Van már angol nyelvű próba verzió is a négykettesből. [link]
A magyar úgy huszadika tájékán vagy kicsivel később lesz elérhető.
# 2174
Szia joe2005!Egy kérdés hozzád. A mostani 4.0.474-re rátelepíthető a 4.2.35 vagy inkább uninstall a 4.0.474 és úgy feltenni az újat?
Köszi. -
Hali!
Magyar változat még nem érhető el: [link]
Fire.
UI: Ha Szlovák nyelvre váltasz, akkor van ennél is újabb...
Ja és a másik topic-ban valamiért benéztem a pendrive-os kérdésed, Te adatokat szerettél volna megmenteni én meg azt ecseteltem, hogy kellene leformázni, sorry.. -
HZoli87
veterán
Szerintem jövőhéten megjelenik majd magyarul is . De ha jól tudom , a NOD32 / Smart Security nem képes a programverziót frissíteni , csak a program modulokat ( pl.: kereső , tűzfal , update modul ) . Régen használtam már Eset termékeket , majd valaki pontosít engem , ha nem úgy van ahogy írtam .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged